Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[sıze="2"]kızlar yapmayın lütfen hemen önyargılı davranmayalımlmaz:..arkadaş yeni alışıyo kulubümüzeopuyorumnanaktan..eleştirmek yerine yardımcı olalım değil mi?a.ssonuçta hepimiz bu siteyi bir sorunumuzu araştırırken bulduk ve hayranı olduk ayrılamıyoruzopuyorumnanaktanşeniz..kardeş gibi olduk hepimiz,birinin derdi olduğunda herkes elinden geldiği kadar ona yardımcı oldu manevi yönden.şeniz:enbuyukkk:.arkadaşımıza da yardımcı olalım..biligisi olan arkadaşlar..hadii canlarııımm beniimm.yerimsenibenkaydirigubbakcemile5..geceli arkadaşım bazen siteye erkekler üye olup böyle şeyler yazıyo:sm_confused: Arkadaşların tepkisi normal ..kusura bakma canıım..ama inan bana bu kulüb çok güzel dediğim gibi..çok geçmiş olsun oğluna ve sana..rabbim tez zamanda şifa versin ikinize de inşallah...amiiinnn.:saruboceq::saruboceq:.[/sıze]
burasi kadınlar ulubu dıye gırdım pek kulanmam bılgı sayayar tesuf ederım vaktım olmuyo gırmeyeyusuf burcu k