Bende hamileyim :)

merhaba.sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza...bende bekleyenlerdenim ( hayıt suyunu duydum .siz nasıl kullandınız? hazırlanmış su olarak mı aldınız yoksa siz mi kaynatıp yaptınız
mecit efendi cam sisede su bardaginin dorttebiri kadar koyup uzerine su ekliyordum.hemen arkasindanda naneli seker.kokusu biraz tuhaf

amin canım benim.Allah isteyen herkese nasip etsin.bitkisel tedavi yöntemleri çoğu zaman ilaçtan bile çok işe yarıyor.konuyla alakasız biraz ama mesela elimde geçmek bilmeyen egzamam vardı.saraçoğlunun dut kürünü yaptım egzamam geçti :) içilen yada yenilen tür kürlerden biraz korkuyorum.yan etki olur mu diye.doktor önerisiyle olursa korkmam canım.Allahım ol desede oluverse.herşeyin vakti saati var ve hayırlı zamanda olacağına inanarak dua ediyorum.dua et canım bizler için.

Ayy inşallahh,bi yandan düşünmemeye çalışıyorum ama en ufak bi belirtide acaba mı diyorum,sonra yok kesin adet olcam bu ay diyorum,allak bullak oldu kafam ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum.aynen stres yapmamaya çalışıyorum ama çok zormuş yapmamak gerçekten :))

:)) çok iyi anlıyorum ama ben bile düşünmemeyi başardıysam inanın siz hayli hayli yaparsınız :) bende bu konuda buluttan nem kapıyordum aklıma geldikçe işe verdim kendimi ya da evdeysem tv izledim nasıl o an düşünmem ona baktım vee aman olursa olur moduna bi şekilde geçtim.. aslında asıl mesele hamilelikten de öte takıntılı biri olup çıkacağım diye tedirgin olmamla başladı öyle attım kafamdan ardı geldi ztn )

Ayy ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah,darısı bize artık,benim pek ümidim yok ama bakalım 10gün sonra görcez artık

Hic ümitsiz olma benim hikayem.uzun ama belki sana birazcık ümit olur. Ben şubat ayında dış gebelik yasadim şükür sadece bir iğne ile sonlandırıldı doktor ikinay korunacaksiniz dedi zaten bu iki ayin bir ayini eşinden is dolayısıyla ayrı idik bir araya geldiğimizde adetine 4 yada 5 gün vardi ama ben tamda o sırada hamile kalmisim adet olamıyorum diye doktoruma gittim belki hamile olabilirsin dedi ben çok zor olduğunu söyledim yinede test yaptı test sonucu 1.27 cikti doktor sonuç negatif deyip adet söktürücü verdi ilacı kullandım yine adet olmadim tekrar gittim doktora. İki hafta sonra tabi .Doktorum çok şaşırdı sen hamile olabilirsin dedi yine test yaptı ve sonuç bthcg 2000 hamile idim çok çok sasirdim daha sonra keseyi de gördük çok şükür ama düşük tehlikem var lekelenmelerim var inşallah bu da geçer Rabbim herkese bebislerini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin hikayem uzundu biliyorum. Kusura bakma ama ümitsiz olma Rabbim e dua et

Allah sağlıkla kucağıma almayı kısmet etsin inşallah,ümitsizlik dedim ama şöyle aslında,kafa karışıklığı sanırım,bazen kalktığımda adet olcam kesin diyorum bazen bebek var diyorum allak bullak yani şu an kafam.takmamaya düşünmemeye çalışıyorum ama en ufak bi belirtide aklıma geliyo yine.hayırlısı artık 3ünde adet günüm,hayırlısı neyse o olsun herkes için

