selam arkadaslar
sol tarafta agrim oldugu icin 3 yildir gitmedigim doktor kalmadi. Bu surec icinde kadin doktorum 1,5cmlik bir kist var demisti 2 yil önce bir sonraki kontrollerde kist kaybolmus demisti. Bu pazarteside karin agrisi nedeniyle tekrar oraya gittim yine ultrasyonla asagidan bakti ve kistimin olmadigini soyledi. Bugun ise baska bir doktora gittjm o normal karnimin uzerinden ultrasOn yapti ve 6 cmlik kist gördü beni tekrar kadin doktoruna yönlendirdi... Bu kadin doktoru nasil görmez alttak yaptigi ultrasyonda ? Saskinim... Hamile kalamayacagim sanirim bu kist yuzunden birde yumurtami alirlarsa yandim()) cok moralim bozuldu napcam bilmiyorum
Keske hamile kalsamds normal dogum olmasada olur canim bende cok buyuk bir korku var endometriosis hastaligi var ise isim cok zor belirtileri onu gosteriyo malesef. Sendeki cikolata kistimiydi? Bendeki over kistmis doktor renkli ultrasyondan bakti herhalde renklide daha iyi ayirt edebilir sonra cikolata kisti cikmasindaBen oldum cnm açık ameliyat benimde 6 cm ve patladı Allahtan yumurtaliklara zarar gelmedi . Tek sorun normal doğum serüvenin bitmiş oluyor bu şekilde. İnşallah gerek kalmaz
Keske hamile kalsamds normal dogum olmasada olur canim bende cok buyuk bir korku var endometriosis hastaligi var ise isim cok zor belirtileri onu gosteriyo malesef. Sendeki cikolata kistimiydi? Bendeki over kistmis doktor renkli ultrasyondan bakti herhalde renklide daha iyi ayirt edebilir sonra cikolata kisti cikmasinda
Ama pko engel degilki hamilelige? Seninde hep agrilarin oluyormu? İnsallah hamile kaliriz rabbim annelik duygusunu bizede tattirsin insallah...Aynen doğru dedin keşke hamile kalsak da...endometriosis hakkinda bilgim yok
Benm yumurtalık kistiydi. Pko var bnde onlardan biri büyümüş
Ama pko engel degilki hamilelige? Seninde hep agrilarin oluyormu? İnsallah hamile kaliriz rabbim annelik duygusunu bizede tattirsin insallah...
Hmm anliyorum canim. Ama bir yumurta bosnkist yok o en azindan normal calisirsa hamile kalabiliriz :) 1 sene oldu. Biz 3 aydir deniyoruz olmadiAmin inşallah engel değil ama zor hamile ksliniyor benim 2.5 senedir olmuyo. Yok olmuyor. Sen ne kadarlik evlisin
böyle dusunme ALLAH buyuk banada oyle dedi devletteki kadın dogumlr ve normal hastanedede göremedi dengesizler ozele gittim 6 cmlik kı cıkardılar ve hamile kalmayı bekliyorum 2 aydırselam arkadaslar
sol tarafta agrim oldugu icin 3 yildir gitmedigim doktor kalmadi. Bu surec icinde kadin doktorum 1,5cmlik bir kist var demisti 2 yil önce bir sonraki kontrollerde kist kaybolmus demisti. Bu pazarteside karin agrisi nedeniyle tekrar oraya gittim yine ultrasyonla asagidan bakti ve kistimin olmadigini soyledi. Bugun ise baska bir doktora gittjm o normal karnimin uzerinden ultrasOn yapti ve 6 cmlik kist gördü beni tekrar kadin doktoruna yönlendirdi... Bu kadin doktoru nasil görmez alttak yaptigi ultrasyonda ? Saskinim... Hamile kalamayacagim sanirim bu kist yuzunden birde yumurtami alirlarsa yandim()) cok moralim bozuldu napcam bilmiyorum
böyle dusunme ALLAH buyuk banada oyle dedi devletteki kadın dogumlr ve normal hastanedede göremedi dengesizler ozele gittim 6 cmlik kı cıkardılar ve hamile kalmayı bekliyorum 2 aydır
evet canım 1 ay 1 hafta falan olcak kıl varmıs dermoıd kist birsuru hastane gezdim bilemediler ankara maltepe hulusı bulent var unlu bir doktormus o dedi oldum ameliyat 2 gunde ayaklandım narkozumu kusarak agrılarımı gaz cıkararak hafiflettim o yonden sanslıydım rahat gecti herseyim doktorumda ıyıydı patlatmadan almıslar ama suan sol kasıgımda agrı var belime falan vuruyor bazen bacaklarıma enfeksiyonmu var bilemiyorumMcivciv ; sende mi ameliyat oldun bı kaç soru sormak istiyorum
