- Konu Sahibi Canansever
-
canim pkolu olarak sana sunu soyleyebilirim. oncelikle saglik sorunlarini belirleyebilirsin. pkonun sebep oldugu tuylenme sivilcelenme adet duzensizligi kilo ve infertilite. bunlar genelde goruluyor. spko cozumu olmamakla birlikte kontrol altinda tutabilirsen hayatini etkilemez. sadece bebek meselesi iste o biraz kader kismet. hayirlisi...ende hepsi olmayabilir. bazilarinda hicbiri olmuyor. oyuzden once sende hangileri oldugu onemli. sonra probleme yonelik careler bulmak lazim. drun da dedigi gibi kokten cozemiyoruz malesef. mesela tuylenme cok fazlaysa dr hormon ilaci verebilir diye biliyorum. lazer epilasyon da bir alternatif. kilo varsa kesinlikle zayiflamak lazim zaten. bir de evli olsan da olmasan da adetlerin duzene girmesi gerek. bu ilacsiz olmaz genelde. yalniz sorun su ki ilaci birakmanla eski haline donebilirsin o yuzden dr ile birlikte hareket etmekte fayda var. yasmin kullandigina gore ya bekarsin ya da cocuk istemiyorsun. hangisi bilmiyorum ama cocuk sahibi olmayi geciktirmemelisin.pko'lu olduğumu öğrendim tedavisi yokmuş doguştan olan birşeymiş kilo ve spor dedi yasmin ilacını yazdı sizce ne yapmalıyım bunu pko'lu arkadaşlara soruyorm
pko cozumu olmamakla birlikte kontrol altina alinabilen bir hastalik. biraz dikkat edersen hayatini etkilemez bile. yalniz bebek meselesi biraz karmasik. kimi tedavisiz hemen hamile kalir kimi yillarca tedavi olur. nasip kismet meselesi. onun disinda korkmana gerek yok. azicik hayatimizi duzenleyecegiz o kadar. bu arada soylemeden gecmeyeyim bitkisel kurler de bir alternatif olabilir
canim pkolu olarak sana sunu soyleyebilirim. oncelikle saglik sorunlarini belirleyebilirsin. pkonun sebep oldugu tuylenme sivilcelenme adet duzensizligi kilo ve infertilite. bunlar genelde goruluyor. spko cozumu olmamakla birlikte kontrol altinda tutabilirsen hayatini etkilemez. sadece bebek meselesi iste o biraz kader kismet. hayirlisi...ende hepsi olmayabilir. bazilarinda hicbiri olmuyor. oyuzden once sende hangileri oldugu onemli. sonra probleme yonelik careler bulmak lazim. drun da dedigi gibi kokten cozemiyoruz malesef. mesela tuylenme cok fazlaysa dr hormon ilaci verebilir diye biliyorum. lazer epilasyon da bir alternatif. kilo varsa kesinlikle zayiflamak lazim zaten. bir de evli olsan da olmasan da adetlerin duzene girmesi gerek. bu ilacsiz olmaz genelde. yalniz sorun su ki ilaci birakmanla eski haline donebilirsin o yuzden dr ile birlikte hareket etmekte fayda var. yasmin kullandigina gore ya bekarsin ya da cocuk istemiyorsun. hangisi bilmiyorum ama cocuk sahibi olmayi geciktirmemelisin.
canim benim de adetlerim aynen anlattigin gibi. doktora sorabilirsin dogum kontrol olmadan adetleri duzenleyen bir ilac verebilir belki. ayrica hormonlarla alakali tedavi de olabilirsin endokrinoloji de bununla ilgileniyor. bitkisel kurler kiminde ise yariyor kiminde yaramiyor. ibrahim saracglunun sogan kuru var internetten bak denersin insaallah ise yarar. sivilceler icin de yine ibrahim saracoglunun sitesinde kurler vardi cildi temizleyen kurler adini bilmiyorum ama bulursun sitesinden onlari deneyebilirsin.CANIM BEN 50 kiloyum bekarım tüylenmem yok denilecek kadar az oldu ama sivilce akne sorunu var herkes niye böyle diyor artık cevap vermiyorum kabullendim ama rahasız ediyo soruyolar filanlazer epiasyonu zaten düşünüyodum hastalığımı öğrenmeden önce adetim 2 ayda bir oluyo bazende 1 ay adet görüyorum o yüzden kiloda alamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
canım bence doktoruna bi şekilde ulaşıp sorman lazım bunu bnde de pko vardı ama ben doğm kntrol hapı kullanmadım onun için farklı bi adet düzenleyici içtim 3 ay dı benm ilk tedavi sürecim ama seninki nasıl bilememarkadaşlar doktor bana yasmin yazmştı 2 kutu bitti ama doktor nekadar kullanıcağımı söylemedi sizce ne yapmalıyım devam mı edeyim bırakayım mı çünkü cumartesi günü 7 gün ara doluyo ve adet oldum bugün
canım bence doktoruna bi şekilde ulaşıp sorman lazım bunu bnde de pko vardı ama ben doğm kntrol hapı kullanmadım onun için farklı bi adet düzenleyici içtim 3 ay dı benm ilk tedavi sürecim ama seninki nasıl bilemem
peki canım numarası vardı ararım çok tesekkür ederim. istanbulda iyi hastane varmı çünkü iyice ilgilensin istiyorum yorumlarınızı okudum doktorunuz en azından bir şekilde düzene sokmaya çalışıyor benimki resmen tedavisi yok kilo ve spor deyip yolladı
peki canım numarası vardı ararım çok tesekkür ederim. istanbulda iyi hastane varmı çünkü iyice ilgilensin istiyorum yorumlarınızı okudum doktorunuz en azından bir şekilde düzene sokmaya çalışıyor benimki resmen tedavisi yok kilo ve spor deyip yolladı
ben izmirliyim canım istanbulda nasıldır bilemem ama kilo gerçektende çok önemli tabi ilaç tedavisi olmadanda olmaz.için rahat değilse doktorunu değiştir derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?