yolundadır canım hayırlısıyla bende bu hafta ultrasaon için gidicem çook heyecanlııııBende hamişim satım 24 şubatti perşembe beta hcg 341 çıkmıştı PZ tesi tekrar baktiracagiz inş hersey yolundadir sağlıkla geciririz
canım ilk üç ay bebeğin beyin gelişimi için çook önemli ceviz üzüm vs çok tüket hergün düzenli ye folik asit almayı unutma ben şimdilik bunlara dikkat ediyorumKizlar hepinize hayirli gebelikler insallah. Bende 6 haftalik hamisim. Keseyi gordum ama daha tiktiklari duymadik. Haftaya nasip olursa gidicem insallah. Bende aksamlari erken uyuma ve cok cabuk acikma var. Sizde durum nasil?
Nasil besleniyorsunuz? Birbirimize fikir versek iyi olur diye dusunuyorum.
Aminnn canimm insallahhh yukselmistir ve saglikli bi gebelikdir benim icinninşAllah canım cümlemizin:) canım değerine takılma daha ilk baktırmışsın geç döllenme olabilir ikinciye hayırlısıyla katlanmasını bekle kimyasalı felan aklına getirme daha belli değil şimdiden neden bozuyorsun moralini pazartesi güzel haberlerle gelirsin inşAllah
Benim SAT 14 subatti senin kac?Günlerimiz yakın galiba keseyi ne zaman gördün? Biz daha göremedik
Ben eşime diyorum uykum geliyo hamileyim diye. Eşim diyo ki o senin genel halin :)) onun dışında çabuk acıkıyorum:)
Evet flcanim duzenli oluyorum..Adetlerin düzenli mi normalde?
Benim 20 şubat aramızda 6 gün var.:)Benim SAT 14 subatti senin kac?
Gecen hafta gorduk 5. Hafta. Haftaya gidicez tekrar.
canım naptın doktora gittin mi?Aminnn canimm insallahhh yukselmistir ve saglikli bi gebelikdir benim icinn
biliyorum canım ilk olarak kese önemli muayenede ona bakacak ama kanda vermedim o yüzden telaşlandım ben perşembe gidicem yarından sonra bakalım ne olacakBence çok iyi yapıyosun sıkıntın yoksa hemen gitme hîç bişe yapmıyolar ki zaten.. Randevu aldın mı ne zaman gideceksin? Ben yarın gidiyorum 5+5
Canim 174 olmus ama doktor fazlasyla can skcidi.canım naptın doktora gittin mi?
ne güzeel hayırlı olsun darısı bizim başımızaselam benimde dört hafta 5 günlükken gitmiştim k.Doğum dr. Ben ilk 4 haftalıkken kanda baktırdığımda 1567 çıkmıştı değerim şuan 7+4 haftalığım şükür kalp atışlarınıda duydum :)
hayırdır canım ne sıktı canını?Gttim
Canim 174 olmus ama doktor fazlasyla can skcidi.
Dis gebelik felan bisiler dedi. Kist dedi ultrasonla tabi ihtimaller uzerine konustu amahayırdır canım ne sıktı canını?
Dis gebelik felan bisiler dedi. Kist dedi ultrasonla tabi ihtimaller uzerine konustu ama
Bunun bilgisini de vermek durumundadi.. Oyle konusup direk gondermekde nedir yaa kovar gibi. Ben inaniyprum bebegim benimle.. 2 hafta beklerim artik oyle giderim insallah sorunsuz bi sekilde benimle kalir benegimm cok amincanım doktorlar kese görmeden kalp atışı duymadan olumlu konuşmuyorlar giden herkes bunu söylüyor sen bozma moralini sabret dua et hayırlısıyla yolunda gider inşAllah.dış gebeliğide kesenin tam nereye yerleştiğini göremediği için hazırlıklı ol gibisine söylüyor kese görülmedi diye illa herkeste dış gebelik olacak diye bir kaide yok hem kese 5-6 hafta olmadan görülmüyor senin yeni daha
tabiii canım moral bozup göndermek yerine böyle ihtimalde olabilir şuan anlayamayız beklemeliyiz demesi lazım ama yapamıyorlar sen sabret iki gün sonra tekrar kan ver bence senin için rahat etsin bir kere daha gör sonra 5-6 haftalık olunca tekrar doktora göster inşAllah kese görünür ozamanBunun bilgisini de vermek durumundadi.. Oyle konusup direk gondermekde nedir yaa kovar gibi. Ben inaniyprum bebegim benimle.. 2 hafta beklerim artik oyle giderim insallah sorunsuz bi sekilde benimle kalir benegimm cok amin
imşallah canım hakkında hayırlısı olsun beklerim güzel haberlerini :)ne güzeel hayırlı olsun darısı bizim başımızabeta hcg yükselmeye başlayınca herşey tamam hamileyiz diyemiyoruz yaa kese kalp atışı sırayla bir maraton resmen bende yarın gidicem inşAllah