bende hamileyim ama:((((((

pinkaya87

varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
1.423
5
merhaba arkadaşlar.

bende hamişim ama 3+5 günlükken kandeğerim 4566 çıktı ve ben çok tedirgin oldum.

araya bayram girdi ve takibim yok ne yapacağımı şaşırdım. kendimi hapiste gibi hissediyorum. gece kabuslar görüyorum. hep bebeişimin beni bıraktığını görüyorum. napıcamı şaşırdım:KK43:(((

bence evham yapma bazı unelerde normalın üstunde gözukebilir değerler...
hamılelığın tadını cıkar sonra mıde bulantıları baslayacak....
hıçbirşey anlamayacaksın gebelikten...

bence evham yapma bazı unelerde normalın üstunde gözukebilir değerler...
hamılelığın tadını cıkar sonra mıde bulantıları baslayacak....
hıçbirşey anlamayacaksın gebelikten...

keşke başlasa, ben her şeye razıyım yeterki benle olsun sağlıkla gelsinopuyorumnanaktan

aşağıdan utrasonu nasıl yapıyorlar. ben,m doktorum erkek eğer direk bakıyorsa doktor. eşimle birlikte girmiycdem muaneye

Degerler neden korkutuyorkı senı belkıde ıkzdır kese gÖrÜnmesı lazım gıt bakalım doktor ne dıyecek canının sıkmam sanada bebegede zarar cnm aeo

sen hala doktora gitmedinmii neden bekliyorsunkiiiakannehir

doktor yok mafoldumben bayram izninde. delirtmek üzereyim diğer doktorları arıyorum görmmeiz gerek diyorlar. ama eşim izin alamıyor. 2 ay boyunca her hafta gidiyorduk bayram nedeniyle oda yoğun

Degerler neden korkutuyorkİ senİ belkİde İkzdİr kese gÖrÜnmesİ lazım gİt bakalım doktor ne dİyecek canının sıkmam sanada bebegede zarar cnm aeo

biliyorum stresimi bebeğime zarar verecek ama inanki elimde değil bi an olsun aklımdan çıkmıyor. yinemi düşük yaşıycam yinemi problemler olucak. düşüdüşün:gitme:

Canım Öncelikle korkma..ınşallah sağlıkla gelir melekelrin.
ıkiz olma şansı yüksek gibi..
Doktorlar genelde alttan usj ile yani vajinal usg ile bakarlar.çok küçük çünkü
Karından görme şansı az..

Canım Öncelikle korkma..İnşallah sağlıkla gelir melekelrin.
İkiz olma şansı yüksek gibi..
Doktorlar genelde alttan usj ile yani vajinal usg ile bakarlar.çok küçük çünkü
Karından görme şansı az..

peki ona nasıl bakıyorlar. görüyorlarmı:uhm::kedi:

tebrikler cnm hayırlı olsun bebeğin
sakın öyle düşünme cnm
benimde hiç gecikmem yokken adet günümde 2900 dü değerim
seninkine yakın yani
bhcg hormonu herkeste farklı salgılanır
başkalarıyla karşılaştırma cnm
şimdi ise kızım 4 aylık ve kollarımda
tekrar tebrikler
bebekresimleri.net_0047.jpg

bakalım doktor ya ikiz yada mol gebelik dedi. haftaya netlik kazanıcak. o zaman ya dünyam yıkılacak yada dünyalar benim olacakdelikafaduldendelikafadulden

canımcım kesinlikle stres yapma.Olacağın önüne geçilmiyor sağlıklı br bebkte olsa düşük olacaksa da senin yapacağın bişey yok. bana doktorum öyle dedi.eğer düşük olacaksa onu engellemek için progestan mı ne işte ondan verebilirim ama senin diğer yumurtalığında bebeğe bunu sağlayacak kist var oyüzden buna gerek yok düşecekse önüne geçemeyiz yorma kendini bol bol dinlen stres yapma demişti. Çok doğru sen rahat ol ve biran önce doktora git keselere baksın düzenlimi değilmi? zaten anlar o.

arkadaşlar selamlar,

bende dun idrar testinde hamile oldugumu ogrendim.bugunde kan testi yaptırdım,değerim 1953 cıktı.son adet tarihim 26 ağustos yani 4 haftalık herhalde demi bu sekilde hesaplanıyor?bu değer normalmi?yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar cok merak ediyorummm:KK43:

X