- 26 Mayıs 2015
- 23
- 28
mecit efendi cam sisede su bardaginin dorttebiri kadar koyup uzerine su ekliyordum.hemen arkasindanda naneli seker.kokusu biraz tuhafmerhaba.sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza...bende bekleyenlerdenim( hayıt suyunu duydum .siz nasıl kullandınız? hazırlanmış su olarak mı aldınız yoksa siz mi kaynatıp yaptınız
teşekkür ederim.umarım bizlere de şifa oluırmecit efendi cam sisede su bardaginin dorttebiri kadar koyup uzerine su ekliyordum.hemen arkasindanda naneli seker.kokusu biraz tuhaf
Insallah cnm.hayirlisiyla herkes kucagina bebislerini alsin.hepimiz bu duyguyu yasiyalim.Allah ol diyecek olacak.bol bol dua ni et.teşekkür ederim.umarım bizlere de şifa oluır
amin canım benim.Allah isteyen herkese nasip etsin.bitkisel tedavi yöntemleri çoğu zaman ilaçtan bile çok işe yarıyor.konuyla alakasız biraz ama mesela elimde geçmek bilmeyen egzamam vardı.saraçoğlunun dut kürünü yaptım egzamam geçti :) içilen yada yenilen tür kürlerden biraz korkuyorum.yan etki olur mu diye.doktor önerisiyle olursa korkmam canım.Allahım ol desede oluverse.herşeyin vakti saati var ve hayırlı zamanda olacağına inanarak dua ediyorum.dua et canım bizler için.evet cnm doktorunla mutlaka görüş.banada biri söyleseydı kullanmazdım ama doktor söyleyince ona güvenek kullandım.yumurta takibi yaparken yumurta buyutucu ilaçlar ve çatlatma iğnesi kullanıyordum.doktorum önerdiğinde menepozdaki hastalarımda bile folikul oluşturdu ve yumurta büyütücü ilaç bile kullanmamıza gerek kalmadı dedi.benimde kullanmaya başladığımın ikinci ayında hamileliğim gercekleşti.belki tesadüfte olabilir tabiki.araştırdığımdada tamamen bitkisel olduğu için bir yan etkisi olmadıgını daha cok kadınsal hormonları düzenlediğini öğrendim.Allah hepimize nasip etsin inşallah.durmak yok:)
Ayy inşallahh,bi yandan düşünmemeye çalışıyorum ama en ufak bi belirtide acaba mı diyorum,sonra yok kesin adet olcam bu ay diyorum,allak bullak oldu kafam ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum.aynen stres yapmamaya çalışıyorum ama çok zormuş yapmamak gerçekten :))demeyin öyle, Rabbim o kdr büyük ki ummadığın zaman ne kapılar açıyor.. daha önce bende aynı karamsarlıkla az okumadım bu forumda ki yazıları.. geçen ay hiç girmedim bu siteye bile okumadım hamilelikle ilgili hiç bir yazıyı tamamen attım(atmaya çalıştım:)) kafamdan, bu ay çok şükür en güzel haberi aldım.. gerçekten beyinde bitiyormuş ve üzüntü stres en büyük düşmanıymış.. sizinde en kısa zaman da güzel haberlerinizi alırız inş.sevgiyle kalın..
