Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlarr cok doldum içimi dokmek ıstedm konusucagım kımse olmadıgı ıcın 4 yıldır gorusustugum bı ınsan var daha oncede yazmıstm eger cıddı deılsen ben daha fazla surdurmek ıstemıyorum ıkı yıldır ben demıyorum hep bu hafta bu ay su zaman bu zaman dıye oyaladı.Aılesı geldı en son 6 ay once sonra gun aldılar sonra tabıı bekleyın demıs gelmedıler tabıı bız gelıcekler dıye butun sulaleye soyledık.Hala aynı artık ıstemıyorum bıttı dıyorum anlamıyo dayıma soyledım cektı kenara babam amcasını aradı rahatsız etmesın kızımı kotu olur dedI.Ama kım dınlıyo.İşi hep cıkmaza soktu.Aılem dayılarım hep benı karsılarına aldılar.Hergun sorun yasıyorum.Hiç kımseyle gorusmuyorum.Butun gun yalnız oturuyorm yada aglıyorum iyice psıkolojım bozuldu.En son babası hastaneye yatmıs gorusmuyoduk telefonumu kırmıstım ıs cıkısı aldı zorla goturdu evlerıne yok gecmıs olsunaymıs.Ne yapıyo anlamıyorum Aılesıde ıstıyosan gıdıp ısteyelım ıstemıyosan kızı raht bırak dıyo.Hep ıstıyorum dıyo ama bekleyın.Bu nasıl iş ya.Anlam veremıyorum.Bıde kardesım soz yapmayı dusunuyolar erkek arkadasını falan aramıs ıste sız hep gezıyonuz orda burda evlencegın kızı ne gezdırıyon faln onların ısını bozmaya calısıyokı ben cok kızmıstım kardesımı bıle gelıyolar ıstemeye dıye sımdı onları cephe aldı.Onunda kardesı nısanlandı.Kusura bakmayın yanlıs yazmıs olabılırım cok moralım bozuk cok kotuyum hayattan hıcbı beklentım kalmadıkı daha yasım 21 ama bunun yuzunden sankı yaslı bırı gıbı hıssedıyorm kendımı.:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama
Yaşın küçücükmüş...:1shok: Evlilik,nişan,söz için bu acele niye? Hem madem görüşmek istemiyorsun ne hakla seni babasına geçmiş olsun için zorla götürebilir ki? Kardeşim dikkatli ol,bu adam başına iş açar,Allahım saklasın
Noktalama işareti kullanmadığınız için zor anladım yazdıklarınızı. 21 yaşındaki bir bayanın hayattan çok daha farklı beklentileri olmalı bence. Hayattan hiçbirşey beklemediğinizi ve kendinizi yaşlı hissettiğinizi söylemeniz profesyonel yardım almanız gerektiğini gösteriyor. Erkek arkadaşınızın nasıl biri olduğunu anlatmışsınız. Henüz 21 yaşında böyle bir insanla ciddi düşünmeye nasıl karar verdiniz anlayamadım. Size ve çevrenize zarar vermeye çalışan,kendini bilmez,saygısız biri olduğu belli. Ailenizde konuşmuş ama değişen birşey olmamış,sizi rahatsız etmeye devam ediyormuş. Gerekirse gidin şikayet edin,tutanak tutturun ve bir an önce kendiniz için birşeyler yapmaya başlayın artık.
ayrıl kurtul canım ya neden oynatiyon kendinle birak o koşsun peşinden ama sen görüşmüyorum deyip işin içinden çikamazsin, taviz görmezse senden kalkip iş yerine gelemez senide zorla götüremez babasina bilmem nesine geçmiş olsuna haksizmiyim
Ne yapmaya çalıştığı belli olmayan bi adamla içini karartma.Daha 21 yaşındasın.Kimse kimseyi zorlayamaz.Kesin tavrını koy ve sana yaklaşmasına izin verme.Wiseacre ninde dediği gibi şikayet et.Kardeşine bile cephe almış.Bi an öne kurtar kendinide geleceğinide...
canım ayrıl bu çocuktan... seni hem oyalıyor hemde seni üzüyor... saygısız bir insan o... ve anladığım kadarıyla saplantılı bir kişiliğide var... ayrıl ondan
bence çocuk evlenmeye hazır değil ama seni de kaybetmek istemiyor.. hani piskopat sevgililer olur ya, ondan galiba bu çocuk.. tamam evlenecez deyip biraz bekleyin demesi de bundan.. sanırım onun da yaşı küçük ya da beyin yaşı küçük ...tutarsızlıklar yaşıyor.psikolojik sorunları olabilir.. uzak durmanda yarar var canım..
