bende hamileyim kiii :)

arkadaslarr bende hamileyim bugün test yaptim pozitifti ama yarin gidecegim doktor insallah bir problem yoktur

Merhaba kızlar :)
bende artık hamileyim sizlerle paylaşmak istedim:anneadayı::anneadayı::nazar::emir_bebek:
dün haberini aldım çokta mutluyum çok şükür bekletmedi bizi:emir_bebek:
bilen arkadaşlardan yardım istiyorum betam 60 çıktı kese görünmesi için beta hcg nin kaça kadar yükselmesi gerekiyor k.doğum doktoruna ne zaman görüneyim ? yardımlarınızı bekliyorum yeni anniş olarak:anneadayı: :KK49::KK28::KK73::KK73:
hayırlı olsunnnn Allah bizede nasıp etsin inşallahhhh

nasıl bi duyguuu :)

şimdi hiç birşey hissetmezken sadece kanda gördüğüm değerle bilmek bile çook harika birde karnımda tekmelerini hissetsem nasıl hissederim hiiiç bilmiyorum:KK16:Rabbim tüm isteyenlere nasipetsin tez zamanda ilk öğrenmenin heyecanı bambaşka:anneadayı:

Kizlar bende 5 haftalik hamileyim. Evde yaptigim testle anladim. Yurt disinda yasadigim icin hemen gidipte kan tahlili yaptiramiyorum. Bugun doktoru aradim taa gebeligin 9.haftasi gel diyorlar. Yani dusunsenize kanimda bile baktiramiyorum ya. Bide polikistik over ve hipotroidim var. Bide yumurtaliklarimda ara ara bicak batmasi gibi sanci oluyor ve inanilmaz usuyorum sizdede varmi bu durum.

Kizlar bende 5 haftalik hamileyim. Evde yaptigim testle anladim. Yurt disinda yasadigim icin hemen gidipte kan tahlili yaptiramiyorum. Bugun doktoru aradim taa gebeligin 9.haftasi gel diyorlar. Yani dusunsenize kanimda bile baktiramiyorum ya. Bide polikistik over ve hipotroidim var. Bide yumurtaliklarimda ara ara bicak batmasi gibi sanci oluyor ve inanilmaz usuyorum sizdede varmi bu durum.
hadi yaa üzüldüm neden o kadar uzak bir vakite atıyor ki hipotroidi için söylesende gitsen olmuyor mu gebelikte takip gerektiriyor ya.bende kasık agrısı var hafif hafif öksürüken felanda artıyor çok şiddetli değil ama üşüme yok

bende yurtdisindayim canim bugün testle ögrendim doktorumu aradim yarin gel dedi. bende bi doktorunu degistirsen gerci belki iyidir ama öyle sey olur mu bakmasi lazim kana falan. bana ultraschal yapacakmis hemen yarin

X