Bende bu eşi hayatımdan cikartmadıkça daha çok konu açarım...

arkadaşlarla bara gideceğiz sonra yakındaki otelde kalacağız dersen de mi git der
HAhahaha ayy bilemedim ki desem de inanmaz ki bilir çünkü öyle bir şey yapmayacağımı. He der bana geçer Ama bak bende yapcam ona aynısını, gitcem arkadaşın köyüne, telefonumu da kapatcam hiiççç bana ulaşamasın. Hatta arkadaşı aratcam ki " Benveutkum nerede, bekledik ama gelmedi, teline de ulaşamıyoruz" dedirtcem. Ertesi günde eve gidip bir şey olmamış gibi köyde yaptıklarımızı anlatcam. Acaba vurur mu beni

siz de artık alıştınız adamın saçmalıklarına baksanıza gülüyorsunuz..
birşey yapmanıza gerek yok,bu şekilde kabul ettiniz işte,gerisini de koyverin gitsin ..

siz de artık alıştınız adamın saçmalıklarına baksanıza gülüyorsunuz..
birşey yapmanıza gerek yok,bu şekilde kabul ettiniz işte,gerisini de koyverin gitsin ..
Alıştım ya artık oldu kaç sene. Ağlıyordum, hep ağlıyordum baktım kendime ediyorum. Sonra dedim ki ne gerek var, umursama, bak sende kendi hayatına. o gitti kaldı. Bende akşamın 22:30'una kadar arkadaşta oturdum. Keyif yaptık kızlarla. Sonra da anneme gittim mis gibi bir akşam geçirdim. Valla ne salakmışım ağlıyormuşum. Aynen öyle koyverdim gitti :)))

kendisi bana izin vermeyeceği için ben de ona izin vermem.

Çıkma, nişan, ve evliliğin ilk 1 senesinde kesinlikle izin vermez, bana nefes aldırmazdı ama adam şimdi relaks. Güveni var bana ya bir şey diyeceğini sanmıyorum.

o zaman güvenini biraz kaybetmesini sağla yapacak bişey yok seni düşünmekten kendi hovardalığına fırsat bulamasın. rahatsa madem sen de çocuğa bakmasını söyle gece dışarı çık

tabi i değil öyle bir ortamda çocuk babası evli adamın ne işi var canım izin verme git ama gel de

tabi i değil öyle bir ortamda çocuk babası evli adamın ne işi var canım izin verme git ama gel de
Dedim o şekilde. Bana dedi ki" benim arabam yok, onlar kalacaklar, ben nasıl diyim onlara ki beni bırakın, olmaz öyle" dedi ve pırrr gitti. Ertesi sabah geldi. :)

sen neyinden şüpheleniyosun mesela telefonuna şifre koy aradığında hemen açma ne yaptığını söyleme bunun gibi şeyler işte
Telimde şifrem vardır. Onun da telinden şifre vardır. O benim şifremi bilmez ama ben onun şifresini bilirim, face şifresini herşeyini bilirim(tabi bildiğimden haberi yoktur) o benim şifrelerimin hiç birini bilmez. Bilir benim ona yanlış yapmayacağımı ya adam rahat. Ama ara sıra telimle çok ilgileniyorum, hatta bakıyorum yan gözle falan bakıyor. yapıyorum bu şekilde bişiycikler ama adam kendi keyfinden ödün vermemek için izin vermek istemeyeceği şeye bile izin veriyor ki ben ona karışmayayım diye. küp kafalı

Dedim o şekilde. Bana dedi ki" benim arabam yok, onlar kalacaklar, ben nasıl diyim onlara ki beni bırakın, olmaz öyle" dedi ve pırrr gitti. Ertesi sabah geldi. :)
peki siz nasıl bir tepki verdiniz bir kaç gün konuşmayıp surat assaydınız

illa ki sert sınırları vardır o zaman onlara doğru yürü sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…