bEnDe HaMiLeYiM

tugcee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
26
0
ben mayıs ayında 8 haftalık bebişimi düşürdüm.rabbime şükürler olsun bana tekrar bi bebiş nasip etti şimdi 9 hafta 3 günlük hamileyim maşşallah bebişim çok iyi kalbide atıyo pıt pıt :sm_cool:, yerim ben onu ya inşallah sağ salim doğar rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

gozun aydin :nazar: :nazar: cok saglikli ve huzurlu bir hamilelik gecirmeniz dilegiyle, Allah'im ne olur bana da tekrardan ama bu sefer saglikli bir hamilelik nasip et.

hepinize tşk ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ben ilk bebeğimi düşürdüğüm zaman çok zor günler geçirdim. 8 haftalık bi bebek çok zordu bunu atlatmak. düşük yaptıktan sonra hiç korunmadım ben düşükten sonra iki kez adet gördüm sonrada hamile kaldım.şimdi içimde hep ya bunuda kaybedersem korkusu var inşallah rabbim bidaha yaşatmaz hamile olduğumu adetim geçikince evde test yaparak anladımsonra doktora biraz geç gittim 8 hafta 6 günlüktü ilk ultrasona girişimde ve ilk ultrasonda duyduk kalp atışını o kadar güzel bi duyguki eşim içerdeydi sonra doktor gel babası gel bak bebişinizin kalbi ne güzel atıyo dedi.inanılmaz bişey ya.herşey yolunda dedi bayramdan sonra tekrar gel herşey yolundamı bi bakalım dedi.ikinci kez görücem bebişimi biran önce doktora gitmek istiyorum işte böyle dua edin nolur hayırlısıyla alim ona kacağıma

canim Insallah alicaksinidir bu sefer kucagina onceki yasadiklarini unutmaya calis, guzel seyler dusun ve bebeginle keyifli gunler gecir. Allah'a emanetsiniz, 7 ay sonra bebisinizle eve geldiginiz gunleri de yazin Insallah.

inşallah canım inşallah o zaman bebişimle gelirim baraya teyzeleri sizinle tanışmayaa:)

X