bende hamileyim kiii :)

Anladım cnm. O zmn yarın mutlaka dr a araba yolculuğu yapıcanı söyle. Yol şu kdr saat sürecek bir sorun olur mu diye sor. Ondan sonra gidersen de en azından için rahat olur.

Neler yasadin canim paylasirmisin :) cok merak ediyorum. Bende suan beklemede oldugum icin :) ne gibi degisiklikler yasadin vucutta

Kizlar sanki hafif migde bulantilarim var yeni basladi. Goguslerim zaten hassas biraz sis sert . Sizdede oylemiydu

Kizlar sanki hafif migde bulantilarim var yeni basladi. Goguslerim zaten hassas biraz sis sert . Sizdede oylemiydu
canım benimde göğüslerimde hassasiyet oldu sonrasında bir iki sefer kasıklarıma ağrı girdi geçti yani benimde diğer adet öncelerimden farklı olduğu için hissettim ve gebeliği öğrenince ondanmış demek dedim..hayırlısıyla Rabbim sanada nasip etsin inşAllah..kafana takma çok stres yapma olsun diye ozamanda olmuyor diyorlar bence doğruluk payıda var sadece yumurtlama günlerini takip et mesela hayırlısı de birde..

1
Oyle tabi canim ya ama biliyosun cok zor beklemek sabretmek. Amin canim sagol . Acikiyorum birde cok
ha birde çok belirti okuduğunda bazen şu belirtide bende var sanki falan oluyorsun aldanma bende olmuştu ilk ay bulantılar baş dönmeleri ikinci ay birazdaha rahat bıraktım oldu hayırlısıyla

Slm canim nasılsın nasıl gidiyor? Bebis döndu mu? Doğum normal mi sezeryan mi?
selam canım iyiyiz çok şükür iyi gidiyor son iki haftamız bekliyoruz.bebiş döndü o konuda sıkıntı yok şükür sadece baş çapı biraz önden gidiyor o yüzden şuan doğum şekli net değil eğer büyümeye devam ederse sezeryan gibi
senin nasıl gidiyor sıkıntı yok inşAllah doğum şeklin belli mi senin ?

Bizimki gecen hafta cuma günü kontrolde hala çapraz pozisyondaydi. Yarın ayrıntılı kontrol cati muayenesi filan var netlik yarın belli olacak normal mi sezeryan mi ben de çok merak ediyorum. Ama çok sıkıldım hamilelikten :)

aah hiiç sorma canım artık iiiyyiiiice zorlaştı puff diye şiştim birandabiran önce oğluşa kavuşmak ve normal halime dönmek istiyorumbenim doktor çatı muayenesi falan yapmadı daha bir hafta sonra kontrolüm var ozamanda artık 1 hafta kalıyor doğuma acaba pozisyonu normal olduğu için mi yapmadı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…