Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Bende çıtçıt aldımm ıyı kı de aldım=)RESİMLİ

gizemli7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
203
0
96
39
- Yurtdışı
Kızlar rengımı kuafor belırledı sacımda cıtcıtlarımda aynı renge boyandı
kendı saclarım omuz hızamda kesıldı buyrun begenıcekmısınız!! Mcx

Son düzenleme:
doğal durmuş canm çok beğendm ben,
güle güle kullan.
bu ne renk?

dogal duruyor degılmı kızlar bende oyle ıstıyordum ... begenmenıze cok sevındımmm

bu renk bakır karamel

bende alıcam çıt çıt. çok güzel durmuş sende çok doğal. kaç gr aldın sen?

cok güzel olmus nekadara nerden aldın nelere dikkat edilio ben ayvalıkta kalıorum ve buradaki hiç bi kusföre güvenemiorum cnkü yazın sacımı karamele boyattım kuaför dipten yaktı saclarımı ve saclarımı kestrmek zorunda kaldım omuzlarımda smdi kısa yani bende cok istiorum biraz detaylı anlatırmısın ve ck gsel olmus sanada güle güle kullan darısı bana:)

gizemli7 saçlarım da çıtçıt da aynı renge boyandı dedin yanlış anlamadıysam çıtçıt boyanıyor mu bilmiyorum da. Veee Fatma5545 in sorularına cevabı ben de bekliyorum. Çünkü ben de aynı dertten muzdaribim

kızlar şöyle anlatayım;

bu gıttıgım kuafor bursada esımın arkadası.. ılk defa gıttım.. sadece cıtcıt ıcın gıttım bı guzel kesım yapıldı omuzlarımda bayada kısa kesıldı.. sacım ve cıtcıtlarım aynı renk olması ıcın boyandı (gercek sac oldg ıcın boyanıyor) benım saclarım acık karamel sarıydı bnaya rengım acıktı fazla koyultmıycam bı renk yapıcam dedı ve sonucu böyle oldu:=)

kac gr oldugunu ınanın bılmıyorum 8 parca 2 tanesı daha genıs
bana kesım yapalım dedı cıtcıtlara ben ıstemedım cunku arkadasım kullanıyor zamanla kısalıyor dökuluyor bır sekılde sakın kestırme dedı ıyıkı kestırmedım yıne cok dogal duruyor
takıp topladıgım zmn bıle vaayyy dıyorummm =)) esım bayıldıı
fıyatıda tanıdık oldugu ıcın kuaforum toptancıdan gelıs fıyatı 300 lr ya verdı
ve ayrıca bu gıttıgım kuafor bursanın en ıyı erkek kuaforu ve boyadan ıyı anlayan bır kuafor
kızlar benım sac dıplerıme ayrı uclarına ayrı boya yaptı enteresan boyadı ve sonuca şaştım
cok dogal bır renk cıktı sızınle paylaşmak ıstedım

bende çıt çıt aldım kızlar ama ben anlıyorum hemen ya çıt çıtlıları şimdi hiç takmıyorum bi iki kere takıp attım bi kenara saçım belimde zaten daha uzun olsun gür dursun diye aldım ama hata yapmışım doğallık gibisi yok ya

bende istiyorum ama karar veremiyorum...resimleride kaçırdım göremedim...kaldırmışsın sanırım görsem iyi fikir olucaktı :)

ben de resim istiyorum!!!
ballandira ballandira anlatmssiniz biz hic bise goremedik!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…