- 21 Şubat 2012
- 758
- 35
-
- Konu Sahibi katipmerve
Kıyamam ya cok şanslısın eşinden yana bak Allah bır yandan alıyor bır yandan verıyor öyle abla düşman basına bosver sen onları kendini de ezik hissetme niye Esin sana kötü davransın sen her seyin en iyisini hak ediyorsunDoğru soluyosun canım ama biz beş kız kardeşiz en küçükleri benim annem zaten bana hamileyken aldilaracakmis ramazanlik günaha girmim diye vazgeçmiş benim co iklumdan beri böle önceden daha çok cekingendim Üniv gidince acikdim eşim çok iyi bana karşı o na bazen diyom ya sen niye bana iyi davraniyon niye hic kotu bise demiyon tuhaflık var sende diyom oda ya sacmalama sen karimsin herşeyin en iyisini haketyon nasıl uzum seni diyo
Ne bilip hic alışık değilim simartiaya sevilmeye kesimde ole yapınca tihafima gidiyor inşallah bebeğine iyi anne baba olurum sevgimi hic eksik ettirmem simdi karnimda bile konisiyom seviyom onuKıyamam ya cok şanslısın eşinden yana bak Allah bır yandan alıyor bır yandan verıyor öyle abla düşman basına bosver sen onları kendini de ezik hissetme niye Esin sana kötü davransın sen her seyin en iyisini hak ediyorsun
Ay kotu bise ya insan kendini kimsesiz gibi hisseder bende ailemdem sevgi ilgi hic bise görmedim için simdi diyom oglumu iz güvenli yetistiricem her zaman sevgimizi hissedirecem mesala ben hala insanlarla konuşurken kendimi o kadar herkesten alçak görüyorum ki laf da yedim oluyor yani ama oğlum için degisicem inşCnm hiç takma bencede sağlıkla bebeğin gelsin kucağına benim de annemler bana çok düşkündür ama inan gebeyken hiç gelmediler desem yeri aynı şehirdeyiz üstelik, doğuma bile kendim gittim kimse yoktu çağırınca geldiler milletin anası babası gelirmiş gebeyken kız yanlız kalmasın bi şey olur diye söyledimde telefonla ararsın geliriz hemen dedi yakın zaten dedi ee dedim ya düşüp kalırsam telefona ulaşamayacak gibi olursam deme öyle kötü şeyler demişti... benimde kızım oldu allah nasip kısmet ederse görürsem gebeliğini hiç yanlız bırakmicam gidicem kalıcam evini toplicam :))
Söze ne denir esimde bak diyor bu zamana kadar boleydin ama artik ailenin yok yaninda rahatla,değişmeye de basladin bende bide herkesten kendimi alçak görme duygusu var hic rahat olamiyorum nasıl degisirim bilmiyorum artik çok takilmamaya başladım ama inş başara bilirmHakedene hakettiği gibi davranmak lazım. Burda bir söz okumuştum;
"Ben bana lazımım, önce ben" diye.
Benim hayat felsefem bu artık, tavsiye ederim.
Sizi kıran bir insanın hatasını onu ya kırarsam diye söylemeyip, 2 kez kırılmaya gerek yok.
