bende geln çiçeğini kendim yaptım ve maliyeti çooook ucuz :)

aplasi

Eymen Mert'in annesi :)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
960
708
158
slm kızlar internette gelin çiçekleri 70 80 ve 100 diye devam ediyor kendi gelinlikçimde dandik bi çiçeği 100 liraya kakalamaya çalışınca kendim yapmaya karar verdim :) bursa cumhuriyet cad çiçekçiden aldım iki demet çiçek bi mt tül 35 liraya mal oldu bakalım beğenicekmisiniz? :) kurdalesi alıcam oyüzden tülünü daha bağlamadım tam bitmedi yani :)

tülle sarayımmı yoksa kurdale ile sap kısmını kapatım biraz uzunluk bırakıp o şekildemi kullanayım fikirlerinizi bekliyorum kızlar :)

bence çiçeğine uygu renkte kurdaleler daha hoş olur eline sağlık mis gibide olmuş işte:))

bence çiçeğine uygu renkte kurdaleler daha hoş olur eline sağlık mis gibide olmuş işte:))

eet başta tülle sarmak geldi sonra int kurdale ile sarılmışları görünce daha çok beğendim. Teşekkür ederim :))

Elinize sağlık çok güzel olmuş. Ben gelinlerin kendi yaptıkları çiçekleri diğerlerinden daha çok beğeniyorum ya =) Hem maliyet açısından daha iyi oluyor hem de kendi istediğimiz şekilde bir buket ortaya çıkıyor. Ağırlıklı kullandığınız çiçeğin renginde bir kurdele ile tamamlayabilirsiniz bence güzel olur. Emeğinize sağlık =)

eet kurdale ile bi süsleme yapmaya karar verdim çok teşekkür ederim :))

Hazır satılanların birçoğundan çok daha güzel olmuş.
Bence alt kısmını kalın kurdaleyle tamamlarsan çok daha şık olur. Az bi tül de ekleyebilirsin.

çok beğendim emeğinize saglık

Hazır satılanların birçoğundan çok daha güzel olmuş.
Bence alt kısmını kalın kurdaleyle tamamlarsan çok daha şık olur. Az bi tül de ekleyebilirsin.

teşekkür ederim beğenmenize sevindim:))
evet iki renk kurdale alıcam ve alt kısmı o şekilde süslicem ama bi türlü fırsatım olmadı alamadım daha diğer koşuşturmalardan :)

alınca son halinide koyarım :)

çok güzel olmuş ellerine sağlık :) ben de bursadayım bu fikir aklıma yattı ben de kendi çiceğimi kendim yapabilirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…