Konuyla alakasız ama iletinde yazım hataları ve noktalama hataları oldukça fazla,keşke dikkatli yazsaydın.Örneğin , ''ıstedm'' değil de ''istedim'' , düşünüolar değil de düşünüyorlar gibi...
Konuya döneyim. Daha 21 yaşındasın,tamam bir ilişkinin içinde olabilirsin ama ciddi bir ilişki için henüz erken değil mi sence de ?
Ailen de artık görüşmeni istemiyormuş,bu çocuk daha ne hakla seni zorla alıp geçmiş olsuna götürebiliyor,ne hakla ve hangi sıfatla ? Yakında alıp kaçırırsa hiç şaşma,böyle zorbalardan herşey beklenir !
Benden sana bir abla tavsiyesi ister kulak arkası et,ister kulağına küpe et ...Biran önce bu çocukla tüm ilişiğini kes ve kendini başka şeylere ver,kafanda kalbinde bedeninin hiçbir organında var olup hücrelerini daha fazla zehirlemesine de müsade etme
Yazdıklarımda eger yanlıs yazıyorsam kusura bakmayın. Okadar kötüyümki nasıl yazıyorum bilmiyorum.Hiç bu kadar kötü olmamıştım.Hiç kendimi bu kadar zayıf olarak görmemiştim.Hep kendi başıma herşeyle mücadele eden bi insandım.Evet yaşım ufak ama hep sorunlarla geçiyor zamanım.Kaldıramıyorum.Kendimi kahrediyorum.Neden ben bunları hakettim diye.Şu iki üç ayda inanılmaz zayıfladım.Hiçbirşey yiyemiyorum.Hayattan çok koptum.İnsan içine çıktığımda sanki boğulduğumu hissediyorum.Öyle diyorsunuzda kaç kere ailemi ayaklandırp kendi ailesinide olacak diye sonra hep böyle yapması sinirlerimi çok yıprattı.Yani çok evlenme meraklısı değilim.Annemin gununden ortak arkadaşları vardı.Güne geldıklerınde herkes hayırlı olsun nişan yapmışsınız diyorlar.Ya sanki bişey yaptılar Öyle söyluyorlar.İstemiyorum diyorum anlamıyor.Yapmadığım şey kalmadı.Taviz vermekmi asla görüşmüyorum.Kendi beni evin oralarda iş yerinin oralarda yakalrsa kendi konuşuyor Hiç konuşmuyorum bile.Daha ne yapayım anlamadım.Sevgi varmı var ama acı çektiğim için artık hiç istemiyorum.Çok teşekkür ederim paylaşımlarının için...
E be kızım biraz da sende var hata ama. Ne demek ya "zorla geçmiş olsuna götürdü" ?? Nasıl yani zorla? Kafasına çakamadın mı çantayı? Kim kimi nereye zorla götürüyor iş çıkışları gelip de, dağ başı mı burası yahu, çıkartıvereydin bir olay, yok muydu kimseler?
Niye izin veriyorsun güzelim. Net ve açık bir şekilde BİTTİ diyeceksin böylelerine. Muallakta kalmayacaksın. Kabuğuna çekilmeyeceksin. Koy tavrını adamakıllı, kurtar kendini bir an önce. Yazık günah ya.
canım ya daha çok gençsin... bence de koy tavrını ... zaten yeterince acı çekmişsin... ailenle bile yabancı gibisin... hiç kimse için değmez... son bir acı çek ve bittiğine inandır kendini de... bak o zaman hayattan neler bekleyeceksin... en güzeli de yeni bir aşk bekleyeceksin... umudunu yitirmek için çok gençsin be güzelim... sen de mutlu olacaksın elbet ; sakın aksini düşünme :)
Emin ol onunla evlenirsen hep böyle oacaksın belki bundan kötüleri de olur.Galiba birazcık onu sevdiğin için tam olarak vazgeçemiyorsunda.4 senenin alışkanlığı da var.Ama bunun sana hiç bir faydası yok.Ne yap et onu hayatından sil.Emin ol bir süre üzülceksin ama ömür boyu üzülmeyeceksin hiç değilse.Bir gün yeni biri olacağını düşün ve onunla çok mutlu olacağını.