bende hamileyim ama bebeğim görünmedi

ramitep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
471
5
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar bende hamileyim dün dr gittik ama dr kesemizi göremedi ve dış gebelik olabilir dedi ama benim ne sanıcım nede kanamam var yani sanmıyorum ama yumurta geç çatlamış olabilir de dedi birde kist varmış yumurtalık kisti rahim duvarımda kalınmış yani 10 gün sonra tekrar çağırdı umarım bebeğimizi görürüz bi fikri olan varsa bana cvp yazarsanız sevinirim

güzelim konuyu yanlış yere açmışsın muhtemelen topiğini burda kapatırlar ama korkma kaç haftalık hamişsin bilmeden yorum yapmam imkansız sevgiler...

kız senin bu yazının aynısı ilk tanışmada da var anacığım iki yere de mi açtın? neyse bak burası doğru tamam...hayatım kaç haftalık hamişsin son adet tarihin nedir biliyor musun? bir de daha önce dış gebelik geçirmiş miydin?

kese görünmediğine göre benim tahminim 5-6 haftalık gebesin değil mi?bi kaç hafta sora bebeğini her şey yolundaysa göreceğine eminim....hayırlısı olsun tatlım...iyi düşün iyi olsun...

daha küçük olduğu için görüneceğini sanmıyorum
canım 10 gün sonra tekrar gitmen doğru olur umarım herşey yolundadır
bize de haber vermeyi unutma

Canim Ya Erkende Dönemde Görünmeye Biliyor.. Umarim öle Bişey Yokturda Normal Sağlikli Bir Gebelikdir.. Bende 5 Haftalik Hamişim Testlere Göre Ama Bakalim Herşey Nasip Kismet Allahdan....

ayyy kıslar ben bursaya gitmiştim ben buraya yazdığımı göremedim bugün birdaha yazdım bu arada yazılarınız için saolun ben pek bilemedim siteyi kusuruma bakmayın lütfen ben 6/4 hamileyim 4 nisan son regl dönemimdi bakalım perşembe dr gidicez

bence de arkadasim daha cok kucuk beebgin ben 6+5 haftalik hamileyim ama daha iki gun once gorebildim bebegimi kalbini duyamadik iki hafta sonra ancak duyulurmus yani bence hemen stres yapma rahat ol sonra tekrar git ultrasonda bebegine bak insallah bebegin gorunur sana ...stres yapma sakin tm mi bebegini de kendini de tehlikeye atarsin sakin...sevgiler..

hadi gözünaydin ben sana üzülme demedim mi bak hersey yoluna girdi iste...insallah hep böyle gider canim kendine cok iyi bak tmm mi??
darisi diger arkadaslarimizin basina insallah onlar da pesimizden gelirler hayirlisiyla...sevgiler

çok teşşekkür edirim kıslar iyi dilekleriniz için allah hepimizin gönlüne göre versin benim gibi bekleyen arkadaşlar iyi düşünelim iyi olsun sizde en kısa zamnda görürsünüz inş öpüyorum hepinizi

çok teşşekkür edirim kıslar iyi dilekleriniz için allah hepimizin gönlüne göre versin benim gibi bekleyen arkadaşlar iyi düşünelim iyi olsun sizde en kısa zamnda görürsünüz inş öpüyorum hepinizi

baya olmuş bu konu açılalı ama bende aynı sorunu yaşıyorum bu aralar. inş. bebeğini sapasağlam kucağına almışsındır. bendede aynı sorun çıktı 5 haftalık ama kese gözükmedi. kanamamda sancımda yok bakalım beta hsg değerine bakıcaz yarın inş.olumlu güzel bir değer çıkar. iki gün öncekinin iki katı çıkması gerekiyo:)

Back