Bende Paylaşmak İstedim

AnkaraGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.693
6
116
Diğer
Merhaba Arkadaşlar

Bilen Arkadaşlar vardır aranızda.bu aya pek güzel başlayamadım.önce dedemi kaybettim ardından babam ciddi bir göz enfeksiyonu geçirdi (Allahım beterinden saklasın herşeyin) Rabbime Binlerce şükür olsun ki zor günleri sabır ile geride bırakmaya başladık derken bugün nişanlım telefon edip düğün salonumuzu tuttuğunu sözleşmeyi imzaladığını söyledi.bir yanım çok mutlu iken bir yanım haliyle üzgün... önceden 11 temmuz gibi olur diye konuşulmuş fakat kesinleştirilmemişti.Rabbimin izni ile inşallah 10 Temmuz 2009 da bende dünya evine giriyorum arkadaşlar. :asigim: üzüntülerimi, çeyizlerimi paylaştığım gibi sevincimi de sizlerle paylaşmayı uygun gördüm.dilerim sizlerde uygun görürsünüz...:1hug:

hepinize kucak dolusu sevgiler arkadaşlar...
hepiniz iyi ki varsınız....a.s.

İnşallah canım çok teşekkür ederim.nezaket gösterip yorum yaptığın içinde teşekkür ederim... inşallah herşey seninde gönlünce olur...

öncelikle basınız sağolsun ve babana geçmiş olsun.

ne güzel düğün tarihiniz de belli olmus mutluluklar dilerim ömür boyu .hep mutlu olun insallah.

canım başın sağolsun ve babana acil şifalar diliyorum. Güzel haberlerini duymak bizide mutlu ediyor bende senden 2 gün sonra evlenicem işallah

çok zor günler geçirmişsin canım. umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olacak:) senden 5 gün önce de ben evleniyorum:)

Canım öncelikle dedene Allah'tan Rahmet diliyorum. Babanada acil şifalar Allah beterinden saklasın. Diğer yandanda sevindirici haberler alıp heyecalanmana çok sevindim canım. Senin için herşeyin iyisi güzeli olsun canım.Ömür boyu mutluluk diliyorum bitanem.

hayırlı olsun diyelim şimdiden 10.07.2009 güzel bi tarih
bu arada başınız saolsun ve babanada geçmiş olsun

Başın sağolsun, Allah kalanlara ömür versin.
Baban da eskisinden çok daha iyidir inşallh.
Birdeeee Allah bir ömür boyu mutlu etsin seni, sayılı gün çabuk gelir derler :)

Sıkma canını tatlım herşey biz insanlar için varolduğumuz sürece sevincide üzüntüyüde yaşayacağız benim bi arkadaşımda bebeğini dünyaya getirdiği gün annesini kaybetmişti sevinci üzüntüyü bir arada yaşamıştı ne yapacağımı şaşırdım demişti:teselli: herşeyin hayırlısı canım Allah büyük dertler vermesin herşeyi arkana at ve 10 Temmuzu hayalleriyle bekle umarım herşey gönlünce olur :1hug:

Canim Allah dedene rahmet eylesin, baban'a da acil sifalar versin.

Dugun salonun icin cok sevindim umarim unutamiyacagin bir gun olur, Allahim tamamina erdirsin canim.:asigim:

başın sağolsun ve babana geçmiş olsun canım.
düğün tarihininde ailene ve sana hayırlı olmasını dilerim. acıların üzerine mutlu bir haber hepinize iyi gelmiştir.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim incelik gösterip mesaj yazarak güzel temennilerde bulunduğunuz için.İnşallah hepiniz için herşeyin en güzeli olur arkadaşlar. doublebump ve bktbb 1 hafta içinde 3ümüzde gelin oluyoruz yani :) Rabbim hayal ettiğimiz yuvayı nasip etsin inşallah. bitter canım Allahın izni ile inşallah Kayseriden Ankaraya gelin gidiyorum.gurbet geliniyim sinay21 canım arkadaşın için çok üzüldüm.yavrusunu hayırla büyütür inşallah.annesinin de mekanı cennet olsun... ölümde doğumda canlılar için diye boşuna dememişler.arkadaşın buna bir örnek olmuş yaşadıkları ile, söylediğin gibi 10 temmuzun hayallerine bıraktım kendimi bugün :), infanta canım normal de fala asla ve asla inanmam ama bi kaç yıl önce falımda temmuz gelini olacaksın diye birşey söylenmişti ve inanmamıştım ama bir yandan da merakla bekliyordum düğünüm hangi ay da olacak doğrumudur acaba fal diye. anlaşılan fal doğru çıkıyor :) yaralim tatlım bende temmuz ayını çok severim Rabbimde o aya nasip ediyor inşallah düğünümü.inşallah çok güzel olur herşey...

hepinize tekrar tekrar ve tek tek tşk ederim arkadaşlar... darısı tüm bekar,nişanlı ve sevdiğini bekleyenlere olsun...

öncelikle başın saolsun canım
babanada geçmiş olsun.
düğün tarihinin kesinleşmesine çok sevindim.
sanki hiç geçmiyecek gibi geliyor insana
ama okadar çabuk ve güzel geçiyorki o dönem
tadını çıkar canım.

Allah sabir versin dedenin yeri nur la dolsun günahlari af mekani cennet olusun cani,.
Ne garib dimi?? bir yerde bir can gidiyor bir yerde yuva kuruluyor ve allah nasip ederse yeni canlar geliyor.
Aramiza tekrardan hosgelin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…