Bende Paronoid Kişilik Bozukluğu mu var:(

crazy_joy

Guru
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
89
31
288
İstanbul
Merhaba arkadaşlar çok sıkıntılıyım burada çoğu arkadaşımın paylaşarak birşeyleri atlattığına şahit oluyorum umarım benden fikirlerinizi eksik etmezsiniz.Eskiden çok deli dolu biriydim ama artık bu yaşadıklarımdan çok mutsuzum:sinifsinif:
2,5 yıldır süren bir ilişkim var ama bu gidişle ne kadar devam edecek bilmiyorum. Paranoyak düşüncelere sahibim her hareketinde sanki birşeyler karıştırıyor gibi geliyor, geçmişimde başka biri tarafından aldatıldığım ve onun geçmişindeki yanlışları için sanıyorum ona karşı çok güvensizim. birşeyler üst üste gelince sorularıma net cevaplar alamayınca direk düşündüğüm kuşkuları yüzüne söylüyorum (içimde hiçbirşeyi tutamama gibi iğrenç bir huyum daha var) yoksa sen dünn gece eve gitmedinmi anneni arayıp sorayımmı gibi aslı olmayan ama beni rahatsız eden şeyler söylüyorum oda haliyle sinirleniyor. olmadığına bağıra çağıra söylemeye başlıyor bende güvensizliğimin onun davranışlarından kaynaklandığını söylüyorum ama haksız olduğumuda biliyorum. İnternette bir araştırma yaptım ve paronid kişilik bozukluğunun benim davranışlarıma uyduğunu buldum Acaba bende bu rahatsızlıkmı mevcut Yoksa tek başıma yada sizlerin yardımıyla aşabileceğim birşeymi lütfen fikirlerinizi eksik etmeyin. :bbo::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…