Bende karar verdim zayıflamaya :)

jelibon83

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
91
12
41
dün akşam diyetisyene gittim bana liste verdi ölçümlerimi yaptı hayatımda ilk kez bu kadar kararlıyım 58 kilodayım hedefim 52 ilk olarak daha sonra 50 kg düşmek istiyorum :)

isteyen olursa paylaşımlarımı yaparım hergün ne diyediğimizi yazalım benimle beraber katılmak isteyen olursa
ayrıca beyaz çay önerdi zayıflamaya yardımcı oluyormuş :)

başarılar canm. kaç kalorilik diyet verdi. merak ettim. çünkü kilon az zaten. ben de akapuntura gidiyorum. 60.8 kilo geldim sabah:) benm hedef 55.

bugun çok zorlandım itiraf ediyorum su olayı beni mahfetti ve sadece 1 lt içebildim tuvalete çıkmaktan helak oldum başım dondu artık açlık çok hissetmedim çok şükür ama su böööö

bugun çok zorlandım itiraf ediyorum su olayı beni mahfetti ve sadece 1 lt içebildim tuvalete çıkmaktan helak oldum başım dondu artık açlık çok hissetmedim çok şükür ama su böööö

başarılar,en kısa zamanda istediğin kiloya inersin inşallah
kilo-boylarımız yakın sayılır.bende 1.58 im,buaralar 63 ü gördüm

benim en şanslı olduğum konu su..çok seviyorum içmeyi 2 lt.den aşağıya çok nadir düşüyorum.. bazen içesim gelmezse limon dilimliyorum,o bile çok farkediyor.size de tavsiye ediyorum

Hayırlı olsun , bildiğim kadarıyla yeşil çay da zayıflamaya yardımcı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…