Bende hamileyim demek istiyorum.

2 senelik evliyim, ama bu mucizeyi henüz yaşayamadim malesef:KK43:
İlk başlarda erken diyordum ama artik bende anne olmak istiyorum.
DR. kontrolünde hiç bir sorumuz yok çok şükür herşey normal.
Bu ay stres yapmiyacağim oluruna birakacağim.
Rabbim bana ve tüm bekleyenlere tez zamanda nasip etsin
saglikli sihhatli hayirli evlatlar inşallah:emir_bebek:

Canım Fatma ana eli otu diye bi ot var. Bu otu kullanmanı tavsiye ederim. Ben o otu kullandığım ay hamile kaldım. O ot sayesinde mi oldu bilmiyorum ama o ay hamile kaldım. Bi dene istersen

Canım Fatma ana eli otu diye bi ot var. Bu otu kullanmanı tavsiye ederim. Ben o otu kullandığım ay hamile kaldım. O ot sayesinde mi oldu bilmiyorum ama o ay hamile kaldım. Bi dene istersen
sağol canim ilgin için:-)
fatma ana eli otu aktarda varmi ki canim
birde nasil kullaniliyor:KK39:

sağol canim ilgin için:-)
fatma ana eli otu aktarda varmi ki canim
birde nasil kullaniliyor:KK39:

Canım öyle heryerde bulunmuyormuş sanırım. Bana tesadüfen hacca giden bi akrabamız getirmişti, kendi kızı için almış, kızının 4 yıl çocuğu olmamış, onu kullanıp hamile kalınca getirdiklerinden birini de bana vermişti. Nasıl temin edebilirsin bilemiyorum. Bu site de bu ot ile ilgili bir konu vardı, orda istanbulda bi aktarda bulunduğunu söylemişlerdi. Yakın zamanda umreye veya hacca giden bir yakının olursa ondan da isteyebilirsin.

Otun kullanımı da ovulasyon tarihine yakın bir zamanda, biz 5 gün kala yapmıştık, eşinle birlikte gece vakti iki rekat namaz kılıyorsun, sonra yine eşinle birlikte otun üzerine ayetel kürsi, felak, nas surelerini okuyup o otu bir sürahi suyun içine bırakıyorsun. Ertesi gün gece yine eşinle birlikte birer bardak içiyorsun. Normalde ovulasyondan önce ve sonra yaklaşık olarak 10 gün için demişlerdi ama kokusu bizi rahatsız ettiği için biz sadece ilk iki gün içebildik.

Canım öyle heryerde bulunmuyormuş sanırım. Bana tesadüfen hacca giden bi akrabamız getirmişti, kendi kızı için almış, kızının 4 yıl çocuğu olmamış, onu kullanıp hamile kalınca getirdiklerinden birini de bana vermişti. Nasıl temin edebilirsin bilemiyorum. Bu site de bu ot ile ilgili bir konu vardı, orda istanbulda bi aktarda bulunduğunu söylemişlerdi. Yakın zamanda umreye veya hacca giden bir yakının olursa ondan da isteyebilirsin.

Otun kullanımı da ovulasyon tarihine yakın bir zamanda, biz 5 gün kala yapmıştık, eşinle birlikte gece vakti iki rekat namaz kılıyorsun, sonra yine eşinle birlikte otun üzerine ayetel kürsi, felak, nas surelerini okuyup o otu bir sürahi suyun içine bırakıyorsun. Ertesi gün gece yine eşinle birlikte birer bardak içiyorsun. Normalde ovulasyondan önce ve sonra yaklaşık olarak 10 gün için demişlerdi ama kokusu bizi rahatsız ettiği için biz sadece ilk iki gün içebildik.
ne güzel vesilen olmuş canim :emir_bebek:
bu ay dr. kontrolün deyim bakalim olmazsa,
inşallah olur.alip kullanirim tşkr edrm canim

Merhaba herkese hayirli bayramlar.asilama yaptirdim 5.gun aksam dayanamayip kan tahlili yaptirdim deger 13.44 cikti.sonrasinda idrar testi yaptirdim onda da 2.cizgi silik cikti. Catlatma ignesinden kaynakli mi acaba hamilelik sonucu :KK43: belimde ara ara cekmelerim oluyor ve bugun 6. Gunum kasiklarimda agri var. Sizce hamilemiyim

Kızlar benim de bugün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım goguslerimde ağrı var ve çok fazla akintim var sizce hemen acile gitmeli miyim meraktan stresten kafayı yicem artık lütfen yardımcı olur musunuz

1

X