- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canıö inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın alırız :)Hayırlısı olsun canm bende dün öğrendim hamile olduğumuuuu Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inş.
amin canm inş.hayırlı olsun canıö inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın alırız :)
Hayırlısı olsun canm bende dün öğrendim hamile olduğumuuuu Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inş.
Hayırlısı olsun canm bende dün öğrendim hamile olduğumuuuu Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inş.
Sağol canm tşk ederim 4-5 haftalıkmış minnacıkkkkkkk dahaainşAllah çook harika bir duygu sanada hayırlı olsun senin bebişin kaç haftalık
minnik noktacıklarımız sağlıkla büyüsün inşAllah doktora gittin mi canım kese için felanSağol canm tşk ederim 4-5 haftalıkmış minnacıkkkkkkk dahaa
yok canm dün kan sonucumu öğrendim ben aile hekimliğine gittim 4-5 haftalık dedi şuan kese görünmez dedi 3 hafta daha bekle bir hastaneye git kesene baksınlar dedi şimdi görünmez daha dediminnik noktacıklarımız sağlıkla büyüsün inşAllah doktora gittin mi canım kese için felan
yok canm dün kan sonucumu öğrendim ben aile hekimliğine gittim 4-5 haftalık dedi şuan kese görünmez dedi 3 hafta daha bekle bir hastaneye git kesene baksınlar dedi şimdi görünmez daha dedi
sen gördün mü peki?kişiden kişiye değişiyor canım vajinal ultrasonla 4-5 haftalıkken gören var karındanda yine kişiden kişiye değişiyormuş 5-6 haftalıkken görülüyor diyorlar
daha gitmedim canım doktora yarın muayene olcam inşAllahsen gördün mü peki?
canım bende 6 haftalık hamileyim. kan tahlilikde 3-4 haftalık çıktı doktorum 10 gün sonra çağırmıştı. geçen cumartesi gittim doktora vajinal ultrasonda kese gözüktü. 5-6 haftalık gözüküyormuş.Kese kaçınca haftada görülüyor arkadaşlar ?
sağol canm cvbın için tşk ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsincanım bende 6 haftalık hamileyim. kan tahlilikde 3-4 haftalık çıktı doktorum 10 gün sonra çağırmıştı. geçen cumartesi gittim doktora vajinal ultrasonda kese gözüktü. 5-6 haftalık gözüküyormuş.
Amin canim hepimiz saglikla kucagimiza alalim meleklerimizi insallahsağol canm cvbın için tşk ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ayy ne güzel sevindim canım bende bugün gidiyorum hatta kanlarımı verdim bakalım benimkinin kesesi görünecek miKızlar bende bugün gittim hastaneye. 4+4 ken gittim kese gözükmedi bugün 5+5 im gittim ve keseyi gördük :) :) kalp atışını duyamadı istersen vajinal bakıp duyabiliriz ama bence gerek yok dedi bende istemedim. Haftaya gel dedi ama ben 8. haftamda gitmeyi planlıyorum sizce iyi mi yapıyorum ? :)
ayy ne güzel sevindim canım bende bugün gidiyorum hatta kanlarımı verdim bakalım benimkinin kesesi görünecek mi