Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyeti istikrarli sekilde sürdür canim ayrica göbek bölgen koşu yapmadan yürüyüş yapmadan erimez diyet ve sporu beraber yürütürsen başarirsin merak etme
Farkeder tabi canim etmez mi hersey sana bagli sen istedikten sonra olur
Psikolojik olarak sanırım öyle his ediyorum diyete başladım Dün bakalım sporda yaparsam bilmiyorum olur inşallah
Canim karın bolgem ve kollarimda vae kollarum yüzünden iri gibi duruyorum
Aynen oyle iri duruyorsun benim boyum 1.63 ama kimse inanmaz 1.70 sanarlar seninde oyle olman gerek ben 60 kiloyum ama esit dagilmis halde.Onceden bende kiloluydum sadece 1 yil.Pko olmustum ve surekli ekmek yagli yiyordum basen,gobek falan baya ucmustum :) Sonra diyet yaptim kendim olusturdum mesela sabah kahvaltida her sey yiyordum dogal beslenirim köyden aliriz her seyi.Cay sekerimi yari yariya indirdim ve aptalmisim nasil bu kadar sekerli icmisim dedim.Her sabah Turk kahvesi ictim ama sekersiz bazen tek sekerli.Bide aksam tatli yemem oglene dogru yerim sana onerilerim bunlar verilmeyecek bir kilon yok kendine inan cunku stresliyken kilo bile alabilirsin vereyim derken.Odem sokturucu kurler yap sisligini alir ozguvenin gelir :) Kusura bakma mobilden yazdigim icin :)
Sadece az ye çok su iç. Diyetlere filan bakma. Zaten artık herkes her türlü insan tipine alışmış durumda. En dibe batsan bile pek dikkat çekmezsin bu ülkede. Ülke geneli çirkin. Resmine baktığımda anormal olan birşey göremiyorum. Zamanla istediğin ölçülere ulaşacağından eminim. Tek yapman gereken rahat ol kafana takma. Fakir gibi yaşa abur cubur tarzı şeyleri satın alma.
Gel canım gel sen de bendendin :) Bizim bir gurubumuz var biribirimizi kör topal gazlamaya çalışıyoruz. Muhabbet ederiz hem. Katıl istersen :)
ben de 26 yaşındayım boyum 173 artık evden çıkamam deyip her gün evde ağlıyordum 98 kiloyu gördüm.. Sonra bir silkelendim şu an 86 kiloya geldim. Hala da gidiyor Sen de yapabilirsin
bence kendinle barış bütün uzuvların yerinde ve çok ciddi boyutta kilonda yok diyet ve sporla çok rahat verebilirsin.
düşünsene Allah korusun 1 bacağın yok ya da obezsin kıyafet bulamıyorsun yok illa değişeceğim diyorsan azim edeceksin :)
75 kiloda bir sey yok. 10 kilo versen toplarlasın
Haklisiniz çok şükür
benim açtığım konulardan bulabilirsin :)Hangi grup canım