bende hamileyim kiii :)

Hayırlısı olsun canm bende dün öğrendim hamile olduğumuuuu Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inş.

minnik noktacıklarımız sağlıkla büyüsün inşAllah :emir_bebek:doktora gittin mi canım kese için felan
yok canm dün kan sonucumu öğrendim ben aile hekimliğine gittim 4-5 haftalık dedi şuan kese görünmez dedi 3 hafta daha bekle bir hastaneye git kesene baksınlar dedi şimdi görünmez daha dedi

yok canm dün kan sonucumu öğrendim ben aile hekimliğine gittim 4-5 haftalık dedi şuan kese görünmez dedi 3 hafta daha bekle bir hastaneye git kesene baksınlar dedi şimdi görünmez daha dedi

kişiden kişiye değişiyor canım vajinal ultrasonla 4-5 haftalıkken gören var karındanda yine kişiden kişiye değişiyormuş 5-6 haftalıkken görülüyor diyorlar

canım bende 6 haftalık hamileyim. kan tahlilikde 3-4 haftalık çıktı doktorum 10 gün sonra çağırmıştı. geçen cumartesi gittim doktora vajinal ultrasonda kese gözüktü. 5-6 haftalık gözüküyormuş.
sağol canm cvbın için tşk ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar bende bugün gittim hastaneye. 4+4 ken gittim kese gözükmedi bugün 5+5 im gittim ve keseyi gördük :) :) kalp atışını duyamadı istersen vajinal bakıp duyabiliriz ama bence gerek yok dedi bende istemedim. Haftaya gel dedi ama ben 8. haftamda gitmeyi planlıyorum sizce iyi mi yapıyorum ? :)

Kızlar bende bugün gittim hastaneye. 4+4 ken gittim kese gözükmedi bugün 5+5 im gittim ve keseyi gördük :) :) kalp atışını duyamadı istersen vajinal bakıp duyabiliriz ama bence gerek yok dedi bende istemedim. Haftaya gel dedi ama ben 8. haftamda gitmeyi planlıyorum sizce iyi mi yapıyorum ? :)
ayy ne güzel sevindim canım bende bugün gidiyorum hatta kanlarımı verdim bakalım benimkinin kesesi görünecek mi:KK76:

benim 5+1 ken karından ultrasonla kese göründü. 15 gün sonra da kalp atışlarına bakalım dedi. vajinal ultrasona gerek duymadı.

X