• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende meleğime kavuşmak istiyorum...

Kuzunaz

bebeğim umuduna gebeyim
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2007
5.966
65
358
40
İstanbul
Merhabalar öncelikle çok özür dilemek ve yanlış anlaşılmamak istiyorum affınıza ve anlayışınıza sığınarak desteğinizi bekliyorum. Ben 3 yıllık evli ve 26 yaşımdayım polikistikover hastasıyım ve bundan dolayı çocuğum olmuyor ve şu an işsizim 1 yıldır çalışamıyorum iş aramama rağmen bulamadım gerçi bayan olarak çalıştığım zamanlarda da ssk olsa bile dr a gidip gelemiyordum çünki ssk devlet hastaneleri ne sürekli gitmek gerekiyor ve hiçbir işyeri buna fazlasıyla müsaade etmiyor tedaviler yarım kalıyor işten çıktığımda ssk ile sağlık tan 3 ay yararlanma hakkım vardı ve zeynep kamil hastanesinde tedavi olmak istedim fakat sadece bir rahim filmi için randevu alana kadar ssk mın süresi doldu dahada gidemedim eşim de abilerinin yanında ssk sız çalışıyor ki şu an işyerinin durumu sadece ev kiralarını zar zor ödemeye ve faturaları ödemeye yetebiliyor kısacası dr a gidip tedavi olacak durumum yok bu konuda kimden nerden destek ve yardım alabilirim. Biliyorum nice nice kötü durumlarda olanlar kanser hastaları olanlar yaşamak için savaşanlar var var gençler var yaşam mücadelesi veren hepsinin farkındayım ve hepsine rabbim şafi adıyla muamele etin şifa versin dualarım onlarla ve kendimede dua ediyorum ama elimden fazlası gelmiyor birsürü insanın birsürü sorunu var ama buda benim derdim ve yardıma ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olun tedavi olmadıkça her ay hastalığım ilerliyor ve çocuk sahibi olmam dahada zorlaşıyor bu hastalık yüzünden şeker hastası olma riskim yüksek ve zaten tip1 diyabet hastası oldum bile fakat hiç kontrole gidemiyorum polikistikover yüzünden rahim kanseri kalp hastalıkları gibi hastalıklarımın olması riski çok yüksek lütfen yardımlarınızı bekliyorum en azından bilgi verin kimden nerden destek alabilirim bu konuda allah herkesten razı olsun saygılar..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back