bende hamileyim kiii :)

Kizlar bende 5 haftalik hamileyim. Evde yaptigim testle anladim. Yurt disinda yasadigim icin hemen gidipte kan tahlili yaptiramiyorum. Bugun doktoru aradim taa gebeligin 9.haftasi gel diyorlar. Yani dusunsenize kanimda bile baktiramiyorum ya. Bide polikistik over ve hipotroidim var. Bide yumurtaliklarimda ara ara bicak batmasi gibi sanci oluyor ve inanilmaz usuyorum sizdede varmi bu durum.
benim biraz atesim var ve yumurtlama tarihinden beri asiri bel agrim vardi hep devam etti akintim neredeyse yok. uykum geliyo birde hep:)

bende yurtdisindayim canim bugün testle ögrendim doktorumu aradim yarin gel dedi. bende bi doktorunu degistirsen gerci belki iyidir ama öyle sey olur mu bakmasi lazim kana falan. bana ultraschal yapacakmis hemen yarin
Ben hollandadayim arkadasimada sordum hep oyle yapiyorlarmis ne sinir bozucu bir durum ya.

hadi yaa üzüldüm neden o kadar uzak bir vakite atıyor ki hipotroidi için söylesende gitsen olmuyor mu gebelikte takip gerektiriyor ya.bende kasık agrısı var hafif hafif öksürüken felanda artıyor çok şiddetli değil ama üşüme yok
Soyledimde yok 9 haftadan once randevu vermezlermis. Bende bas donmesi ve halsizlik var bol bol yatip dinleniyorum. Ama daha hic kusmadim. Senin nasil gidiyor

Soyledimde yok 9 haftadan once randevu vermezlermis. Bende bas donmesi ve halsizlik var bol bol yatip dinleniyorum. Ama daha hic kusmadim. Senin nasil gidiyor
ben çalışıyorum dinlenme durumum yok şimdilik ihtiyaçta yok:)bulantım felan öyle çok yok yanma var birde çok çabuk acıkıyorum o kadar şükür :nazar:

hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun bebişin:emir_bebek::emir_bebek:
100 ün altı negatif mi alakası yok :KK12: referans aralığı farklı desem 100 de olmaz neyse :)
bizde aynı durumdayız içimizde kurt ama ben önemsemiyorum mutluluğuma bakıyorum yarın yükselcek mi bakıcam ve bence hayırlsıyla yükselecek ümitsizliğe yer yok seninkide yükselir hayırlısıyla bak benim değer 60 senin 127 çıkmış bilem:KK49: ne zaman tekrar bakacaksın betaya:KK68:

Teşekkür ederim, hoşbulduk:)
Adetten 2-3gün sonrasında 127çıkmıştı benim.. Yarın tekrar kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.. Bu arada bu kimyasal gebelikle ilgili pek bi bilgim de yok.. Onunla ilgili bilgi veya tecrübeler de paylaşılırsa ben ve benim gibi çok bilmeyenlere yol gösterirseniz de sevinirim..

Teşekkür ederim, hoşbulduk:)
Adetten 2-3gün sonrasında 127çıkmıştı benim.. Yarın tekrar kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.. Bu arada bu kimyasal gebelikle ilgili pek bi bilgim de yok.. Onunla ilgili bilgi veya tecrübeler de paylaşılırsa ben ve benim gibi çok bilmeyenlere yol gösterirseniz de sevinirim..

kimyasal gebelikle ilgili tecrübem yok canım ama bildiklerimi paylaşayım.kimyasal gebelik dedikleri gebeliğin ilk haftalarında yani adeti bir iki gün geçtikten sonra kendi kendine sonlanmasıymış bunu çoğu kadın kan baktırmazsa anlamazmış adet düzensizliği olarak görürmüş.bunun için başlarda yakaladıysan yani beta düşükken baktıysan yapman gereken tek şey iki güne bir kan verip hergün ikiye katlanmasını beklemek eğer iki katı olarak artıyorsa sıkıntı yok ama eğer az miktarda artıyor yada düşüyorsa sıkıntı var demek.
bildiklerim bunlar canım

kimyasal gebelikle ilgili tecrübem yok canım ama bildiklerimi paylaşayım.kimyasal gebelik dedikleri gebeliğin ilk haftalarında yani adeti bir iki gün geçtikten sonra kendi kendine sonlanmasıymış bunu çoğu kadın kan baktırmazsa anlamazmış adet düzensizliği olarak görürmüş.bunun için başlarda yakaladıysan yani beta düşükken baktıysan yapman gereken tek şey iki güne bir kan verip hergün ikiye katlanmasını beklemek eğer iki katı olarak artıyorsa sıkıntı yok ama eğer az miktarda artıyor yada düşüyorsa sıkıntı var demek.
bildiklerim bunlar canım

Teşekkür ederim bilgilendirmen için.. Sabah tekrar kan tahlili verdim bhcg 325çıktı bu sefer.. Cumartesi gece 127 salı sabahı 325... Bana sanki az yükselmiş gibi geldi ama eşim normal olduğunu söylüyor.. Ne fena birşeymiş sürekli endişe içinde olup herşeyden korkmak yav:KK17:

