- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.591
-
- Konu Sahibi BenveUtkum
HAhahahaarkadaşlarla bara gideceğiz sonra yakındaki otelde kalacağız dersen de mi git der
Öyle yapacağım artıkın ne yapayım. Ne ettiysem olmadı. Susacam artık. Bir şey çıkarsa bir nokta atışı, sonra bir kafa kırma, sonra pert etme ve sonra
Evet "saf ayağına yatmak" şuanda yaptığım şey. Gitti bu arada adam ya. Bende annemde kalıyorum ama.hic söylemedim ona annemde kalacağımı. Aklının kalacağını sanmıyorum ama neyseen iyi taktik saf ayagına yatmak
Allem etti kallem etti gitti yani. PesEvet "saf ayağına yatmak" şuanda yaptığım şey. Gitti bu arada adam ya. Bende annemde kalıyorum ama.hic söylemedim ona annemde kalacağımı. Aklının kalacağını sanmıyorum ama neyse
Gitti ya . Şakasına dedim ki ona " ortamın resmini çek yolla" . Telefonda da kükredi. Ne yapcam ben bu adamlaAllem etti kallem etti gitti yani. Pes
Alıştım ya artık oldu kaç sene. Ağlıyordum, hep ağlıyordum baktım kendime ediyorum. Sonra dedim ki ne gerek var, umursama, bak sende kendi hayatına. o gitti kaldı. Bende akşamın 22:30'una kadar arkadaşta oturdum. Keyif yaptık kızlarla. Sonra da anneme gittim mis gibi bir akşam geçirdim. Valla ne salakmışım ağlıyormuşum. Aynen öyle koyverdim gitti :)))siz de artık alıştınız adamın saçmalıklarına baksanıza gülüyorsunuz..
birşey yapmanıza gerek yok,bu şekilde kabul ettiniz işte,gerisini de koyverin gitsin ..
Merhaba arkadaşlar. Sıkıntımı bu denli açık bir şekilde anlatacağım kimsem yok. Bu nedenle derdimi sizinle paylaşmak. Istedim. Gelelim konuma. Eşimle evliligimiz süresince telafisi zor bazı sıkıntılar yaşadık. Güvensizlik oldu aramızda. Şimdi ki sıkıntı şu, eşim yaşanmış bu kadar olayını üstüne bana diyor ki " cumartesi günü arkadaşımın köyüne gideceğiz, kalırız orada" . Gideceği arkadaşlar da hep bekar ve alkol olayları var. Bende ona köye gidip gelebileceğini, kalmamasını söyledim. Oğlumla evde tek kalacağız o zaman. Şimdi size sorum şu " kalması mantıklı bir şey mi?. Siz olsanız müsade eder misiniz?
İzin istemedi ki. Gidiyorum, söz verdim dedi gitti.kendisi bana izin vermeyeceği için ben de ona izin vermem.
İzin istemedi ki. Gidiyorum, söz verdim dedi gitti.
Çıkma, nişan, ve evliliğin ilk 1 senesinde kesinlikle izin vermez, bana nefes aldırmazdı ama adam şimdi relaks. Güveni var bana ya bir şey diyeceğini sanmıyorum.sen aynısını yapsan o ne yapardı ?
Çıkma, nişan, ve evliliğin ilk 1 senesinde kesinlikle izin vermez, bana nefes aldırmazdı ama adam şimdi relaks. Güveni var bana ya bir şey diyeceğini sanmıyorum.
tabi i değil öyle bir ortamda çocuk babası evli adamın ne işi var canım izin verme git ama gel deMerhaba arkadaşlar. Sıkıntımı bu denli açık bir şekilde anlatacağım kimsem yok. Bu nedenle derdimi sizinle paylaşmak. Istedim. Gelelim konuma. Eşimle evliligimiz süresince telafisi zor bazı sıkıntılar yaşadık. Güvensizlik oldu aramızda. Şimdi ki sıkıntı şu, eşim yaşanmış bu kadar olayını üstüne bana diyor ki " cumartesi günü arkadaşımın köyüne gideceğiz, kalırız orada" . Gideceği arkadaşlar da hep bekar ve alkol olayları var. Bende ona köye gidip gelebileceğini, kalmamasını söyledim. Oğlumla evde tek kalacağız o zaman. Şimdi size sorum şu " kalması mantıklı bir şey mi?. Siz olsanız müsade eder misiniz?
Nasıl olacak ki o iş. Güvensizlik duyacak ne yapabilirim kio zaman güvenini biraz kaybetmesini sağla yapacak bişey yok seni düşünmekten kendi hovardalığına fırsat bulamasın. rahatsa madem sen de çocuğa bakmasını söyle gece dışarı çık
Dedim o şekilde. Bana dedi ki" benim arabam yok, onlar kalacaklar, ben nasıl diyim onlara ki beni bırakın, olmaz öyle" dedi ve pırrr gitti. Ertesi sabah geldi. :)tabi i değil öyle bir ortamda çocuk babası evli adamın ne işi var canım izin verme git ama gel de
Nasıl olacak ki o iş. Güvensizlik duyacak ne yapabilirim ki
Telimde şifrem vardır. Onun da telinden şifre vardır. O benim şifremi bilmez ama ben onun şifresini bilirim, face şifresini herşeyini bilirim(tabi bildiğimden haberi yoktursen neyinden şüpheleniyosun mesela telefonuna şifre koy aradığında hemen açma ne yaptığını söyleme bunun gibi şeyler işte
peki siz nasıl bir tepki verdiniz bir kaç gün konuşmayıp surat assaydınızDedim o şekilde. Bana dedi ki" benim arabam yok, onlar kalacaklar, ben nasıl diyim onlara ki beni bırakın, olmaz öyle" dedi ve pırrr gitti. Ertesi sabah geldi. :)
Telimde şifrem vardır. Onun da telinden şifre vardır. O benim şifremi bilmez ama ben onun şifresini bilirim, face şifresini herşeyini bilirim(tabi bildiğimden haberi yoktur) o benim şifrelerimin hiç birini bilmez. Bilir benim ona yanlış yapmayacağımı ya adam rahat. Ama ara sıra telimle çok ilgileniyorum, hatta bakıyorum yan gözle falan bakıyor. yapıyorum bu şekilde bişiycikler ama adam kendi keyfinden ödün vermemek için izin vermek istemeyeceği şeye bile izin veriyor ki ben ona karışmayayım diye. küp kafalı