• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende Korkudan Ziyade Utanırım Diye Korkuyorum....:)

iceblue

ღ♥♥tatLı aŞkıM♥♥&#43
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
141
1
96
37
Diğer
ilk geceyle ilgili :Saruboceq: nişanlımla bu konuları konuşuyoruz beni rahatlatıyo ama o korktuğumu düşünerek rahatlatıyo bende korkudan daha çok utangaçlık olur diye korkuyorum

slm canm
dediğin gibi utangaçlık oluo ama ortam karanlık olduğu için biraz zaman geçince unutuluyo :)

canım bu yapıyla ilgili bişey
ben hala utanıyorum
bunun için neden korkuyorsun ki fisfisfis

ben normalde cok utangacimdir,
annemin ablamin yaninda bile uzerimi degismezdim bekarken,

ayni sekilde nisanlimdan da cekiniyordum tabi;
ama evlilik cok enteresan, daha evlendigin gun o utangaclik kalkiyor;
nikahta keramet var dedikleri bu olsa gerek.

Canım benim o gece soyle dusun bu benim kocam ve kocamdan utanmamı gerektirecek hicbi sebep yok,kendini buna alıstır simdi utanacagını dusundugun yada su an utandıgın ıcın oyle olcak sanıyosun ama vakit gelince utanman ıcın hicbi sebep olmucak,nişanlında anlayıslıymıs ne guzel seni rahatlatıyomus o gecede seni rahatlatıp sana kolaylık saglıcaktır.Utanıp kendine kasma evliliginin ılk ozel vakitlerini kendi adına mahvetme.opuyorumnanaktan

bende 13 aylık evliyim hala utanıyorum bu zamanla degısıcek bısey dııl bence korkmak dıe bısı o anda kalkıyo rahatlıyosun eger sevdıgın bı ınsanla yasıyosan ama utanma bıtmıyo gecmıyo:kedi:

utanılcak bişey yok bu Allah'ın emri üstelik sen bunu usulüne uygun nikahlandıktan sonra helalinle yaşıycaksın böyle düşün bence

BELKıDE OLMYCAK BıLMıYORUM AMA BÖYLE DÜŞÜNÜNCE KARNIMA KRAMP GıRıYO SANKı BUNU KAFAYA TAKMAMIN SEBEBıDE BEN UTANMAK ıSTEMıYORUM ONA KARŞI RAHAT OLMAK ıSTıYORUM......AMA DEDıĞıNıZ GıBı BELKı O ANA DEĞıŞıR BEN UTANMAM O UTANIR BEN ONU RAHATLATIRIM IIIĞĞĞĞĞYYYYYY DÜŞÜNEMıYORUM:jeyyar::jeyyar::jeyyar:sositososito

selam bende cok utangac ve korkakdim ama senin düsündüklerini yanini utandigin seyler cok normal o esnada kocan "olacak" senin eksini veya fazlaligini görmüyor o seni oldugun gibi kabul edecek sende et merak etme hersey cooooooooooook güzel olacak zamanla hic unutma sen kadin sin ve güzelsin basarilar
unutmadan kendinize zaman taniyin kasmayin

ben de çok utangaçtım. ama evlendiğin andan itibaren eşini kendinden ayrı düşünmediğin için utangaçlık tamamen ortadan kalkıyor.şöyle düşün.sen artık eşinsin eşin artık sen.insan kendi çıplaklığı nedeniyle kendinden utanırmı.

arkadaşlar toplum olarak utangaç bır mılletiz bu güzel bırşey haya duygusunun olması.Evlilik farklı ama utandığımız an herşey değişiyor eş bızden soğuyor güzellikler karışıp arap saçına dönuyor. İstediklerinizi duygularınızı eşinize hıssettirip yaşayamıyorsunuz .sonrada cinsel sorunlar çıkıyor.eşlerimizin yanında rahat olmaya çalışmalıyız bedenlerimizle barışık yaşamalıyız.mesela geçin aynanın karşısına çıplak bedenınızı kendinizi tanıyın.kaydirigubbakcemile5 bende normalinde utangaçımdır ama evlilik yaklaştı istediğim kadar utanayım olmaz.kendimi şimdiden hazırlıyorum bende yoksa evlilikte tehlike çanları çalar.
hatta sizlere tavsiyem eşinizin size söyleyemediği hareketleri dahi uygulayın ona.(pozısyon v.s)her erkek istediğini rahatça dile getirmez.siz kendinizi onun yerine koyup deneyin sizi el üstünde tutacaktır.:kahve:

erkekler ilk zamanlar utangaç olmanızı hoş karşılarlar bence. en azından benim eşim öyleydi. ne kadar masumsun çekingensin korkuyorum dokunmaya korkacak kaçıcaksın die. yavru ceylanım die takılırdı bana. hoşuna giderdi bu utangaçlık.. sonuçta masumiyetten saflıktan bilmemekten dolayı geliyo utanma. insan her zaman yaptığı bişeyden utanmaz ama özel olunca utanıyo alışana kadar. 6 aydır evliyim eskisi kadar utanmıyorum alıştım kocam sonuçta en mahremini görüp biliyo utanma çekinme duygusu da kalkıyo ortadan.

saolun canlarım alıŞcak artık baŞka Çaresı yok normalde rahatımdır onun yanında belkı heyecen bendekı dÜŞÜnÜnce karnıma kramp gırıyo.... Ama belkıde o benden utanır:d

bende utandım o yüzden ortamın karanlık olması cok isime yaradı hihoyyyt

3aylık evliyim ve yeni yeni alısıyorum yani halaa biraz da olsa utanıyorum diyebilirm ama utanıyorum diye de yapmıycak degiliz demii canıımmm :utangac:

Back