bende değişmek Istiyrum artık dışarı çıkma Istemiyrum nolur yardım

Guatr allahın belası bir hastalık bizdede var genetik.Derotu yemeni öneririm kahvaltıda onun dışında ek olarak mutlaka ve mutlaka diyetisyene git sporu asla hayatından eksik etme her yere yürü yürümek en iyi spordur

öyle bir yazmışsın ki evden vinçle çıkartılan obez bir kadın adeta..
yapma yahu,hergün her yerde gördüğümüz tipik türk kadını vücudu var,isviçrede falan olsak yine anlarım bir derece seni de..
ne yapman gerektiğini kendin de biliyorsun,burada da güzel fikirler vermişler.
bdv yerine spor ve diyet sayfalarında daha fazla takılmanı öneririm

öyle bir yazmışsın ki evden vinçle çıkartılan obez bir kadın adeta..
yapma yahu,hergün her yerde gördüğümüz tipik türk kadını vücudu var,isviçrede falan olsak yine anlarım bir derece seni de..
ne yapman gerektiğini kendin de biliyorsun,burada da güzel fikirler vermişler.
bdv yerine spor ve diyet sayfalarında daha fazla takılmanı öneririm
Canım konu sahibini anladım ben bende 45 kilodan yukarı çıkmadım yıllarca ilk kızıma 43 kgla hamile kaldım 168 boyla bide yıllarca kilo almak için uğraştım durdum ne zaman 65 kgla çıkdım inan ağır depresyona girdim tedavi bile gördüm sonra saldım çayıra mevlam kayıra asla kısmadım yedim durdum boyum indi 165 kilo oldu 77 belki obez olmuyoruz ama düşük kilodan sonra insana bir tiksinme güvenini kaybetme duygusu geliyor bende çok yaşadım biara o kadar tiksindimki kendimden hiç kıyafet almadım birkaç parça kıyafetimi yıkayıp giydim bence konu sahibide böyle oldu bizler hasta değiliz konu sahibi iradesisiz artık silkelenme zamanı bende dün başladım 7 km yürüdüm artık yürümeye başladım vucudüm güzelleşene kadar ben kendimi beğenene kadar yılmadan bıkmadan yürüyeceğim yediklerimide kontrol altında tutarak tabiki

X