bende hamileyim kiii :)

Hayırlısı olsun canm bende dün öğrendim hamile olduğumuuuu Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inş.

minnik noktacıklarımız sağlıkla büyüsün inşAllah doktora gittin mi canım kese için felan
yok canm dün kan sonucumu öğrendim ben aile hekimliğine gittim 4-5 haftalık dedi şuan kese görünmez dedi 3 hafta daha bekle bir hastaneye git kesene baksınlar dedi şimdi görünmez daha dedi

yok canm dün kan sonucumu öğrendim ben aile hekimliğine gittim 4-5 haftalık dedi şuan kese görünmez dedi 3 hafta daha bekle bir hastaneye git kesene baksınlar dedi şimdi görünmez daha dedi

kişiden kişiye değişiyor canım vajinal ultrasonla 4-5 haftalıkken gören var karındanda yine kişiden kişiye değişiyormuş 5-6 haftalıkken görülüyor diyorlar

sağol canm cvbın için tşk ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bende bugün gittim hastaneye. 4+4 ken gittim kese gözükmedi bugün 5+5 im gittim ve keseyi gördük :) :) kalp atışını duyamadı istersen vajinal bakıp duyabiliriz ama bence gerek yok dedi bende istemedim. Haftaya gel dedi ama ben 8. haftamda gitmeyi planlıyorum sizce iyi mi yapıyorum ? :)

ayy ne güzel sevindim canım bende bugün gidiyorum hatta kanlarımı verdim bakalım benimkinin kesesi görünecek mi

benim 5+1 ken karından ultrasonla kese göründü. 15 gün sonra da kalp atışlarına bakalım dedi. vajinal ultrasona gerek duymadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…