Örgü Bende ögrenmek istiyorum :(

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

EciRna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
1
0
Sevgili Bayanlar,

Malesef ben örgü isinden hic anlamiyorum, benim elime sis verin ve birde ip, düz örer giderim ama anca o kadar gerisini hic ögrenemedim beceremiyom, oysa özellikle sal ve patik falan örmeye cok hevesim var, internette bi kac yere baktim (burayada) ama teknikleri cok hizli gösteriyolar veya resimlerden ben cikartamiyorum, yoksa cokmu kabiliyetsizim bu konuda bilmiyorum:çok üzgünüm: dedim ya özellikle sallar beni cok cezbediyor, burdaki sizlerden gelen sal örneklerine baktim, vallahi masallah ellerinize saglik cok marifetlisiniz , keske bende yapabilsem, ama nasil ögrenebilirim? özellikle acemilerin yapabilecegi bir basit ama hos duran bir sal örnegi varsa bana resim ve tekniklerini anlatarak kopya yapacak biri varsa cok memnun olurum, artik bende böyle olmak istiyom yaaa ---------------------> :hulya: kaydirigubbakcemile3 simdiden tesekkürler hepinize opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…