Bende bu eşi hayatımdan cikartmadıkça daha çok konu açarım...

Düğün değil. Öylesine gidiyorlar. Izgara yapcaklarmis. Bende dedim ki e tamam yap ızgaranı gel. Ne diye kalıyorsun. Hemen suratı asıyor.
Assın sende koy tepkini o mesela bekar arkadaşınuzda kalmanıza izin veriyomu vermiyosa sende bunu yapacağını söyle yani hoşlanmadığı bişeyle tehdit et

Assın sende koy tepkini o mesela bekar arkadaşınuzda kalmanıza izin veriyomu vermiyosa sende bunu yapacağını söyle yani hoşlanmadığı bişeyle tehdit et
Ya önce şu profil resmine iş yerinde sesli güldüğümü belirteyim Sonrasında da eşim olacak insan sırf ben ona karışmayayım diye bana izin verir. Öncesinden böyle değil de şimdi böyle. Ayyy resmine hala gülüyorum. Gülmekten yazamadım

Nesi var ayol profilimin Deli olduğumu belirtmiştim
Kıskandır onu yav istemediği bişey yokmu bu adamın yada gittiğin yere öyle bi gitki aklı sende kalsın.

Bekarken ailene hesap ver evlenince eşine ne bicim eziyet bırak kalsın gecenın yarısında arkadaşları kalacakken o kalkıp donsun mu karım izin vermiyor diye koskoca adam. Cok utanç verici bence. Yolda dönerken basına bır sey gelse vicdan azabı çekmez mısın? Esinin bir gece arkadasında kalmasıyla yuvanız yıkılmaz.

Evli adamin bekarlarla ne isi olabilir ya? Bekar gibi rahat olacak akli sira. Ben hic hos seyler dusunmedim acikcasi.

içi rahat edip nasıl bırakıp gidiyor.Haklısın gitmemesini istemekle

Ben problem edilecek bir durum göremedim. Geçenlerde eşim is arkadaşlarının (hepsi bekar ve ben hiçbirini tanımıyorum ) bir tanesinin evinde toplanıp ps oynadıklarını onu da davet ettiklerini söyledi. Bu arada eşim akşam 17.00 ise gidip sabah 3.00 - 4.00 gibi işten çıkar. Is çıkışı gideceklerini orada sabahlayip ertesi gün ordan ise gideceklerini söyledi. Tamam dedim sadece gittiğinde fotoğraf gondereceksin. Gittiğinde fotoğrafı gönderdi. Ertesi gün tekrar eve geldiğinde bir daha asla gitmeyecegini, oglumla beni evde tek bıraktığı için vicdan azabı çektiğini bir daha gitmeyecegini söyledi. Şimdi o mutlu ben mutlu. Eğer müsade etmeseydim onun aklı hep orada kalacak ve belki de iş arkadaşlarına kılıbık diye Madara olacaktı. .

Evli adamin bekarlarla ne isi olabilir ya? Bekar gibi rahat olacak akli sira. Ben hic hos seyler dusunmedim acikcasi.
Ya aslında ben böle eve tıkılsın, dibimden ayrılmasın kafasında da değilim. Hani böyle arkadaşları da iyi tipler olsa tamam ama hepsinin kafa ley ley. Ondan sinir oluyorum. Desen de fayda değil ki?

:) Evet işin o kısmı var haklısın. Benim sinir olduğum nokta alkol olayı. Ama belki almaz. Güvensizlikte varya adam Gık dese Ben kız anlıyorum

Bizimki gitse 2. gitmesi olacak. Önceki gitmesinde biz oğlumla anneannemde kalmıştık ondan orada kaldı. Şimdi gitmesinde annene gidersiniz diyor. Ama annem evde olmayacak gidemeyeceğiz. Bakalım gidecek mi şimdik bilmiyorum ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…