- 8 Ocak 2015
- 400
- 136
- 34
-
- Konu Sahibi katipmerve
Evet bundan sonra hic takilmamaya karar verdim ama bazen üzülüyorum komşuların anneleri bacilari falan geliyor benimkiler gelmiyor diye ama bebeğim olursa onları düşünmeye bile vaktim olmaz inşallah ben bebeğine böle aile olmamO zaman düşünmemek en iyisi. Unutulmuyor olanlar evet ama zamanla hissetmemek senin elinde. Yaraların bir izi kalır evet ama, yaranın kabuğunu kazıma, çabuk iyileş.
22 yil im kotu gecti bunlarla kendimi de psikolojik olarak toparliyorum geri kalan hayatım güzel geçerO zaman düşünmemek en iyisi. Unutulmuyor olanlar evet ama zamanla hissetmemek senin elinde. Yaraların bir izi kalır evet ama, yaranın kabuğunu kazıma, çabuk iyileş.
ne vicdansizlarmis ailen.Çok aramiyorum artik iki haftada bi dusun un ya düşük tehlikem vat diye arkadaşlarım hergun aradılar komsular tatlima kadar gönderdi bunlar ne geldi ne gitti tutturmuslar anne hakkini helal etmezse cennet yüzü göremezsiniz baba mebdua ederse tutar ya benim hic mi hakkım yyok en güzel zanlarimi üzülerek geçirdim çok bosede istemedim sevgi ilgi
Aynen ole sen kendini dusunmezsen kimse duaunmuyo istisnalar hariç tabi eşim gibi senn sorunun ne tatlimne vicdansizlarmis ailen.
sen de ona gore davran daha fazla ezdirme kendini.
esin iyi bir insanmis ne guzel.
Bosyere de uzulme.anne baba abla da olsa yeri geliyor el oluyorlar.
su yasima geldim ogrendigim en onemli seylerden biri kimsenin kimseye acimadigi .once ben diyenlerin mutlu oldugu.
ailedir atilmaz satilmaz ama bi bakiyosun ki ailen bile senin dertlerini yok sayiyor.
ben de seninle benzer durumdayim az cok ta o yuzden dikkatimi cekti.
hamileligini rahat gecirmeye bak.bisver herkes yerinde saolsun
Güzel yorumun için teskler dediklerini sadece ben düşük yaptım da yanlizdim kısmını yapabilirim annemi öpme konusuna gelince sadece bayramlarda elini öperim p da bwno öper o normal zamanlarda öpme sarıl.a gibi guzellillerimiz yok böle yetistirildik laf anlayacak kişiler gldegil sadece benim ailemin tutumunu kabullenip takmamaya çalışırsam bana yeter :)Anne ve baba söz konusu ise.. Bence ne olursa olsun iyilikle muamele et, hüsnü zan denilen onlara karşı olan düşüncelerini iyi ve temiz tut.. Sen böyle oldukça, eşin daha iyi, evlatların daha hayırlı, hayatın daha anlamlı gider.. Bazı hediyeler, yaşadığımız kötü zamanların meyvesidir ya hani... Ve geçirilen onca kötü zaman, ne kadar yaraladıysa, gelen hediye o nispette yüksek olur.. Eşini ve evlatlarını bu hediye olarak düşün...
Değişemeyeceğinin düşünmen normal.. Daha henüz gençsin.. Yeterince kırıldığın zaman, değişeceksin..
Annene, yeri geldiğinde, olabildiğince pozitif şöyle söylemek kötü mü olur? "Annem benim, geçmişe bakınca düşük yaptığımda çok yalnız kaldığımı düşünmüştüm.. Ama kötü dönemleri yapayalnız atlatmak, benim kendime ne kadar yetebileceğimi bana gösterdi, sana çok teşekkür ederim" Öpün bir tane de yanağından.. İsterse şimdi hakkını helal etmesin
Kimseye yardımcı olmak durumunda değilsiniz bu arada. Gebesiniz anladığım kadarıyla.. Size bu taleple gelindiğinde "Sırt ağrılarım başladı, ne kadar da isterdim yardımcı olmak.. Umarım benim yaşadığım acıyı yaşamaz, çokça dua edeceğim ablam için.. Gerçekten zor.. Umarım bu zamanları benim gibi yapayalnız geçirmez, tek tesellim bu olur" deseniz, zor mu bu?
Üslubunca konuşursanız kimse size asi diyemez.. Kaldı ki bunu diyebildiklerine göre, bazı küçük metaryaller var ellerinde=) Pek de yumuşak olmadığınız dönemleriniz olmuş olabilir öfkeliyken veya kırgınken.. Asi olduğunuz söylemine yol açan o an ki karakter değişikliklerinizi, normal zamanda üslubunca yaparsanız diğer herkese karşı, yeterli olacaktır. Geçmişte yaşadıklarınızı üzülüp kendinizi aşağı hissetmek için değil, değişmek için kullanın.. Zaten geçmiş sadece bu işe yarar..
Allah tamamına erdirsin,
Aynen benim bel ve çok kotu kasik agrim var bunları bildikleri halde hic teklif bile etmiyolar bide bahar temizliği çıktı bende hafta sonralı esinle yavaş yavaş yapıyorumKonunuzu okuyunca benim hamilelik dönemindeki annenin ilgisizliği geldi aklima benimde ev temizliğimi de esim yaptı anne ve babama sende ne kadar nazlısın demek düştü.. Hamileyken ablama yardımcı oluyor neden bana olmuyor diye üzülür sadece kendimi ve bebeğimi üzerdim..Şimdi 6 aylık bi kızım var artık umrumda bile olmuyor kendisi şimdide sürekli evime gelmek istiyor iş işten geçtikten sonra diyeceğim iki evlenince insanın kendi annesi babası bile el oluyor kendini üzme bebeğinde bundan etkilenmesin...
Ayy kotu şey ya
Ay kotu bise ya insan kendini kimsesiz gibi hisseder bende ailemdem sevgi ilgi hic bise görmedim için simdi diyom oglumu iz güvenli yetistiricem her zaman sevgimizi hissedirecem mesala ben hala insanlarla konuşurken kendimi o kadar herkesten alçak görüyorum ki laf da yedim oluyor yani ama oğlum için degisicem inş