• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende dolabımı boşalttım kızlar

kızlar resım ekleyemıyorum yardım edecek varmı:18::18::18:

canım konuya cevapver--açılınca ataç resmi var ona tıkla bilgisayarındaki resmi seç ve yükle :34:

of hata veriyo nerde yanlış yapıyorum kı:31::31:

resimlerle anlatmaya çalıştım umarım yardımcı olabilirim. konuya cevap ver dedikten sonra adım adım gösterdim eger bu şekilde olmuyosa boyutları küçültüp öyle deneyin bide. veya resim upload sitelerinden yapıp ekliyebilirsiniz

1. eklenti ekle ataç işaretine tıklıyoruz; $r3.jpg

2.dosya ekle diyip bilgisayarınızdan fotoları şeçiyorsunuz yükle diyorsunuz. $r4.jpg

3. yükledikten sonra içeriğe ekle diyorsunuz ekleniyor $r5.jpg

Son düzenleme:
resimlerle anlatmaya çalıştım umarım yardımcı olabilirim. konuya cevap ver dedikten sonra adım adım gösterdim eger bu şekilde olmuyosa boyutları küçültüp öyle deneyin bide. veya resim upload sitelerinden yapıp ekliyebilirsiniz

1. eklenti ekle ataç işaretine tıklıyoruz; Eki Görüntüle 973041

2.dosya ekle diyip bilgisayarınızdan fotoları şeçiyorsunuz yükle diyorsunuz. Eki Görüntüle 973044

3. yükledikten sonra içeriğe ekle diyorsunuz ekleniyor Eki Görüntüle 973046

sagol cnm cok guzel anlatmıssın ama resım boyutları buyuk sanırım küçültüp tekrar denicem:34:

Canim telefondan fotoyu çekiyorsun ya hani.. dikey bi sekilde. O fotolari bilgisayara aktarirken yatay bi şekilde kayıt oluyo.. burda bit pazarinda fotolarini yayınlamak isteyince boyutu büyük diyoya hani. Muhtemelen o bilgisayarda yatay olan fotolari saat yönünde çevirip dikey yapmissndir ve ebati buyutmussundur... yatay bi sekilde ekleme yaparak dene

Canim telefondan fotoyu çekiyorsun ya hani.. dikey bi sekilde. O fotolari bilgisayara aktarirken yatay bi şekilde kayıt oluyo.. burda bit pazarinda fotolarini yayınlamak isteyince boyutu büyük diyoya hani. Muhtemelen o bilgisayarda yatay olan fotolari saat yönünde çevirip dikey yapmissndir ve ebati buyutmussundur... yatay bi sekilde ekleme yaparak dene

cnm ben fotograf makınesınden cektım oda boyutlar buyuk olmus yarın telden cekıp tekrar denıcem tesk:34:

kırmızı kısa kollu elbise 42 beden
beyaz elbise 38beden
siyah simli kadife elbise 40 beden
pembe abiye elbise 44 beden
batik kıırmız yazlık elbise 38 beden:34:

canım gurbetçim ben 40 beden üst altım 42 ona uydurup yollarmısın elbiseyş şekerim :6::9::16:

kız ne sustun elbiseyi yenidenmi dikiyon nie dolabı boşalttın hamişmisin bacım:6:

Back