Bende boşanıyorum :( hayatta olmaz dedigim şey başıma geldi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tavim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kocan battı diye mi ayrılıyorsun. o bunalımla git dedi diye yani..
bu kadar basit olduğunu sanmıyorum.

Eger calisan bir bayansan inceldigi yerden kopsun derdim. Bir erkek git diyorsa onda da birseyler tukenmistir mutlaka.. ama calismiyorsan son bir sans icin cabala derim. Madem ailenin kati kurallari var..

gitmeyin bence :/ duygusal dönemde, zor durumda bellı kı. sizin destegıne ıhtıyacı vardır

Anlayanlar niye bize anlatmıyorsunuz yaaaa.
Umarım tek anlamayan ben değilimdir.Koskoca KK ya rezil rüsva olacağım.

yahu belliki adam streste cikmaza girmis.sana sarmis oda sende hemen tmm.de.ne kolay ya adamin yaninda olmayi.dene biraz hemen aa sen battin banada git diosun bnde tamam giderim degil.sakin ol.ben yanindayim asariz birlikte herseyj noldu bunlar olmaliiii.konuscaklarinoz!!!!!

Bu ne saçma bisey yahu ben battim sende git asıl yanında olması gereken kişiyi gönderdiği için esinde bi problem var sanırım ayrıca hamilesin galiba bu bebekle nereye gidicem diye sormadin mi Allah Allah sasdim bu işe

Ben se i bırakmam kocacım iyi gününde de kötü gününde de yanındayım niye demedin
Katılıyorum arkadaşımın yorumuna madde bağımlısı kadar bağımlı olduğunu söylediğin eşini ve karnında taşırken Bebeğinizi ona kesinlikle destek olmalısınız
evlilik iyi günde ve kötü Günde değil mi gerçekten de çok mu zor bu kadar severken ayrilmam demek siz de hassas döneminizdesiniz ve sağlıklı dusunemyorsunuz bir çırpıda yıkmayın yuvanizi bebek de rizki ile gelir sakın unutmayın Allah var gam yok.

Belki de esin gitmek isteyebilecegini düşündü ve böyle dedi. Sen de tamam diyerek onu haklı cikarmissin.

Kendi memleketime geldim aileme anlatmak için bana kal demedi

Yani kadın abisine hediye almış..
ablası" battım evden git" demiş..
Hamile kocası da dedikodu yapmış..
ailesi de dedikodu bizde namustur öldürürüz demiş.
Doğru mu anladım ben kızlar??

Kuzum çok karmaşık anlatmışsın
Her şey bir yana adam battı diye boşanılmaz, hele sen de git dedi diye hiiiç.
oturun önce bebeğinizi sonra kendinizi düşünerek mantıklı kararlar verin.
anladığım kadarıyla ilişkinizle ilgili bi sorun yok.
Birbirinizin kıymetini bilin.
borç ödenir,takma kafana.
sağa sola anlatarak da dallandırıp budaklandırmayın. pişman olursunuz.
haydi kalın sağlıcakla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…