Gelinlik Ayakkabısı bende göstereyim ayakkabılarımı

e ayakkabı pembe degil birde bu ayakkbı günlük bi ayakkabı bnce gelinliğin altına olmaz

e ayakkabı pembe degil birde bu ayakkbı günlük bi ayakkabı bnce gelinliğin altına olmaz

Kim demiş olmaz diye önemli olan rahatlık değilmi bende buna benzer beyaz bir ayakkabı aldım ve inanılmaz rahat
kasıntı durup acı cekeceğime boyle bi ayakkabı giyerim daha iyi sonucta düğünün keyfini çıkarmak lazım

İyi günlerde kullan...

Çok hoş bir ayakkabı , çiçekle kombinleyince dahada güzel olur eminim tabi birde rahatsa keyfine diyecek yok düğünde güzel günlerde kullan keyfini çıkar :13:

Bence gayet hoş olur çiçekle uydurdugun zaman. Günlükle ne ilgisi var anlamadım o beyaz parlak gelın ayakkabıları çok eskıdı bence gelin ayakkabısından kastın o ise... renklıler çok çok daha hoşş... Ayrıca rahatmışta bu da çok önemli güle güle giy:)

arkadaşlar bu biraz fuşyaya yakın.
çiçeğimde sadece pembe değil, pembenin tonları ve kremden oluşuyor.
boyum 1.60 olduğu için platform tercih ettim, ayrıca gerçekten de çok rahat.
ve artık o beyaz gelin ayakkabılarının modası kalmadı.
beğenenlere teşekkür ederim, daha iyisi sizin olsun.

Kastım beyaz ayakkabı degildi zaten böyle bişeyde ifade etmedim :) Sadece bunları günlükte giyiyoruz o bakımdan söylemiştim sizin biliceginiz iş herkesin zevki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…