bende hamileyim

P

pempe_panter_07

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi pempe_panter_07
slm kızlar bende hamileyim::CüvCüv::CüvCüv::şükür allahıma olayı anlamma şöyle oldu: öğlen saatleriydi eşimle denize gitcektik izin günüydü ama ben kendimi çok halsiz hissediyordum neyse onu kırmamak için tamam dedim ve giyinmeye giderken eşim mavi mayonu ğiyceksin demi dedi bende hayır canım puantiyeli bikinim varya onu giyicem dedi bunu duyunca adam delirti bizi aldımı mayo bikini tartışması o anda zaten benim accayip başım dönüyodu eşimde birşeyler şöylüyodu zaten gerisini hatırlamıyorum soluğu hastenede ilk kan testi yaptılar sonra doktor şonuçlaırı kontrül etdikden sonra tebrik ederim 5 veya 6 dedi zaten o anda eşim beni kucakladı mutluluktan uçtuk falan sonra ulturasona falan girdim hemde ikizmiş o ana kadar tek bebiş sanıyoduk ikizleirm kalp atışınıda dinledim yani şimdilik herşey yolunda allah isteyen herkeze nasip etsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlısı olsun,Allah kucağına almayı nasip etsin.

tEBRıK ederima.s.Allah sağlıcakla kucağğına almayı nasip etsinopuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım tebrikler...a.s.

tebr,klerr canımmm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzularınıı

darısı bizimde başımıza inşallahhh

amin arkadaşla rinşallah hamile olan tüm arkadaşlarımız ve ben bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı olsun canım allah sağlıklı çocuklar nasip eder inşallah

tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. senide ikiz bekleyenler topiğine bekliyoruz..a.s.

tebrik ederim cnm
kucağına almak nasip olur inş.

aaaa mukemmel bir haber bu canim!! inan cok sevindim senin icin ohh iyiki pembe bikini de diretmissin de ikinizin de surpriz yasayacaginiz bir olay olmus kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Allah kucaginda gormeyi nasip etsin.. bir de ustelik ikizlermis cok daha sevindimm Maşalllaaaaahhh

Bizler icin de dua et olur mu tatlim bir saniye bile olsa?:Saruboceq:

teşşekrüler ederim canım hihoyyyt allah isteyen herkeze bebek sahinbi olmayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay harika bişi yaaa hemde ikizler allahım ne güzeeeel.
siz orda birbirinizi yerken veletler elele vermiş şunlara bi süpriz yapalım deyip anneyi yere sermişler ahahahahaa süperler yaaa

darısı başımıza.. :Saruboceq:

aranıza yeni katıldım 7haftalık hamileyim 22 sinde kontürolüm var ilk defa bebeğimin kalp atışlarını duycam ama o kadar heycanlıyım kı sankı zaman geçmiyormuş gibi onun kalbinin sesini duyacağım günü beklerken benim kalbim duracak anneler derler ya sende anne olunca anlarsın diye gerçekten annemi yeni yeni anlamaya başlıyorum bende anne olcam bebeğimimi kucama alcam inşallah

:1hug:

canım benim tebrik ederim allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…