Bende boşanıyorum :( hayatta olmaz dedigim şey başıma geldi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tavim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tavim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
77
79
3
Seviyordum esimi cok, ayni bir madde bagımlısi gibi. Simdi esim eve geldi dedi ki " Ben battım, ben bittim, sen de git! Elimde, avucumda bir sey kalmadı, ben mahfoldum". Sanirim yine borca girmiş. Belli ki ablasi ile konusmuşlar. En buyuk ablasi konustugu ablasi, dedikodu yapan! Bu arada esim bana hediye almış ama bana gostermeden önce hediyenin fotosunu ablasina atmış,. Sanirim vicdan azabi duymamak icin yapmis. Ben ablasi ile yazismalarini gordum ve hediye olayindan boyle haberdar oldum ama sustum ve bir sey demedim. Esimin " sen de git" demesine ise sadece tamam dedim. Bunun uzerine esim agladi, ben de yatak odasina gectim. Ne yapacagımı dusunuyorum su an. Aileme soylesem beni kabul etmezler, nereye gidecegim!Akrabalarim bu olayi namus meselesi haline getirir, ya beni ya onu öldururler. Oysa ki yedi ayda ne cok sey yaşadım ama sustum. O ise ufacik bir şeyde hemen yıkıldı! "

20 dakika önce

Son düzenleme:
Aglayamıyorum bile . Canm cok yanıyor yorumlariniza cevap veremeyecem sadece okuyup kendime gelmem lazım

Bir şey anlamadım yazınızdan ama hayırlısı herşeyin. Düşünmeniz gereken şey karnınızdaki bebeğiniz öncelikle

Bişey yazamam okuyup kendime gelmem lazim demissinizde gerçekten zor anlaşılıyor anlatmak istediğiniz sey anladigim kadariyla yorum yapmam gerekirse ani kararlar vermeden once bir sakin olun birlikte asabilirsiniz

İlla ki bir yolu vardir bosanmak cozum degil eger baska sorunlar yok ise
aranizda sevgi saygi oldukdan sonra maddiyat icin senden vazgecmesi gerekmez.

Ablasi niye dedikoducu, niye hediye almis, ilk esinize gosterince ne oluyormus, batinca neden bosaniliyor... Biraz daha acik yazmalisiniz, sanki gecmisi biliyormusuz gibi yazmissiniz.

Ailen seni kabul etmezse size borç versinler.eşin borclarini ödesin.tabi durumlari iyiyse.
Konun pek anlasilmiyor.sadece esininin battiğini anladik

Ben anladigim kadari ile Turkce'ye cevirip yazayim siz de ona gore yorum yapin.

" Seviyordum esimi cok, ayni bir madde bagımlısi gibi. Simdi esim eve geldi dedi ki " Ben battım, ben bittim, sen de git! Elimde, avucumda bir sey kalmadı, ben mahfoldum". Sanirim yine borca girmiş. Belli ki ablasi ile konusmuşlar. En buyuk ablasi konustugu ablasi, dedikodu yapan! Bu arada esim bana hediye almış ama bana gostermeden önce hediyenin fotosunu ablasina atmış,. Sanirim vicdan azabi duymamak icin yapmis. Ben ablasi ile yazismalarini gordum ve hediye olayindan boyle haberdar oldum ama sustum ve bir sey demedim. Esimin " sen de git" demesine ise sadece tamam dedim. Bunun uzerine esim agladi, ben de yatak odasina gectim. Ne yapacagımı dusunuyorum su an. Aileme soylesem beni kabul etmezler, nereye gidecegim!Akrabalarim bu olayi namus meselesi haline getirir, ya beni ya onu öldururler. Oysa ki yedi ayda ne cok sey yaşadım ama sustum. O ise ufacik bir şeyde hemen yıkıldı! "

Tavim burda da aynı nickli bir tavim vardı
Sensin galiba o
Hani şu rahim ağzı kanseriyim galiba diyen, e bi üyelik iptali yaptırdın döndün hamilesin. . Yani karistiriyorsam da Özür dilerim ama seni unutmam imkansız yaşadıklarını biliyorum.

şimdi geldi dedi ben battım ben bittim sen de git elimde avucumda birsey kalmadı . ben mahfoldum gibi kelimeler kullandı yine borca girmiş belliki ablasıyla konusmuşlar en buyuk ablası dedikodu yapan ablası bana hediye almış benden önce fotosunu ona atmış vicdan azabı duymamak i......
Neden ?
Yani sen de git ne demek ?
Görümcenin vicdanı neden?
..............:KK57:

Tavim burda da aynı nickli bir tavim vardı
Sensin galiba o
Hani şu rahim ağzı kanseriyim galiba diyen, e bi üyelik iptali yaptırdın döndün hamilesin. . Yani karistiriyorsam da Özür dilerim ama seni unutmam imkansız yaşadıklarını biliyorum.
Evet canm o benim silindigi icin yeni hesap ac dediler . :( ilk konu actım doktor dedi enfeksiyonun cok hamile kalmazsın korunmayı birak inandım sonra yine o doktora gittim sikayet etmeye bu hastalık icin ii rahim temizlenir dedi

Esin git demiş, sen de tamam demissin. Niye üzülüyorsun?
Üzülecektin niye tamam dedin.
Kocasını bağımlılık halinde seven bir kadın iflas etti diye ne çabuk bırakabiliyor.

Hediye,abla,dedikodu olaylarını da açıkça anlatmamışsınız yorum yapılmıyor.

Back