Bende hamileyim demek istiyorum.

fazla kilonun hamile kalmayi engellediğini duymuştum ama,
zayifin engellediğini bilmiyodum,gerçi düzenli beslenme çok önemli senin adetin falan duzenlimi
hamile kalmak için yediklerimize içtiklerimize dikkat etmeliyiz.
Yumurtalıklarım yavaş çalışıyodu zayıflıktan her ay tek yumurtam oluyodu oda tutmuyodu zaten doktor hamile kalsan da taşıyamazsın diyodu tabi ben daha çok strese giriyodum haliyle

fazla kilonun hamile kalmayi engellediğini duymuştum ama,
zayifin engellediğini bilmiyodum,gerçi düzenli beslenme çok önemli
hamile kalmak için yediklerimize içtiklerimize dikkat etmeliyiz.
Senin adet duzenin falan nasıl rahim filmi çektirip tuplerine falan bakıldımı

Yumurtalıklarım yavaş çalışıyodu zayıflıktan her ay tek yumurtam oluyodu oda tutmuyodu zaten doktor hamile kalsan da taşıyamazsın diyodu tabi ben daha çok strese giriyodum haliyle
canim neden kilo alamiyodun ki acaba,
evlenmeden önce de mi zayiftin

Senin adet duzenin falan nasıl rahim filmi çektirip tuplerine falan bakıldımı
2 aydir klomen kullandiğim için adetlerim düzenli,
33 günde bir adet oluyorum ilaçtan önce iki üç gün geçikiyordum
geçen ay çekildim rahim filmim temiz çikti çok şükür.
senin bakildimi mi canim?

2 aydir klomen kullandiğim için adetlerim düzenli,
33 günde bir adet oluyorum ilaçtan önce iki üç gün geçikiyordum
geçen ay çekildim rahim filmim temiz çikti çok şükür.
senin bakildimi mi canim?
2 sene oldu benimkine de şukur bişey yok tuplerde ben rahim filminden sonrada 4 defa aşılama yaptırdim ama maalesef tutmadı hatta geçen ay doktora adetim az oluyo diye gitmiştim daha kan testi vermeden tüpler tıkanmış olabilir dedi çok korktum rahim filmini çok zor çektirmiştim rahim ağzımda darlık olduğu için. Sonra kan testi istedi işte ondada gebelik çıkınca demekki tüplerde bi sıkıntı yok dedi

2 sene oldu benimkine de şukur bişey yok tuplerde ben rahim filminden sonrada 4 defa aşılama yaptırdim ama maalesef tutmadı hatta geçen ay doktora adetim az oluyo diye gitmiştim daha kan testi vermeden tüpler tıkanmış olabilir dedi çok korktum rahim filmini çok zor çektirmiştim rahim ağzımda darlık olduğu için. Sonra kan testi istedi işte ondada gebelik çıkınca demekki tüplerde bi sıkıntı yok dedi
benimde çok zordu rahim filmi maceram rabbim birdaha yaşatmasin
ilaci verirken ki o ağriyi hiiç unutamam:KK51:nasip değilmiş demekki canim vakti
zamani var. hayirlisi olsun, aşilama nasil oluyo canim merak ettim ?

benimde çok zordu rahim filmi maceram rabbim birdaha yaşatmasin
ilaci verirken ki o ağriyi hiiç unutamam:KK51:nasip değilmiş demekki canim vakti
zamani var. hayirlisi olsun, aşilama nasil oluyo canim merak ettim ?
Adetin 3 günü klomene veya gonal f iğneye başlıyosun tabi devamlı yumurta takibi yapılıyo daha sonra yumurta çatlayacak kadar buyuyunce çatlatma iğnesi vuruluyosun sonra eşinden alınan spermler yıkanıp hızlı hareketli olanlar seçilip rahmine gonderiliyo benim aşılamalarımda çok zor olmuştu darlıktan dolayı kolay olanlarda var ama korkutmayım seni inşallh sen aşılamaya falan geçmeden hamile kalırsın

BN biraz efamli bi yapıya sahibim aslında bunca zmn qtmememin sebebi de sanki cocuqum olmuckms qbi qlmsi cnmm
İnan Bazen bende öyle düşünüyorum olmiyacakmiş gibi hissediyorum
ama hemen kendimi toparliyorum,biliyorsun stres en büyük düşmanimiz
sende stres yapma oluruna birak herşeyi tedavini ol gerisini ALLAH a birak canimm
o kullarina taşiyamiyacaği yük yüklemez.

Adetin 3 günü klomene veya gonal f iğneye başlıyosun tabi devamlı yumurta takibi yapılıyo daha sonra yumurta çatlayacak kadar buyuyunce çatlatma iğnesi vuruluyosun sonra eşinden alınan spermler yıkanıp hızlı hareketli olanlar seçilip rahmine gonderiliyo benim aşılamalarımda çok zor olmuştu darlıktan dolayı kolay olanlarda var ama korkutmayım seni inşallh sen aşılamaya falan geçmeden hamile kalırsın
inşallah canim ya hepimiz alalim istiyorum bu güzel müjdeyi,
çok zor yaa rabbim yardimcimiz olsun

inşallah canim ya hepimiz alalim istiyorum bu güzel müjdeyi,
çok zor yaa rabbim yardimcimiz olsun
Ben bide şubatta başladım 41 gün boyunca 41 defa meryem suresini okudum adetliykende annemle kaynanama okuttum netten araştırabilirsin çok hikmetli bi sure çocuk mevzusunda Allah büyük inşllh bizleride sevindirir canım benim

Ben bide şubatta başladım 41 gün boyunca 41 defa meryem suresini okudum adetliykende annemle kaynanama okuttum netten araştırabilirsin çok hikmetli bi sure çocuk mevzusunda Allah büyük inşllh bizleride sevindirir canım benim
ALLAH kabul etsin canim. bende geçen ay başladim meryem süresine bitiremedim
adet oldum. öyle kaldi kimseye diyemedim.

ALLAH kabul etsin canim. bende geçen ay başladim meryem süresine bitiremedim
adet oldum. öyle kaldi kimseye diyemedim.
Diyemedim olurmu 41 gün boyunca kendi başına okuman mümkün değil adet oluyosun çünkü annene falan soyle onu aralıksız okuyup secdelerini yapman lazım tekrardan başla adetliykende okut mutlaka birine

X