evet canım 1 ay 1 hafta falan olcak kıl varmıs dermoıd kist birsuru hastane gezdim bilemediler ankara maltepe hulusı bulent var unlu bir doktormus o dedi oldum ameliyat 2 gunde ayaklandım narkozumu kusarak agrılarımı gaz cıkararak hafiflettim o yonden sanslıydım rahat gecti herseyim doktorumda ıyıydı patlatmadan almıslar ama suan sol kasıgımda agrı var belime falan vuruyor bazen bacaklarıma enfeksiyonmu var bilemiyorum
İnşallaha en kısa sürede olur cnm ben 2.5 senedir deniyorum bakalım Allah me zaman verirse ozamani bekliyorum. Burda neler okudum ne şartlardan sonra hamile kalanlar var Allah herkesin yardimcisi olsunHmm anliyorum canim. Ama bir yumurta bosnkist yok o en azindan normal calisirsa hamile kalabiliriz :) 1 sene oldu. Biz 3 aydir deniyoruz olmadi
canım patladıysa tuplerine tekrar bir baktır kapanma ıhtımalı oluyormus unkı ıcındeki sıvı japon yapıstırıcısı gıbı bir etkisi varmıs benimde 6 cm yakındı lakin acık ameliyatı 10 cm i asanlar ıcın yaparlar ve de patlama ıhtımalı olanları patlatmayak die yaparlar bunu da zaten once kapalı deneyip sonra kötü birsey olunca acık amelıyata cevirirler ben laparoskobi (kapalı) ameliyat oldum kocaman kıl cıkarmıslar eve geldigımde ayaklanmıstım ama gözlerim kapanıyordu aniden kalkınca tansiyonum dusuyordu 2 güne duzeldım 3 gün önce dıkıslerimi kendim cıkardım bende devlet hastaneleri gezdım ama hakkkımı soracagım kimse ılgılenmedi ve de kasıgım acıdıgı halde yok birsey dendi adet görünce giden kıst sandılar ıkız bebek sahıbı olan birinin tavsiyesiyle ankara nın unlu doktorlarından olan hulısı bulent zeynelogluna gittim o söyledi adam akıllı bakıp cokta guzel ılgılendı sagolsun :) paranın gözü kör olsun ALLAH tan sigorta ındırımı var yoksa halımız harap :) suan sol kasıgım da agrı ılıskıde falan acıma oluyor anlamadım ama simdi yazarken sanki adet olacakmısım hissine kapılıyorum kı daha olalı 10 ya da 11 gun oldu bel agrımda oluyor anlamadım bir turlu ınsallah bebislerimiz olur dolu dolu acık ameliyat kapalıdan iyilesme suresi daha uzun surer zordur sezeryana yaklasıktır agrısı bana doktor ılk haftadan sonra korunmayı bırak dedi bıraktım adet gördüm 2. haftada tık yok olmazsa subatta asılama yaptırcam ınternetteki doktor sitesindeki doktorlara sordum genelde 3 ve 6 ay diyorlar ama yasım 25 deyince asılamayı uygun buluyorlar gec olmadan nasip yahu cok yazdım acık amaNerdeyse aynı zaman olmuşuz benim patladı 6 cm kist acil ameliyat oldum devlet hastanesine. Açık amleiyat oldun dimi. Agrilarin devam ediyor mu benimde sağ kasigim ağrıyor bazen.. dikiş yerim sızlıyor. Doktor sana bir zaman verdimi hamilelikle ilgili..Bn istiyorum çünkü hemen ikinci reglimi bekledim oldum bu ay inşallah başlıycam. Bn soramadim yalnız kalmadık doktorla hiç. Birde tekrarlamasindan korkuyorum pko var sonuçta bir tane kist yoktu.. bende idrar yolu enfeksiyonu olmuşum usutmekten galiba birde o çıktı. Snde dikkat et üşutmeye gelmiyor bizimki
