KANKA Aranıyor :)) çat kapı kahveye gelicek, gelmişken iki fal bakacak, sabah kahvaltılarına eşlik edecek, gerektiğinde geç vakte kadar kalıp sohbet edecek, ekmek eldennn su göldennn gel keyfimmm gellll zamanlarımda bana eşlik edecek, 40-... yaşları arasında, mümkünse bekar yada boşanmış bayan kanka adayları yorumlarınızı bekliyorum :)))))
Not : eryaman, 4.etap, civarında oturan :))
45 kişi bakmıştır ama eryaman 4. etap veya +40 yaş veya boşanmış ya da bekar vb. kriterlere uymadıklarından cevap yazmamışlardır :)
yoksa gerçekten kanka arıyoruz hani...
tek fark ben de +25 yaş çayyolu civarlarından birinii arıyorum o kadar :) ya evlendi gitti kankalarım ya da kafa dengi kimse çıkmadı bu şımarık muhitte bana
45 kişi bakmıştır ama eryaman 4. etap veya +40 yaş veya boşanmış ya da bekar vb. kriterlere uymadıklarından cevap yazmamışlardır :)
yoksa gerçekten kanka arıyoruz hani...
tek fark ben de +25 yaş çayyolu civarlarından birinii arıyorum o kadar :) ya evlendi gitti kankalarım ya da kafa dengi kimse çıkmadı bu şımarık muhitte bana
aslında cayyolu hicte sımarık bi muhit deildir ama sana nie ole geldi anlayamadım :) severim ben cayyolunu cok hemde evlenmeden once orda oturuyodum simdi emekteyim ama hic mutlu deilim burda binadaki herkes yaslı baslı dogru duzgun 1 komsum bile yok aslında bende cok muzdaribim bu kankasızlıktan (