yüzede mi buz lazer yoksa iğneli mi:)) buz lazer bile etki eder. Benim bi arkadaşım senin gibiydi buz lazer yaptırdı tamamen bitmedi ama bi %80 i bitti ama dikkat et ıpl cihaz olmasın. Ayrıca birçok kadın pcolu ve çoğu evli merak etme lazerle hafifler.
bide lazer sonrası kıllar tekrar çıkarmış doğru mu:)) buz lazer bile etki eder. Benim bi arkadaşım senin gibiydi buz lazer yaptırdı tamamen bitmedi ama bi %80 i bitti ama dikkat et ıpl cihaz olmasın. Ayrıca birçok kadın pcolu ve çoğu evli merak etme lazerle hafifler.
Bız lazer yaptır en azından incelir ya da sen bilirsin yüzüne iğneli yaptır vücuduna buz lazer. İğneli kesin çözüm zatenyüzede mi buz lazer yoksa iğneli mi
çıkıyor ama eskisi gibi değil ben yaptırdım mesela tek tük çıkıyor o kadar da olurbide lazer sonrası kıllar tekrar çıkarmış doğru mu
Çözüm olur iğneliPeki iğneli epilasyon bu kızlara çözüm mü yüzüm bu
Beyaz tenli kolları siyah görür ama belki %100 etki beklemesin en azından azalır ben çok faydasını gördümNet olarak söylüyorum, bulaşmayın yüz için lazere. Bunları lazer görmez.
Vücut için bacak, genital ve koltuk altına Alex kadar etkili lazer yok. Onlara lazer yaptırın. Kollara da lazer vurmayın.
Bendede tüylenme çok sırt gögus yüz ust bacak çogaldı kollarinda hic yoktu simdi cok artti ben tiroidden saniyordum polikistik over olabilimi benimde sivilcede çok fazla leke oldu psikolojim bozuldu kadin dogumama gitmem gerekiyor ve alttanmi bakiliyor bende lazere basladim buz lazer bakalim azalacakmiBende polikistik over hastalığı sebebiyle yüzüm dahil tüm vücutta erkek tipi kıllanma var bıktım artık lisedeyim utanıyorum sırf bu yüzden kapandım ilerde evlilik düşünmüyorum kim hangi erkek kıllı bir kadın ister ki etrafta tertemiz kadınlar varken çok korkuyorum böyle kalıcam diye şöyle yapmak istiyorum yüzümü bıyık ve kaş arası hariç hiç bir şeyle almadım yüzüme iğneli epilasyon düşünüyorum vücüduma ise lazer ama hangisi buz mu diode mi yada bir başkası fikri olan varsa yazabilir mi ama yüzüme iğneli yaparsam kalıcı yani bir daha ömür boyu almama gerek kalmaz değil mi bu polikistik over hastalığı psikolojimi bozdu lütfen yardımcı olun .
Ultrasonlada bakılıyor bunu belirt istersen doktorunaBendede tüylenme çok sırt gögus yüz ust bacak çogaldı kollarinda hic yoktu simdi cok artti ben tiroidden saniyordum polikistik over olabilimi benimde sivilcede çok fazla leke oldu psikolojim bozuldu kadin dogumama gitmem gerekiyor ve alttanmi bakiliyor bende lazere basladim buz lazer bakalim azalacakmi
Tek derdiniz kıl tüy olsun benimde gecmiste kist sebebiyle yogun killanmam olmustu lazere gittim bitti gitti bu kadar kafaya takmayin gercekten üzüldüğünüze degecek bisey degil Allah baska dert vermesin. Yuz bolgesi haric alexandrite önerebilirim yuzde sakin gitmeyin ama arttiriyor çünkü. Vucut icin ben alexe gittim cok memnun kaldim ozellikle bacaklarimdakiler tuy değil kıldı bir kokte birden fazla kil çıkıyordu hepsi bitti çok şükür geride çıkmadıBende polikistik over hastalığı sebebiyle yüzüm dahil tüm vücutta erkek tipi kıllanma var bıktım artık lisedeyim utanıyorum sırf bu yüzden kapandım ilerde evlilik düşünmüyorum kim hangi erkek kıllı bir kadın ister ki etrafta tertemiz kadınlar varken çok korkuyorum böyle kalıcam diye şöyle yapmak istiyorum yüzümü bıyık ve kaş arası hariç hiç bir şeyle almadım yüzüme iğneli epilasyon düşünüyorum vücüduma ise lazer ama hangisi buz mu diode mi yada bir başkası fikri olan varsa yazabilir mi ama yüzüme iğneli yaparsam kalıcı yani bir daha ömür boyu almama gerek kalmaz değil mi bu polikistik over hastalığı psikolojimi bozdu lütfen yardımcı olun .