Ayy inşallahh,bi yandan düşünmemeye çalışıyorum ama en ufak bi belirtide acaba mı diyorum,sonra yok kesin adet olcam bu ay diyorum,allak bullak oldu kafam ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum.aynen stres yapmamaya çalışıyorum ama çok zormuş yapmamak gerçekten :))
Ayy ne güzel sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah,darısı bize artık,benim pek ümidim yok ama bakalım 10gün sonra görcez artık
Allah sağlıkla kucağıma almayı kısmet etsin inşallah,ümitsizlik dedim ama şöyle aslında,kafa karışıklığı sanırım,bazen kalktığımda adet olcam kesin diyorum bazen bebek var diyorum allak bullak yani şu an kafam.takmamaya düşünmemeye çalışıyorum ama en ufak bi belirtide aklıma geliyo yine.hayırlısı artık 3ünde adet günüm,hayırlısı neyse o olsun herkes içinHic ümitsiz olma benim hikayem.uzun ama belki sana birazcık ümit olur. Ben şubat ayında dış gebelik yasadim şükür sadece bir iğne ile sonlandırıldı doktor ikinay korunacaksiniz dedi zaten bu iki ayin bir ayini eşinden is dolayısıyla ayrı idik bir araya geldiğimizde adetine 4 yada 5 gün vardi ama ben tamda o sırada hamile kalmisim adet olamıyorum diye doktoruma gittim belki hamile olabilirsin dedi ben çok zor olduğunu söyledim yinede test yaptı test sonucu 1.27 cikti doktor sonuç negatif deyip adet söktürücü verdi ilacı kullandım yine adet olmadim tekrar gittim doktora. İki hafta sonra tabi .Doktorum çok şaşırdı sen hamile olabilirsin dedi yine test yaptı ve sonuç bthcg 2000 hamile idim çok çok sasirdim daha sonra keseyi de gördük çok şükür ama düşük tehlikem var lekelenmelerim var inşallah bu da geçer Rabbim herkese bebislerini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin hikayem uzundu biliyorum. Kusura bakma ama ümitsiz olma Rabbim e dua et
bende çok değişik seyler yasadım cnm.herkez diyordu rahat ol hiç kafana takma sen ne zaman rahat olursan ozaman olacak diyorlardı.ama bende yapamıyordum.bende birgün müthiş bir sancıyla acile gittim.tahlil yapıldı hamile değildim zaten adet günüme 2 gün vardı sokturucu iğne vuruldum geldim,ama bir değişiklik olmadı.geceleri hiç uyuyamıyordum sancıdan sabaha kadar ağlıyordum.apartmandakiler rahatsız olmasın diye yastıgı bastırırdım yuzume oyle bağırırdım hep.2 gun yine gecneyince doktora gittim ve hamile cıktım.kalp atışları duyulana kadar hep sancı çektim.benim adetimde cok sancılı olurdu onun 10 katı bi sancıydı bu ve hiç geçmiyordu.ekstradan kanamamda vardı.birgün sancım kesildi ve bişey olduğunu anlamıştım.doktora gidince kalp atışlarını duyamadık ve malesef kurtaj.ikincisinde yine günüm geçmeden sancılarım başladı hemen anladım hamile olduğumu,olsun hamileyim ya katlanırım diyordum ama iki ay sonra yine sancım kesildiğinde koştura koştura doktora gittik malesef yine aynı şey.bu sefer sehir dışında başka bir doktorun methini duyduk ona gitmaye başladım.15 gün sonra hamile kaldığımı tekrar sancılarım başlayınca anladım.test yine pozitifti fakat değerler düşmeye başladı bu seferki de kimyasal gebelikti.sonrasında yumurta takibi,çatlama iğnesi gibi müdahaleler bir sene boyunca cevap vermedi.aşılamayı deneyelim dedi doktorum.tamam dedim ve o da tutmadı.eşime çok yorulduğumu bu ay doktora gitmek istemediğimi birdahaki ay devam etmemizi söyledim.karar verdik o ay doktora gitmedik. ve yine sancılar başlayınca bingo dedim.doktorum bu konuda çok bilgiliydi gerekli olan ilaçları verdi ve hergun vurulmam gereken bi iğne verdi.sancılarım içinde bir ay boyunca hafta da bir defa vurulmam gereken bir iğne verdi.