bende hamileyim kiii :)

Merhaba kızlar :)
bende artık hamileyim sizlerle paylaşmak istedim:anneadayı::anneadayı::nazar::emir_bebek:
dün haberini aldım çokta mutluyum çok şükür bekletmedi bizi:emir_bebek:
bilen arkadaşlardan yardım istiyorum betam 60 çıktı kese görünmesi için beta hcg nin kaça kadar yükselmesi gerekiyor k.doğum doktoruna ne zaman görüneyim ? yardımlarınızı bekliyorum yeni anniş olarak:anneadayı: :KK49::KK28::KK73::KK73:
hayırlısı olsun canım dua et banada bende hamiş kalayım 29 ekimde bende vajinismusu yendim 3 4 .denememiz daha yeniyiz ama dua istiyorum senden banada dua et olurmu,sende sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallah bebişini :KK71:

hayırlısı olsun canım dua et banada bende hamiş kalayım 29 ekimde bende vajinismusu yendim 3 4 .denememiz daha yeniyiz ama dua istiyorum senden banada dua et olurmu,sende sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına inşallah bebişini :KK71:
amin canım sağolasın:KK54: Rabbim sanada hayırlı bir zamanda yaşatsın inşAllah bu güzelliği:KK3:

İyi aksamlar kizlar Ben de gitti bugun doktura ya gozukmedi benim cocuk sonra alttan bakmak zorunda kaldi neyse ki gozuktu sadece daha cikmamis dotr haftalik hamileyim

Mrb kızlar araniza yeni katildim 1.5 senelik evliyim hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun:)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bana da bu yardımcı olur musunuz bat 9 kasim di üç gün geçti bu sabah test yaptım bakabilirmisiniz anlayamadım kafam karıştı

Eklentiler

• 20151111_123333.jpg
    20151111_123333.jpg
    110,1 KB · Görüntüleme: 44
X