- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
bende erken doğum yapan annelerdenim arkadaşlar.20 mayısta ikizlerimi dünyaya getirdim.33 haftalık hamileydim ve herşey çok güzel gidiyordu.bebeklerim ve ben gayet iyiydik.hatta doktorumuz 37.haftada falan alırız demişti.19 mayıs akşamı banyo yaptıktan sonra hafif hafif burnum kanamaya başladı.ama öyle çok değil.zaten arada bir olurdu bu bende.nette okumuştum,normal diyordu.o yüzden hiç endişelenmedim.ama kan durmak bilmiyordu.akşam 9 oldu hala devam ediyor.en son gece 10 da acile gitmeye karar verdik.hemşireler beni nst ye soktular ve tansiyonumu ölçtüler.sonra acilen doktorumu çağırmışlar.hemen serum takıldı bana,doktorum küvezi olan hastane aramaya başladı ama ben hala olan bitenin farkında değilim.kanı durdurup eve yollayacaklar sanıyorum.meğer gebelik zehirlenmesi yaşıyormuşum ve üçümüzünde hayatı tehlikedeymiş.gece 1.30 a kadar hastane aradık.en son ankarada başkent ünv.hastanesinde boş yer bulduk.acilen ambulansla beni oraya yolladılar.hayatımın en uzuz ve en kötü yolculuğuydu.hastaneye gelir gelmez başıma bir sürü doktor toplandı.3 saat doğum odasında nst ye bağlı tutuldum.tansiyonuma bakıldı sürekli.prof.gelince bir koşuşturma başladı etrafta ve bani apar topar doğuma aldılar.
bebeklerim 1660 ve 1900 gr.doğdular.biri gayet iyiydi ama kilosu düşüktü.diğerinin ise ciğerleri hiç gelişmemişti.hemen solunum cihazına bağladılar onu.diğerinide kilo alana kadar küvöze koydular.3 hafta küvözde kaldı yavrularım.Allah'a çok Şükür ikisininde sağlığı şimdi iyi ama onları hastanede bırakıp eve dönmek ölüm gibiydi.helede cihazlara bağlı görmek...Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.şimdi bebeklerim yanımdalar ve o kötü günleri hatırladıkça canım çok yanıyor.Allah hepimizin yavrularına sağlık versin.AMİN.
bebeklerim 1660 ve 1900 gr.doğdular.biri gayet iyiydi ama kilosu düşüktü.diğerinin ise ciğerleri hiç gelişmemişti.hemen solunum cihazına bağladılar onu.diğerinide kilo alana kadar küvöze koydular.3 hafta küvözde kaldı yavrularım.Allah'a çok Şükür ikisininde sağlığı şimdi iyi ama onları hastanede bırakıp eve dönmek ölüm gibiydi.helede cihazlara bağlı görmek...Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.şimdi bebeklerim yanımdalar ve o kötü günleri hatırladıkça canım çok yanıyor.Allah hepimizin yavrularına sağlık versin.AMİN.