Teşekkür ederim bilgilendirmen için.. Sabah tekrar kan tahlili verdim bhcg 325çıktı bu sefer.. Cumartesi gece 127 salı sabahı 325... Bana sanki az yükselmiş gibi geldi ama eşim normal olduğunu söylüyor.. Ne fena birşeymiş sürekli endişe içinde olup herşeyden korkmak yav:KK17:

canııım rahat ol hayırlısı.Allah korusun kimyasal gebelikte yada ilk 3 aydaki düşüklerde çoğu bebeğin sıkıntılı oluyor o yüzden vücut kendi kendine düşürüyor yani bir yöne iyi birşey:KK66:sen anı yaşa boşver.c.tesi gece yaptırdıysan onu pazar gün ki değerin say normal bence hergün iki katı oluyor sonuçta

Be
Bence değer iyi yükselmiş geç döllenme falandır. Hepimizin hayırlı olsun inşallah :)

ee tabi normal hayırlı olsun tekrardan :anneadayı::KK49:benim 60 tı ilk iki gün sonra 271 e çıktı çok şükür

Canım bugün beni sağlık ocağından aradılar. Kadın doğuma gidin dediler. Bugün gittim ben de ama kese görünmedi doktor henüz küçük haftaya gel görünür dedi. Rahim kalınlaşmış ama gebeliğe hazırlanıyo dedi

Canım bugün beni sağlık ocağından aradılar. Kadın doğuma gidin dediler. Bugün gittim ben de ama kese görünmedi doktor henüz küçük haftaya gel görünür dedi. Rahim kalınlaşmış ama gebeliğe hazırlanıyo dedi

hadi hayırlısı:) senin değerinde düşük daha kese görünmemesi normal bende bir iki hafta sonra gidicem inşAllah

hadi hayırlısı:) senin değerinde düşük daha kese görünmemesi normal bende bir iki hafta sonra gidicem inşAllah
Keşke gitmeseydim ya kendi kendime söz verdim hastaneye gitmicem diye doktor çağırınca gittim. Yine haber verelim birbirimize:) peki mide bulantın falan var mı ?

Keşke gitmeseydim ya kendi kendime söz verdim hastaneye gitmicem diye doktor çağırınca gittim. Yine haber verelim birbirimize:) peki mide bulantın falan var mı ?
Benim istahsizlik var,cok sevdigim seyleri bile yiyemiyorum ve ara ara bulantilarim var, ama hic kusmadim. Sizinkiler nasil

verelim tabi canım tarihlerimiz çok yakın hem fikir olur:KK71:olsun canım gitmişsin görünmemiş ve normal rahat ol bence:)
mide bulantım çook hafif daha çok yanma ve çabuk acıkma var sen nasılsın :KK56:

Merhaba kızlar :)
bende artık hamileyim sizlerle paylaşmak istedim:anneadayı::anneadayı::nazar::emir_bebek:
dün haberini aldım çokta mutluyum çok şükür bekletmedi bizi:emir_bebek:
bilen arkadaşlardan yardım istiyorum betam 60 çıktı kese görünmesi için beta hcg nin kaça kadar yükselmesi gerekiyor k.doğum doktoruna ne zaman görüneyim ? yardımlarınızı bekliyorum yeni anniş olarak:anneadayı: :KK49::KK28::KK73::KK73:
amin inşAllah..seninkide hayırlı olsun :) benim galiba 3 haftalık felan hesaplamalara göre çook yeni yani senin nasıl değerin ?

3 haftalıksa 3 4 hafta daha bekleyeceksin hayırlı olsun

Benim Allaha şükür hiç bişeyim yok şu anda.. Her gün 1 saat yol gidip geliyorum işe gitmek için yolda bazen midem bulanıyo hafif. Kaldı ki midem her şeye bulanır normalde :)) kasıklarımda batma çok oluyo bide şişkinlik var midemde. Sade soda içiyorum içine limon sıkıp. Bazıları iyi diyo bazıları kötü diyo ama beni rahatlatıyo..

Benim Allaha şükür hiç bişeyim yok şu anda.. Her gün 1 saat yol gidip geliyorum işe gitmek için yolda bazen midem bulanıyo hafif. Kaldı ki midem her şeye bulanır normalde :)) kasıklarımda batma çok oluyo bide şişkinlik var midemde. Sade soda içiyorum içine limon sıkıp. Bazıları iyi diyo bazıları kötü diyo ama beni rahatlatıyo..

maşAllah benimde artmaz inşAllah:KK48: soda çok içersen kabız yapabiliyor canım bilgine ama beni etkilemez diyorsan devam:KK70: her gün birtane mineral için iyiymiş çünkü bende içeyim bari arada :KK48:ağrımda çok hafif ama hoşuma gidiyor bebeğimi öyle hissediyorum ben:emir_bebek:kanama olmadığı ve şiddetlenmediği sürece sıkıntı yok nasılsa:KK76:

X