- 6 Mart 2015
- 583
- 295
ne güzel fazla bekletmemiş sizi :)teşekkürler canım ..salı tekrar taahlili yapıp doktora gidecem hayırlısı..şoktayım inanamıyorum tüp bebek tdavisine başlafım hamile kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel fazla bekletmemiş sizi :)teşekkürler canım ..salı tekrar taahlili yapıp doktora gidecem hayırlısı..şoktayım inanamıyorum tüp bebek tdavisine başlafım hamile kaldım
benim adetten bir gün önce 60 çıktı canım yarın üç gün geçmiş olacak bakalım kaç olducanım senin kaç gün geçti 60 çıktı
inş katlanarak artarbenim adetten bir gün önce 60 çıktı canım yarın üç gün geçmiş olacak bakalım kaç oldu
hayırlısıysa inşAllah katlansıııııninş
inş katlanarak artar
benimde yumurtlama günüm yaklaşık o günlerdi canım sen kan tahlilini ne zaman yaptırdın?Benim en son adet 16subatti ama 7yada 9martta hamile kaldim degerim 118.5 normal midir sizce?
hayırlı olsunnnn Allah bizede nasıp etsin inşallahhhhMerhaba kızlar :)
bende artık hamileyim sizlerle paylaşmak istedim
dün haberini aldım çokta mutluyum çok şükür bekletmedi bizi
bilen arkadaşlardan yardım istiyorum betam 60 çıktı kese görünmesi için beta hcg nin kaça kadar yükselmesi gerekiyor k.doğum doktoruna ne zaman görüneyim ? yardımlarınızı bekliyorum yeni anniş olarak
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramızaarkadaslarr bende hamileyim bugün test yaptim pozitifti ama yarin gidecegim doktor insallah bir problem yoktur
inşAllah tatlım tüüüm isteyenlere yaşatsınhayırlı olsunnnn Allah bizede nasıp etsin inşallahhhh
nasıl bi duyguuu :)inşAllah tatlım tüüüm isteyenlere yaşatsın
sagol canim senin ilk hamileligin mihayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza
sen içini ferah tut mutluluğuna heyecanına bak Allahın izniyle sıkıntı çıkmaz inşAllah
nasıl bi duyguuu :)
sagol canim senin ilk hamileligin mi
evet benimde ilk cok korkuyorum insallah saglikli olurevet canım ilk bebiş senin?
olur Allahın izniyle neden kötü şeyler düşünüyorsun ki sen sonuna kadar mutluluğuna bak ve dua etevet benimde ilk cok korkuyorum insallah saglikli olur
hadi yaa üzüldüm neden o kadar uzak bir vakite atıyor ki hipotroidi için söylesende gitsen olmuyor mu gebelikte takip gerektiriyor ya.bende kasık agrısı var hafif hafif öksürüken felanda artıyor çok şiddetli değil ama üşüme yokKizlar bende 5 haftalik hamileyim. Evde yaptigim testle anladim. Yurt disinda yasadigim icin hemen gidipte kan tahlili yaptiramiyorum. Bugun doktoru aradim taa gebeligin 9.haftasi gel diyorlar. Yani dusunsenize kanimda bile baktiramiyorum ya. Bide polikistik over ve hipotroidim var. Bide yumurtaliklarimda ara ara bicak batmasi gibi sanci oluyor ve inanilmaz usuyorum sizdede varmi bu durum.
bende yurtdisindayim canim bugün testle ögrendim doktorumu aradim yarin gel dedi. bende bi doktorunu degistirsen gerci belki iyidir ama öyle sey olur mu bakmasi lazim kana falan. bana ultraschal yapacakmis hemen yarinKizlar bende 5 haftalik hamileyim. Evde yaptigim testle anladim. Yurt disinda yasadigim icin hemen gidipte kan tahlili yaptiramiyorum. Bugun doktoru aradim taa gebeligin 9.haftasi gel diyorlar. Yani dusunsenize kanimda bile baktiramiyorum ya. Bide polikistik over ve hipotroidim var. Bide yumurtaliklarimda ara ara bicak batmasi gibi sanci oluyor ve inanilmaz usuyorum sizdede varmi bu durum.