çok şükür sancılarım kesildi ve bebeğimde hiçbir problem yok.bu sefer beni hiç üzmedi miniğim.inşallah bundan sonrada üzmez de sağ sağlım kucağıma almayı nasip eder Allah ım.doğunca bende onu hiç üzmeyecem.o yüzden kimse canını sıkmasın.kimse kafasına birşey takmasın.hepimizin göbişleri dolsun inşallah.Allah sağlıkla kucağıma almayı kısmet etsin inşallah,ümitsizlik dedim ama şöyle aslında,kafa karışıklığı sanırım,bazen kalktığımda adet olcam kesin diyorum bazen bebek var diyorum allak bullak yani şu an kafam.takmamaya düşünmemeye çalışıyorum ama en ufak bi belirtide aklıma geliyo yine.hayırlısı artık 3ünde adet günüm,hayırlısı neyse o olsun herkes için
Ahh canım ya çok zorluklar atlatmışsın gerçekten,inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini,allah sağlıklı uzun ömürler versin.çok haklısın en ufak bişeyde olacak mı olmayacak mı ümitsizliğe kapılıyoruz,ne zaman hayırlıyla ozaman versin allah inşallah herkesin bebeğiniooo sizler daha simdiden boyle umutsuzluga kapilirsaniz isiniz zor.gul1332 gibi bende
bende çok değişik seyler yasadım cnm.herkez diyordu rahat ol hiç kafana takma sen ne zaman rahat olursan ozaman olacak diyorlardı.ama bende yapamıyordum.bende birgün müthiş bir sancıyla acile gittim.tahlil yapıldı hamile değildim zaten adet günüme 2 gün vardı sokturucu iğne vuruldum geldim,ama bir değişiklik olmadı.geceleri hiç uyuyamıyordum sancıdan sabaha kadar ağlıyordum.apartmandakiler rahatsız olmasın diye yastıgı bastırırdım yuzume oyle bağırırdım hep.2 gun yine gecneyince doktora gittim ve hamile cıktım.kalp atışları duyulana kadar hep sancı çektim.benim adetimde cok sancılı olurdu onun 10 katı bi sancıydı bu ve hiç geçmiyordu.ekstradan kanamamda vardı.birgün sancım kesildi ve bişey olduğunu anlamıştım.doktora gidince kalp atışlarını duyamadık ve malesef kurtaj.ikincisinde yine günüm geçmeden sancılarım başladı hemen anladım hamile olduğumu,olsun hamileyim ya katlanırım diyordum ama iki ay sonra yine sancım kesildiğinde koştura koştura doktora gittik malesef yine aynı şey.bu sefer sehir dışında başka bir doktorun methini duyduk ona gitmaye başladım.15 gün sonra hamile kaldığımı tekrar sancılarım başlayınca anladım.test yine pozitifti fakat değerler düşmeye başladı bu seferki de kimyasal gebelikti.sonrasında yumurta takibi,çatlama iğnesi gibi müdahaleler bir sene boyunca cevap vermedi.aşılamayı deneyelim dedi doktorum.tamam dedim ve o da tutmadı.eşime çok yorulduğumu bu ay doktora gitmek istemediğimi birdahaki ay devam etmemizi söyledim.karar verdik o ay doktora gitmedik. ve yine sancılar başlayınca bingo dedim.doktorum bu konuda çok bilgiliydi gerekli olan ilaçları verdi ve hergun vurulmam gereken bi iğne verdi.sancılarım içinde bir ay boyunca hafta da bir defa vurulmam gereken bir iğne verdi.çok şükür sancılarım kesildi ve bebeğimde hiçbir problem yok.bu sefer beni hiç üzmedi miniğim.inşallah bundan sonrada üzmez de sağ sağlım kucağıma almayı nasip eder Allah ım.doğunca bende onu hiç üzmeyecem.o yüzden kimse canını sıkmasın.kimse kafasına birşey takmasın.hepimizin göbişleri dolsun inşallah.
