CNM BELİRTİLERİNİ YAZAR MISIN :)
HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENMEDEN ÖNCEKİ BELİRTİLERİNİ,
BENDE BU AYDAN ÇOK UMUTLUYUMDA,,
tabii yazarım seve seve:)
yumurtlamadan sonra (o günleri iyi değerlendirdik tabii:)) sağ kasığımda bir iki gün ağrı oldu ara ara ama sürekli değil.sonra sol kasığıma geçti bir iki günde orda oldu geçti.ondan sonra ağrı öksürürken felan oluyor kasıklarımda halada devam ediyor.
yine yumurtlama gününden bir iki gün sonra göğüslerim de aşırı yanma(ısı artışı) oldu hassasiyet oldu uzun sürmedi geçti.akıntım değişti rengi miktarı felan onun dışında bulantıdır göğüslerde damarlanma uçlarında değişiklikdir felan olmadı canım benim belirtilerim bunlar inşAllah sende belirtiyle birlikte o güzel haberi alırsın
Minminnak Gordun mu bebegini :)))
İNŞALLAH CNM ÇOK SAĞOL :)
BENİMDE YUMURTLAMA GÜNÜNDEN SONRA BULANTI BAŞ AĞRISI BAŞ DÖNMESİ MİDE YANMASI BAŞLADI AYNI GÜN, BİRDEN,, AŞIRI BİR ŞEKİLDE HEMDE,
BEBEĞE YORMADIM BU KADAR ERKEN HEPSİ BİRDEN ÜSTELİK OLMAZ DİYE AMA,
MİDE HAPI AĞRI KESİCİ HİÇ BİRİ KAR ETMEDİ,
İKİ HAFTA OLDU NEREDEYSE HALA DEVAM EDİYOR AĞRILARIM,
BİRDE KASIK AĞRISI EKLENDİ ÜSTÜNE,,
DÜN GECE UYUYAMADIM AĞRI VE BULANTIDAN,,
AMA GÖGÜSLERİM DE HİÇ BİR DEĞİŞİM YOK,,,
İKİ HAFTADIR ÇOK ZORLANIYORUM,
PSIKOLOJİK DESEM HEPSİ BİRDEN DE OLMAZ HERHALDE,,
ADET GÜNÜM 5 NİSAN O GÜNÜ BEKLİYORUM,,,
hayııır canım daha ultrasona girmedim eşimi bekliyorum 4 gibi görünücem doktoraama kan sonucum çıktı 10.000 den yüksekmiş kafam karıştı çok mu yüksek değerim daha 5 haftalığız sen naptın tatlım kan felan verdin mi tekrar?
hmm bunlar belirti olabilir aslında.canım birde insan bi farklılık olduğunu anlıyor biliyor musun daha önceki ağrılardan akıntıdan felan farklı oluyor belirtiler hakkında hayırlısı olsunadetine de az kalmış gecikmen olursa kan baktır ve hemen burda paylaş merak ederim
ederim canım bende de uyku hali çok birde tükürük salgım çook arttı:)Gitmedim bende daha ilk verdigim beta haricinde . haftaya gitmeyi dusunuyorum.Son adet tarihime gore bugun 6.haftama girdim ama beta degerim dusuktu gec dollenme falan olabilir die ayak suruyorum . İyiyim ama bas agrim uykum var bolbol . Kanamam falan da yok bakalim . Haberdar et :))
TAMAM CNM PAYLAŞIRIM :)
AKINTI NE TÜRK OLUYOR KI,
BENIM AKINTIM YUMURTLAMA GUNUNDEN SONRA FALAN 1 HAFTA FAZLALAŞTI
YALNIZ ŞU AN İYİCE AZALDI YOK GİBİ BİR ŞEY,,
kıvamı farklıydı yoğundu yani sarı kokusuz bir akıntı kişiden kişiye değişebilir ama.sonra benimde azaldı.hamile olduğumu öğrendikten sonrada bir iki kere beyaz gibi bir akıntım geldi o kadar
inşAllah canım.olmuyorsa rabbimin bir bildiği vardır sabırlı ol üzme kendini hakkında ne zaman hayırlıysa o zaman nasip etsin..UMARIM BENDE KATILIRIM ARANIZA,,
BU AY ÇOK DİKKAT ETTİK HER AŞAMASINA,,
10 AYLIK ELİYİM İLK GÜNDEN BERİ İSTİYORUZ HALA OLMADI
Selam kizlar sanirim bende hamisim bat ta beta hcg 123 tu ertesi gun beta hcg 314.40 cikti. Bugun yeniden baktiricam yarinda muayene icin randevu aldim. Icim hic rahat degil bata 9 gun kala beta 0.80 cikmisti ve cok hastaydim antibiyotik kullanmak zorunda kaldim cok korkuyorum insallah saglikli bir gelisimi olur bebegimin. Birde merak ettigim gebelik haftasini neye gore hesapliyorsunuz? Internette adetin oldugu haftada ekleniyor ama doktorlar farkli hesapliyorlarmis siz hangisini baz aliyorsunuz?
Hic beklemedigimiz bir ayda geldi mucizem... ben doktor kontrolunde yumurta takibindeydim bu ay klomene baslamayi dusunuyorduk hala inanamiyoruz esimle keseyi ve kalp atisini duyana kadarda inanamam galiba
a.s canım antibiyotik kullandığında daha bebek rahminde bile değilmiş ki korkma ilaç ona ulaşmamıştır bile..değerlerinde çok güzel yükselmiş kalbini ferah tut.sizi fazla üzmeden gelmiş bakne güzel sevin buna mutluluğunu korkuyla örtme..
gebelik haftasınıda son adet tarihinden baz alıyor programlar ona göre yaptım bende ama ultrason haftası değişiklik gösterebiliyormuş muayene olunca söyler doktorun ben birazdan giricem doktora haftamı söyler paylaşırım burda
Insallah canim... bi yandan Allaha sukrediyorum ama bir yandanda endiseleniyorum. Insallah hayirli haberlerle gel beklemedeyimson adet tarihime gore benim 4+5 bende bu aksam tekrar kan verip yarin doktoruma gidicem eminim oda cok sasircak
Cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah yarinda ben gidicem insallah bende gorurum senin sat ne zamandi canim benim 1 martbu arada haftamıda adetinle uyumlu 4-5 haftalık dedi
Cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah yarinda ben gidicem insallah bende gorurum senin sat ne zamandi canim benim 1 mart
Ayyy hadi hayirlisi bakalim acilde tekrar kan vericem bakalim kac olmusbenim 27 şubatta başlamıştı canım aramızda 1 gün var
hadi bakalım bekliyorum sonucuAyyy hadi hayirlisi bakalim acilde tekrar kan vericem bakalim kac olmus