• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende kadın hastaliği var

bence bunun aklından zoru var başka da bi derdi yok

doktor ya dondurelım dıyo yada cocuk yap korkuyorum cocuk yapmaya cunkı eşimle kan uyuşmazlıği var aramızda 2 cocuğum var oğlum bağişiklı sıstemı bozuk doğdu yani umun yetmezlk tedavısı kıronık ak cığer hastasi makıneyle yaşıyo daha da tedavımın sonucu belli dıyıl bı suru talıl parca alındı benden

burasi kadınlar ulubu dıye gırdım pek kulanmam bılgı sayayar tesuf ederım vaktım olmuyo gırmeyeyusuf burcu k

huremm evet var aklım dan derdım cunkı oğlumun hastaliği aklımı başimdan aldı

arkadaşlar cok on yargılisınız vaktım olsa herşeyı o anda yazarim

O zaman vaktiniz olduğunda derdinizi anlatırsınız, bilgisi olan da bir şeyler söyler. "Yaram var, tedavi oluyorum" deyip çekiliyorsunuz, ne bekliyorsunuz ki?

kızlar yapmayın lütfen hemen önyargılı davranmayalım:olmaz:..arkadaş yeni alışıyo kulubümüzeopuyorumnanaktan..eleştirmek yerine yardımcı olalım değil mi?a.ssonuçta hepimiz bu siteyi bir sorunumuzu araştırırken bulduk ve hayranı olduk ayrılamıyoruzopuyorumnanaktanŞeniz..kardeş gibi olduk hepimiz,birinin derdi olduğunda herkes elinden geldiği kadar ona yardımcı oldu manevi yönden.Şeniz:enbuyukkk:.arkadaşımıza da yardımcı olalım..biligisi olan arkadaşlar..hadii canlarııımm beniimm.yerimsenibenkaydirigubbakcemile5..geceli arkadaşım bazen siteye erkekler üye olup böyle şeyler yazıyo:sm_confused: arkadaşların tepkisi normal ..kusura bakma canıım..ama inan bana bu kulüb çok güzel dediğim gibi..çok geçmiş olsun oğluna ve sana..Rabbim tez zamanda şifa versin ikinize de inşallah...amiiinnn.:Saruboceq::Saruboceq:.

[sıze="2"]kızlar yapmayın lütfen hemen önyargılı davranmayalım:olmaz:..arkadaş yeni alışıyo kulubümüzeopuyorumnanaktan..eleştirmek yerine yardımcı olalım değil mi?a.ssonuçta hepimiz bu siteyi bir sorunumuzu araştırırken bulduk ve hayranı olduk ayrılamıyoruzopuyorumnanaktanşeniz..kardeş gibi olduk hepimiz,birinin derdi olduğunda herkes elinden geldiği kadar ona yardımcı oldu manevi yönden.şeniz:enbuyukkk:.arkadaşımıza da yardımcı olalım..biligisi olan arkadaşlar..hadii canlarııımm beniimm.yerimsenibenkaydirigubbakcemile5..geceli arkadaşım bazen siteye erkekler üye olup böyle şeyler yazıyo:sm_confused: Arkadaşların tepkisi normal ..kusura bakma canıım..ama inan bana bu kulüb çok güzel dediğim gibi..çok geçmiş olsun oğluna ve sana..rabbim tez zamanda şifa versin ikinize de inşallah...amiiinnn.:saruboceq::saruboceq:.[/sıze]

arkadaşım zaten bende çok seviyorum bu siteyi bilgi almak isteyen veya derdini paylaşmak isteyen arkadaşlara yardımcı oluyoruz hepimiz elimizden geldiği kadar ama arkadaşın ilkyazılarına bakarsan kadın hastalığım var demiş ve çıkmış bizdende ne gibi yardımcı olmamız beklenirdiki ama daha sonrada açıklamış

burasi kadınlar ulubu dıye gırdım pek kulanmam bılgı sayayar tesuf ederım vaktım olmuyo gırmeyeyusuf burcu k

İLK MESAJINDA KADIN HASTALIĞIM VAR DEMİŞSİN CANIM BUNU YAZANA KADAR YAZSAYDIN AYRINTIYI HASTALIĞINI BİZDE YARDIMCI OLURDUK BÖYLE YAZIPTA ERKEK OLAN ÇOK ÜYELER YAKALADIK BURADA O YÜZDEN YANİ AYRICA DURUMUNA ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN OĞLUNA RABBİM SAĞLIK VERSİN ZOR Bİ DURUM GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM:1no2::1shok:

neyse saolun onemli dıyıl benı hayat cok uzdu sızde haklısınız
sorun dıyıl tedavı ıyıye gıdıyo nekadar burdan yardım alamdıysamda bılgısı olanlara bıraz olsun ulaştım
benım kaderım bu alahım boyle sevdi beni

ayın sekızınde gıtı
bu sefer kıronın kalpten kalp sıpazmı gecırdı kalp kırızıne donuyordu doktorlar zor kurtardi. ankara gazi hastanesinde tedavısı vardı bu ayın yırmı bırınde cıldırdı hastanede doktorlar cıkardi şimdi evde hergun ıkı sat arayla ılomedın dıye bır ilac makınyle alıyo
gunde 8 defa bır yıl alcak bu ılcı
sağlık bakanlığıda bu ılaca onay vermemış
800 mılyon kutusu
5 gun yetıyo
allahım nolur tum annelere tum hastalara şifa versın oğluma dua edin

Back