Benimde 8 aydir olmuyordu 've bugun hamile oldugumu ogrendim daha onceki doktorum ilişkiden sonra ayaklarini kaldirip beklemene gerek yok diyordu fakat gecen ay bircok gorusmeden sonra beklemeye karar verdim ilişkiden sonra 've hesaplama yapinca da o zaman tuttuğunu dogruluyor en buyuk onerim iliskiden sonra belimizi 've bacaklarinizi tam yarimsaat duvara dayayarak beklemek sonra kalkmadan yatin sabaha kadar ben oyle hamile kaldim insallah sizinde olurgözün aydın canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizimde 1 yıldır olmuyor.hamile kalmak için özel bişey yaptın mı?
canım gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin.bende bi gün bacakları duvara dayamışsam bi gün dayamadım.dediğin gibi doktorlar alakası yok diyor bende o yüzden üstünde durmadım bu konunun.adet olmama az kaldı.adetten sonra kesinlikle her ilişkiden sonra duvara dayayacağım bacakları :) sağol canımBenimde 8 aydir olmuyordu 've bugun hamile oldugumu ogrendim daha onceki doktorum ilişkiden sonra ayaklarini kaldirip beklemene gerek yok diyordu fakat gecen ay bircok gorusmeden sonra beklemeye karar verdim ilişkiden sonra 've hesaplama yapinca da o zaman tuttuğunu dogruluyor en buyuk onerim iliskiden sonra belimizi 've bacaklarinizi tam yarimsaat duvara dayayarak beklemek sonra kalkmadan yatin sabaha kadar ben oyle hamile kaldim insallah sizinde olur
bencede dayaman lazım gibi geliyor bana çünkü spermlerin yumurtaya ulaşma süresiz 20 dk.hemen ayağı kalkarsanız coğunlukla vedalaşmış oluyorsunuz.ben aşılama yaptırınca doktorum 45 dk ayaklarım havada bekletti.resmen kan beynime gitmişti.ben bide bir yerde duydum oda cok etkili oluyor yarım saat ayaklarını yukarıda tutuyorsun ve hiç ayaga kalkmadan 2 saat cenin pozisyonunda durup sabaha halktınmı bu iş tamamdır.yaşasın 2 çizgicanım gözün aydın Allah kucağına almayı nasip etsin.bende bi gün bacakları duvara dayamışsam bi gün dayamadım.dediğin gibi doktorlar alakası yok diyor bende o yüzden üstünde durmadım bu konunun.adet olmama az kaldı.adetten sonra kesinlikle her ilişkiden sonra duvara dayayacağım bacakları :) sağol canım
gözün aydın canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bizimde 1 yıldır olmuyor.hamile kalmak için özel bişey yaptın mı?
Tebrik ederim öncelikle... Dünyanın ennnnnn güzel duygularından "annelik"... Rabbim sağlıkla o minik elleri, o güzel yüzü meleğinizi kucağınızda görmenizi nasip etsin... O doğum anı yok mu, binlerce kere yaşasam sıkılmam o ilk çığlığını, sıcacık yüzünü hiç unutmıyorum... Rabbim isteyen hiçbir kadını bu güzel duygudan mahrum bırakmasın... Sağlıklı gebelik diliyorum.. Allah esirgesin sizleri...
canım Allah razı olsun verdiğin bilgiler için.bu ay ramazan olunca çalışmalar aksıyor bide ev tadilat işimiz var yoğunluktanda çalışamıyoruzbencede dayaman lazım gibi geliyor bana çünkü spermlerin yumurtaya ulaşma süresiz 20 dk.hemen ayağı kalkarsanız coğunlukla vedalaşmış oluyorsunuz.ben aşılama yaptırınca doktorum 45 dk ayaklarım havada bekletti.resmen kan beynime gitmişti.ben bide bir yerde duydum oda cok etkili oluyor yarım saat ayaklarını yukarıda tutuyorsun ve hiç ayaga kalkmadan 2 saat cenin pozisyonunda durup sabaha halktınmı bu iş tamamdır.yaşasın 2 çizgi