bende hamileyim kiii :)

maşAllah benimde artmaz inşAllah:KK48: soda çok içersen kabız yapabiliyor canım bilgine ama beni etkilemez diyorsan devam:KK70: her gün birtane mineral için iyiymiş çünkü bende içeyim bari arada :KK48:ağrımda çok hafif ama hoşuma gidiyor bebeğimi öyle hissediyorum ben:emir_bebek:kanama olmadığı ve şiddetlenmediği sürece sıkıntı yok nasılsa:KK76:

Günde 1 tane sıkıntı olmaz heralde :) dediğin gibi benim de kasıklarım ağrıyınca heyecanlanıyorum kalbim atıyo :) orda olduğunu biliyorum..

Günde 1 tane sıkıntı olmaz heralde :) dediğin gibi benim de kasıklarım ağrıyınca heyecanlanıyorum kalbim atıyo :) orda olduğunu biliyorum..
bi arkadaşım vardı hiç aksatmadan günde 1-2 tane içerdi kabız oldu sodadan diye duydu bıraktı barsakları düzeldi hikayenin kısaltılmış şekli böyle:KK48: sende duruma göre bak bakalım nolcak:KK48:

Bu basligin cogu benim gibiymis . Bende en son 19 subat da oldum ortalama adetim 5 gun gecti beta degerim 5 gun gecmesine ragmen 46,10 canim sikildi

Bu basligin cogu benim gibiymis . Bende en son 19 subat da oldum ortalama adetim 5 gun gecti beta degerim 5 gun gecmesine ragmen 46,10 canim sikildi
aynen canım hepimiz çook yeniyiz hoşgeldin:KK66: hiç canını sıkma geç döllenmedir iki gün sonra tekrar baktır yükseldiyse hiç sıkıntı yok :KK25:

insallah oyledir sevinemedim bile :-(
hep bunlar çok bilmekten kaynaklanıyor boşver unut bütün bildiklerini anı yaşa yükselir hayırlısıyla yükselmezsede iyiye yorumla benimde 60 çıkınca bi durgunlaştım sevinemedim sonra dedim yükselirse gerçekten bu anları böyle mutsuzlukla geçirdiğim için pişman olucam o yüzden toparlan ve mutluluğunu yaşa mucizene sevin:emir_bebek::emir_bebek:

hep bunlar çok bilmekten kaynaklanıyor boşver unut bütün bildiklerini anı yaşa yükselir hayırlısıyla yükselmezsede iyiye yorumla benimde 60 çıkınca bi durgunlaştım sevinemedim sonra dedim yükselirse gerçekten bu anları böyle mutsuzlukla geçirdiğim için pişman olucam o yüzden toparlan ve mutluluğunu yaşa mucizene sevin:emir_bebek::emir_bebek:
Canım nasılsın nasıl gidiyor? Çarşamba günü doktora gideceğim keseyi görmek için 5+4 olacağım inşallah görebiliriz. Sen gittin mi?

Canım nasılsın nasıl gidiyor? Çarşamba günü doktora gideceğim keseyi görmek için 5+4 olacağım inşallah görebiliriz. Sen gittin mi?

iyiyiz canım çok şükür sıkıntımız yok :)bizde bu hafta içi bi gün gidicez belli değil daha sende sıkıntı yok inşAllah bulantılar başladı mı

merhabaa.. sağlıklı gebeliklerr olsun bebişleriniz huzurla büyüsün inşallah. bende regl 5 gün sonra kan verdim değerim 11.84 hemşire gebelik var dedi. ama burdan okuyunca düşük oldugnu anladım şimdide kimyasal olabilir mi diye beynimi kemiriyor düşünceler kan vermek için pazartesi gitcem inşallah yükselmişdir..

iyiyiz canım çok şükür sıkıntımız yok :)bizde bu hafta içi bi gün gidicez belli değil daha sende sıkıntı yok inşAllah bulantılar başladı mı
Yok canım Allaha şükür. Önceki hamileliğimde çok kötüydü bulantım. Şimdi iyim hamdolsun bugün 5+1 erken mi acaba bulantı için inşallah hiç olmaz çok korkuyorum:KK43: sende var mı bulantı

merhabaa.. sağlıklı gebeliklerr olsun bebişleriniz huzurla büyüsün inşallah. bende regl 5 gün sonra kan verdim değerim 11.84 hemşire gebelik var dedi. ama burdan okuyunca düşük oldugnu anladım şimdide kimyasal olabilir mi diye beynimi kemiriyor düşünceler kan vermek için pazartesi gitcem inşallah yükselmişdir..
Kötü şeyler getirme aklına 2 sonra kan tahlilini tekrarlamalısın bence. Geç döllenme olabilir bence. İyi düşünelim iyi olsun :)

Kizlar hepinize hayirli gebelikler insallah. Bende 6 haftalik hamisim. Keseyi gordum ama daha tiktiklari duymadik. Haftaya nasip olursa gidicem insallah. Bende aksamlari erken uyuma ve cok cabuk acikma var. Sizde durum nasil?
Nasil besleniyorsunuz? Birbirimize fikir versek iyi olur diye dusunuyorum.

Kizlar hepinize hayirli gebelikler insallah. Bende 6 haftalik hamisim. Keseyi gordum ama daha tiktiklari duymadik. Haftaya nasip olursa gidicem insallah. Bende aksamlari erken uyuma ve cok cabuk acikma var. Sizde durum nasil?
Nasil besleniyorsunuz? Birbirimize fikir versek iyi olur diye dusunuyorum.
Günlerimiz yakın galiba keseyi ne zaman gördün? Biz daha göremedik :KK43:
Ben eşime diyorum uykum geliyo hamileyim diye. Eşim diyo ki o senin genel halin :)) onun dışında çabuk acıkıyorum:)

Bende hamişim satım 24 şubatti perşembe beta hcg 341 çıkmıştı PZ tesi tekrar baktiracagiz inş hersey yolundadir sağlıkla geciririz

Yok canım Allaha şükür. Önceki hamileliğimde çok kötüydü bulantım. Şimdi iyim hamdolsun bugün 5+1 erken mi acaba bulantı için inşallah hiç olmaz çok korkuyorum:KK43: sende var mı bulantı
bende bulantı çook az ama tükrük salgım çok arttı ağzımın tadı bir tuhaf başka bir belirtide yok :) inşAllah bulantıda artmaz :/

inşAllah canım cümlemizin:) canım değerine takılma daha ilk baktırmışsın geç döllenme olabilir ikinciye hayırlısıyla katlanmasını bekle kimyasalı felan aklına getirme daha belli değil şimdiden neden bozuyorsun moralini pazartesi güzel haberlerle gelirsin inşAllah:KK66:

X