ooo sizler daha simdiden boyle umutsuzluga kapilirsaniz isiniz zor.gul1332 gibi bende
bende çok değişik seyler yasadım cnm.herkez diyordu rahat ol hiç kafana takma sen ne zaman rahat olursan ozaman olacak diyorlardı.ama bende yapamıyordum.bende birgün müthiş bir sancıyla acile gittim.tahlil yapıldı hamile değildim zaten adet günüme 2 gün vardı sokturucu iğne vuruldum geldim,ama bir değişiklik olmadı.geceleri hiç uyuyamıyordum sancıdan sabaha kadar ağlıyordum.apartmandakiler rahatsız olmasın diye yastıgı bastırırdım yuzume oyle bağırırdım hep.2 gun yine gecneyince doktora gittim ve hamile cıktım.kalp atışları duyulana kadar hep sancı çektim.benim adetimde cok sancılı olurdu onun 10 katı bi sancıydı bu ve hiç geçmiyordu.ekstradan kanamamda vardı.birgün sancım kesildi ve bişey olduğunu anlamıştım.doktora gidince kalp atışlarını duyamadık ve malesef kurtaj.ikincisinde yine günüm geçmeden sancılarım başladı hemen anladım hamile olduğumu,olsun hamileyim ya katlanırım diyordum ama iki ay sonra yine sancım kesildiğinde koştura koştura doktora gittik malesef yine aynı şey.bu sefer sehir dışında başka bir doktorun methini duyduk ona gitmaye başladım.15 gün sonra hamile kaldığımı tekrar sancılarım başlayınca anladım.test yine pozitifti fakat değerler düşmeye başladı bu seferki de kimyasal gebelikti.sonrasında yumurta takibi,çatlama iğnesi gibi müdahaleler bir sene boyunca cevap vermedi.aşılamayı deneyelim dedi doktorum.tamam dedim ve o da tutmadı.eşime çok yorulduğumu bu ay doktora gitmek istemediğimi birdahaki ay devam etmemizi söyledim.karar verdik o ay doktora gitmedik. ve yine sancılar başlayınca bingo dedim.doktorum bu konuda çok bilgiliydi gerekli olan ilaçları verdi ve hergun vurulmam gereken bi iğne verdi.sancılarım içinde bir ay boyunca hafta da bir defa vurulmam gereken bir iğne verdi.çok şükür sancılarım kesildi ve bebeğimde hiçbir problem yok.bu sefer beni hiç üzmedi miniğim.inşallah bundan sonrada üzmez de sağ sağlım kucağıma almayı nasip eder Allah ım.doğunca bende onu hiç üzmeyecem.o yüzden kimse canını sıkmasın.kimse kafasına birşey takmasın.hepimizin göbişleri dolsun inşallah.

Ahh canım ya çok zorluklar atlatmışsın gerçekten,inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini,allah sağlıklı uzun ömürler versin.çok haklısın en ufak bişeyde olacak mı olmayacak mı ümitsizliğe kapılıyoruz,ne zaman hayırlıyla ozaman versin allah inşallah herkesin bebeğini

gözün aydın canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizimde 1 yıldır olmuyor.hamile kalmak için özel bişey yaptın mı?
Benimde 8 aydir olmuyordu 've bugun hamile oldugumu ogrendim daha onceki doktorum ilişkiden sonra ayaklarini kaldirip beklemene gerek yok diyordu fakat gecen ay bircok gorusmeden sonra beklemeye karar verdim ilişkiden sonra 've hesaplama yapinca da o zaman tuttuğunu dogruluyor en buyuk onerim iliskiden sonra belimizi 've bacaklarinizi tam yarimsaat duvara dayayarak beklemek sonra kalkmadan yatin sabaha kadar ben oyle hamile kaldim insallah sizinde olur

canım gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin.bende bi gün bacakları duvara dayamışsam bi gün dayamadım.dediğin gibi doktorlar alakası yok diyor bende o yüzden üstünde durmadım bu konunun.adet olmama az kaldı.adetten sonra kesinlikle her ilişkiden sonra duvara dayayacağım bacakları :) sağol canım

bencede dayaman lazım gibi geliyor bana çünkü spermlerin yumurtaya ulaşma süresiz 20 dk.hemen ayağı kalkarsanız coğunlukla vedalaşmış oluyorsunuz.ben aşılama yaptırınca doktorum 45 dk ayaklarım havada bekletti.resmen kan beynime gitmişti.ben bide bir yerde duydum oda cok etkili oluyor yarım saat ayaklarını yukarıda tutuyorsun ve hiç ayaga kalkmadan 2 saat cenin pozisyonunda durup sabaha halktınmı bu iş tamamdır.yaşasın 2 çizgi

Arkadaşlar 7 aylık hamileyim kızım olacak ismini derin koyacam ek isim arıyorum yanına sizce ne olabilir

gözün aydın canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizimde 1 yıldır olmuyor.hamile kalmak için özel bişey yaptın mı?

Teşekkür ederim Allah razi olsun hic bisey yapmadım sadece Zayıflamak istiyordum onun için sabahları AC karnına maydonoz suyu kaynatıp iciyordum onunda etkisi olduğunu duydum daha sonra ama hamileyken icmemen gerekiyormus takip etceksin kendini

Bu güzel dileklerini için çok çok teşekkür ediyorum Allah razi olsun isteyen herkese versin Rabbim :)

canım Allah razı olsun verdiğin bilgiler için.bu ay ramazan olunca çalışmalar aksıyor bide ev tadilat işimiz var yoğunluktanda çalışamıyoruz bu ayı bi atlatayım bütün dediklerini harfiyen uyguluycam.inşallah 2inci çizgi tez zamanda görünür canım çok üzülüyorum.şu mübarek günlerde nolur dua et benim ve benim gibiler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…