- 6 Mart 2015
- 583
- 295
bebiş istediğimiz zamandan 2 ay sonra haberini aldık şükür teşekkür ederim..ne kdr sürede hamile kaldınız tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebiş istediğimiz zamandan 2 ay sonra haberini aldık şükür teşekkür ederim..ne kdr sürede hamile kaldınız tebrikler
Sağol canım amin inşallah canım benim bat 9 ama 8nde adetten bi gün önce bi iki damla açık renkte kanamam oldu göğüs uclarim diklesti kasikta batma karnimin altinda agri oldu canim ağrılarım azaldı çok şükür canımTebrik ederim canim :) allah bizede nasip etsin insallah. Belirtilerin neydi canim adetten once
Sağol canım amin inşallah canım benim adetten bi gün önce bi iki damla açık renkte lekelenme oldu ve göğüs uclarim diklesti hafif mide bulTebrik ederim canim :) allah bizede nasip etsin insallah. Belirtilerin neydi canim adetten once
Kızlar ben memleketime gidecektim sizce bi sakıncası olabilirmidoktorunda öyle hesaplayacak canım demek ki 5 haftalıkmış minnak değerinde güzel gayet bundan sonra kese ve kalp atışı heyecanları geliyor hazırlıklı ol
Teşekkürler canım darısı isteyen herkesin başına :) yeterli sabırlı olun benim sadece karnım ağrıdı adetten on gün önce midem bulandı o gün çok kötü olmuştum yatmistimAdetten onceki belirtilerin neydi canim tebriklerrr
Benimde goguslerim sis gibi hafif hassas.6 gun sonra bat[/QUO
Inşallah hamissindir canım
Inşallah hamissindir canım :))Benimde goguslerim sis gibi hafif hassas.6 gun sonra bat
7 gün geçti canım hesaplamada 5 haftalık yaziyo:))
Teseķurler canımEvet degerin 5 haftalik icin uygun bir deger. Hayirli olsun.
Kızlar ben memleketime gidecektim sizce bi sakıncası olabilirmi
Arabayla gidiyoruz canımBen öğrenmeden önce uçakla gittim. Orda öğrendim. Yine uçakla döndüm. Çok şükür bişey olmadı. Sen hangi taşıtla gidiceksin ? Olmazsa telefonla yada giderek dr una sor.
Arabayla gidiyoruz canım
Canım onu bilmiyorum değer 207 sizce kaç haftaliktirKaç haftalıksın ? Çok yeniyse dr una sor en ii yanıtı ondan alırsın cnm kontrole gittin mi hiç. Kendi arabanızsa zaten dikkatlice gidersiniz.
Canım onu bilmiyorum değer 207 sizce kaç haftaliktir
5 ekim canım acil de tahlil yaptırdığım için söylenmediTahlilinde referans aralığı yok mu? Birde son adet tarihin ne ?
5 ekim canım acil de tahlil yaptırdığım için söylenmedi
Canım gitmedim yarın gitcez inşallah :)Hmm anladım. Değere göre 5 haftalık cnm. Kadın doğum dr una gitmedin mi daha ?