Aminnn InsaAllah rabbim hayirla getirsin bebislerimiziMerhaba kızlar şükürler olsun artık bende hamileyim :)Minnakım bizi çok şaşırttı uzun zamandır bekliyorduk eşimle . Rabbim sağlıkla kucağıma aldırsın inşallah
Merhaba kızlar şükürler olsun artık bende hamileyim :)Minnakım bizi çok şaşırttı uzun zamandır bekliyorduk eşimle . Rabbim sağlıkla kucağıma aldırsın inşallah
Bendede hcbi degisiklik yok kusma bulanti vs hc yok sadece ara ara adet sancisi gibi yOkluyo ve goguslerim agrio. Gerci herkeste belirtiler farkli olur diolar bazilari ilk zamandan agir gecirio sukur ben baya iyiyimMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 6 haftalık hamileyim uyku dışında herşey çok iyi mide bulantım yok bu normal mıdır sizce
Aminnn InsaAllah rabbim hayirla getirsin bebislerimizi
öNCELİKLE TEBRİK EDERİM.SONRASINDA DA TÜYOLARINIZ VARSA ÖĞRENMEK İSTERİM
tebrik ederim darısı başıma ve isteyen tüm kadınlara..
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 6 haftalık hamileyim uyku dışında herşey çok iyi mide bulantım yok bu normal mıdır sizce
Meldya tebrik ederim buarad seni allah analı babalı büyütsün canm kucanıza almayı nasip etsin allahım inşallah
Hepinize teşekkür ederiim :)Bendede hcbi degisiklik yok kusma bulanti vs hc yok sadece ara ara adet sancisi gibi yOkluyo ve goguslerim agrio. Gerci herkeste belirtiler farkli olur diolar bazilari ilk zamandan agir gecirio sukur ben baya iyiyim
Aminn canıım tüm isteyenlereeTebrik ederim canımAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımaaaa
Teşekkür ederiim :)Tebrik ederimm:)
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin:)
Hamile olabilirsiniz Dr a gidin biz burdan sizi aydınlatamayız hayırlısı olsunarkadaşlar merhaba, pazar günü test yaptım bende çifti gördümsonrasında kan tahlili yaptırdım doktor meyveli pastayı hazırlayın dedi amaa sonucu pek anlayamadım bu konuda bilgisiz olduğum için TBhCG2 sonuç 32903.2 yazıyor ve mlU/ml ref min. 0 ref.max. 5 yazıyor bilgisi olanlar açıklayabilir mi ..bu arada doktora gideceğiz ama randevu gününü bekliyoruz..
Canım aralık annelerine yazmıştımarkadaşlar merhaba, pazar günü test yaptım bende çifti gördümsonrasında kan tahlili yaptırdım doktor meyveli pastayı hazırlayın dedi amaa sonucu pek anlayamadım bu konuda bilgisiz olduğum için TBhCG2 sonuç 32903.2 yazıyor ve mlU/ml ref min. 0 ref.max. 5 yazıyor bilgisi olanlar açıklayabilir mi ..bu arada doktora gideceğiz ama randevu gününü bekliyoruz..
hamile olduğumu söyledi doktor zaten ..değerler konusunda herkes yorum yazdığı için bilgi sahibi olanlara soruyorumHamile olabilirsiniz Dr a gidin biz burdan sizi aydınlatamayız hayırlısı olsun
Hayırlı olsun sağlıcakla alalım kucaklarımıza meleklerimizihamile olduğumu söyledi doktor zaten ..değerler konusunda herkes yorum yazdığı için bilgi sahibi olanlara soruyorum
amin inşallah :) insan öğrenince ne yapacağını ne yiyeceğini şaşırıyor..hemen folik asit aldım onu kullanıyorum ilk randevumuza kadarda şu değerler gözümü korkuttu sanki çok yüksek gibi geldi benim ki yazılan yorumlara göre acil sorma ihtiyacı duydumHayırlı olsun sağlıcakla alalım kucaklarımıza meleklerimizi
evet bende 2 gün önce öğrendim meleğimi :)amin inşallah :) insan öğrenince ne yapacağını ne yiyeceğini şaşırıyor..hemen folik asit aldım onu kullanıyorum ilk randevumuza kadarda şu değerler gözümü korkuttu sanki çok yüksek gibi geldi benim ki yazılan yorumlara göre acil sorma ihtiyacı duydum
Çok tesekkur ederim canim senin bebisinde hayirli olsun saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah rabbim :)Tebrik ederim.Ben de bugün öğrendim kan testinde.Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah