- 10 Nisan 2012
- 424
- 108
- 73
- Konu Sahibi Sakizkutusu
Arkadaslar Merhaba, yaklaşık 7 aydır korunmuyoruz ve hamile kalamadim henüz. Doktora gitmiştim ve bana doktorum hamile kalmama yardimci olacak inofolic ve glukofen kullanmami söyledi. Ama nasıl kullanmam gerektiğini söylemedi bende tekrar gidince sorarım demiştim gidemeyince (doktora randevu almak çok zor) gidip kendim aldım ilaçları ve size sormak istiyorum.
Hamile kalmak isteyen arkadaşlar nasıl kullandınız bu ilaçları. Günlük dozu nasıl ayarladınız.
Glukofen i günde 1 adet kullanmaya karar verdim sabah kahvaltıda.
Fakat inofolic in üzerinde günde 1 adet yazıyor ama buradaki arkadaşlardan günde 2 ser adet sabah akşam ictiklerini yazanlar olmus. Kafam karıştı benimde.
Son olarak ovulasyon testi aldım ve cok pahali olduğu için tek tek sattıklarını söyledi eczacı bana ve 1 adet kaldığı için onu aldim. Ne zaman yapayım onu ben.
Benim adetlerim çok düzensiz. Bu ay mesela geçen aydan yaklaşık 40 gün sonra oldum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Rabbim hepimize sağlıklı bir hamilelikle dogum ve evlatlar nasip etsin inşallah.
Hamile kalmak isteyen arkadaşlar nasıl kullandınız bu ilaçları. Günlük dozu nasıl ayarladınız.
Glukofen i günde 1 adet kullanmaya karar verdim sabah kahvaltıda.
Fakat inofolic in üzerinde günde 1 adet yazıyor ama buradaki arkadaşlardan günde 2 ser adet sabah akşam ictiklerini yazanlar olmus. Kafam karıştı benimde.
Son olarak ovulasyon testi aldım ve cok pahali olduğu için tek tek sattıklarını söyledi eczacı bana ve 1 adet kaldığı için onu aldim. Ne zaman yapayım onu ben.
Benim adetlerim çok düzensiz. Bu ay mesela geçen aydan yaklaşık 40 gün sonra oldum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Rabbim hepimize sağlıklı bir hamilelikle dogum ve evlatlar nasip etsin inşallah.