Selam canim okudum yazdiklarini bendede adetle birlikte giden over kist dendi gitti dendi ama bugun cok agrim var batiyor surekli. Sen kıl cikardilar dmeissin ne kili? Sende cikan neymis peki sdetle kaynolan kist degilse cikolata kisti mi veya baska birseymi? Endometriosis yok degilmi?canım patladıysa tuplerine tekrar bir baktır kapanma ıhtımalı oluyormus unkı ıcındeki sıvı japon yapıstırıcısı gıbı bir etkisi varmıs benimde 6 cm yakındı lakin acık ameliyatı 10 cm i asanlar ıcın yaparlar ve de patlama ıhtımalı olanları patlatmayak die yaparlar bunu da zaten once kapalı deneyip sonra kötü birsey olunca acık amelıyata cevirirler ben laparoskobi (kapalı) ameliyat oldum kocaman kıl cıkarmıslar eve geldigımde ayaklanmıstım ama gözlerim kapanıyordu aniden kalkınca tansiyonum dusuyordu 2 güne duzeldım 3 gün önce dıkıslerimi kendim cıkardım bende devlet hastaneleri gezdım ama hakkkımı soracagım kimse ılgılenmedi ve de kasıgım acıdıgı halde yok birsey dendi adet görünce giden kıst sandılar ıkız bebek sahıbı olan birinin tavsiyesiyle ankara nın unlu doktorlarından olan hulısı bulent zeynelogluna gittim o söyledi adam akıllı bakıp cokta guzel ılgılendı sagolsun :) paranın gözü kör olsun ALLAH tan sigorta ındırımı var yoksa halımız harap :) suan sol kasıgım da agrı ılıskıde falan acıma oluyor anlamadım ama simdi yazarken sanki adet olacakmısım hissine kapılıyorum kı daha olalı 10 ya da 11 gun oldu bel agrımda oluyor anlamadım bir turlu ınsallah bebislerimiz olur dolu dolu acık ameliyat kapalıdan iyilesme suresi daha uzun surer zordur sezeryana yaklasıktır agrısı bana doktor ılk haftadan sonra korunmayı bırak dedi bıraktım adet gördüm 2. haftada tık yok olmazsa subatta asılama yaptırcam ınternetteki doktor sitesindeki doktorlara sordum genelde 3 ve 6 ay diyorlar ama yasım 25 deyince asılamayı uygun buluyorlar gec olmadan nasip yahu cok yazdım acık amaya birde enfeksiyon oldugu nasıl anlasıldı ıdrar yollarında suan benim sl kasık bel var geceleride bacaklarıma vuruyor adet olacakmısım gibi ama daha yeni gördüm adetimi
Bende bir kac aya baktircam kontrolden gececez ikimizde bakalim belkide esimde vardir bisey allah korusun ama insallah hepimizinde bebisleir olur zamani gelinceİşte bu yapisikliktan çok kokuyorum birde hsg denben pataloji sonuçlarımız almaya gittim geçen doktora dedim idrarda sonra kan geliyor yanma oluyor bide sızlıyor dedim baya enfeksiyon kapmisin dedi.ilaç verdi toz tek kullanımlık. Birde çok şu tüketmek lazımmış. . Benimde yaş 25. Bu aşılamaya bende araştırdım 3 hakkımız oluyormuş.. ama eş ile birlikte baya test yapılıyormuş benim eşim hiç sevmiyor bir keresinde sperm verdi burnumdan getirdi..
Sen hiç hamile kaldın mı. Ben 1.5sene önce kendiliğinden kaldım ama kese oluşmadı aldılar bozulmuş yani..öğün bugün 1.5 sene oldu tık yok.hayirlisi
Bende bir kac aya baktircam kontrolden gececez ikimizde bakalim belkide esimde vardir bisey allah korusun ama insallah hepimizinde bebisleir olur zamani gelince
ALEYKUMSELAM CANM dermoıd kist canım dogusdan olusan bır seymıs kaybolmaz dedi doktorum bendede sol kasık adet görüyormus gibi agrımSelam canim okudum yazdiklarini bendede adetle birlikte giden over kist dendi gitti dendi ama bugun cok agrim var batiyor surekli. Sen kıl cikardilar dmeissin ne kili? Sende cikan neymis peki sdetle kaynolan kist degilse cikolata kisti mi veya baska birseymi? Endometriosis yok degilmi?
benim suan sol kasık agrılarım var gece sag kasıgada bacaklarımadavuruyor 1 ay 1hafta oldu sızdede bu tarz agrı varmıydıBende 6 ay önce dermoit kist ameliyatı oldum 10 cm di kistim laporoskopi ile alındı. Geçen ay hamile kaldım sandım ama kimyasal gebelikmiş Bakalım umutlar bu ayda. İnş isteyen herkes hayırlısı ne zamansa o zaman kucaklarına alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?