Doğru
Söze ne denir esimde bak diyor bu zamana kadar boleydin ama artik ailenin yok yaninda rahatla,değişmeye de basladin bende bide herkesten kendimi alçak görme duygusu var hic rahat olamiyorum nasıl degisirim bilmiyorum artik çok takilmamaya başladım ama inş başara bilirm
Saol inş sagsalim kucagima alırım ailemin böle yapmasının sebebi benim bi büyük ablam var 8 yildir evli esi uzman di asker yani bu en sanlandinda beri sürekli beni azarlar senin seviyenin düşük benim kocam uzman gibi şeyler solim beni ezikleme çalışır aklınca bende nisanlanlandim bu yine saçma şeyler söylerdi aradı tabi ben nisanlaninca esi bunun isfifa etti anca bi ev alabilirdi Lee r simdi de bi 900 TL ue geçiyorlar neyse benim nihahim olacaktı diğer anlamda doğum yapmış başka sehirdeydi annemde oda gitmek istedi ama benim bikahimida görmek istediği zoledi anlamda aman anne boşver altüst mervenn nihaki önemli biri olsa anlarim ne uzulun bunun ici n dedi benim de zoruma gitti kavga ettim iki yildir kpnusmuyoz onlarda konusmazsaniz gelmek gitmek diyolar
Bende küçükken ole sanirdim buyunce 4 kizin üstüne kız almazlar herhalde dedim :))eee pes diyorum artık. Ne demek bu ya? Üvey evlatsınız da haberiniz mi yok? Bir önceki yaptığım yorumdan vazgeçtim aramayın hatta hiç hiç hiç ve hiç. Bu nedir yahu
Ben bile sinirlendim burdan. Boşverin Allah aşkına naparlarsa yapsınlar. Siz eşinize sarılın ondan hayır varmış birtekBende küçükken ole sanirdim buyunce 4 kizin üstüne kız almazlar herhalde dedim :))
Çok aramiyorum artik iki haftada bi dusun un ya düşük tehlikem vat diye arkadaşlarım hergun aradılar komsular tatlima kadar gönderdi bunlar ne geldi ne gitti tutturmuslar anne hakkini helal etmezse cennet yüzü göremezsiniz baba mebdua ederse tutar ya benim hic mi hakkım yyok en güzel zanlarimi üzülerek geçirdim çok bosede istemedim sevgi ilgiBence söylemelisiniz açık ve net. Sizin zor günlerinizde onlar neredeydi? Tavrınızı koyun ve ikide bir aramayın derim.
aynen simdi doga ma biz duralım kaynanan durmasını diolar beni daha çok uzerlee diye istemiyorum ama kaynanama.karşı dursunlar istiyorum kaynanamda becerikli değil ki hic ise yaramaz artik tavrını belli ederim belki yeni doğum yaptım diye auaarlardaBen bile sinirlendim burdan. Boşverin Allah aşkına naparlarsa yapsınlar. Siz eşinize sarılın ondan hayır varmış birtek
Yok maalesef herşeyin o onun yaninda çocuk oluyorum kadın oluyorum ya ne bilim acaba beni abartiyorum diyorum kimseye de anlayamıyorum size anlatıyorum burada ama en basiti ornegin evlenmeden önce abllamin biri anneme yakin otururdu annem aksama ne yapalım diye bana demez ona sorardikesinlikle söyleyin bunu. içinizde tutmayın. Ama kızar bağırır gibi değil. baya duvar gibi söyleyin.
yeri gelir elin oğlu derler eşinize anlaşılan ondan başka gerçekten sizi düşünen yokmuş.
Daha önce denedim ama sonuç yine olumsuz ben anneyle babanın karşısında büyüklerin karşısında konuşamazmisim asiymisim hayirsizmisim yani bi suru laf3 günlük dünyanın 2,5 gününü neden üzülüp geçireyim ki, diye düşün. Hemde davranışlarına üzüldüğün kişilerin budan haberi bile olmayacak. Tavşan dağa küsmüş, dağın haber olmamış misali. Ciddice konuşup, alınganlıklarını ağlamadan, kendinden emin şekilde anlatacaksın. Sonucunda senden özür dilerlerse ne ala. Dilemezlerse kendi yoluna bakacaksın. Yada hiçbişey anlatmayıp kafana da takmayıp, içinden geldiği gibi davranıp, kendini üzmeyeceksin; kendi yoluna bakacaksın.
Hem tepkini duygularını ortaya koymayıp hemde kendini üzmen takman, sadece seni yorar. Onların mutluluğunu da gördükçe iki kat yorulursun
Daha önce denedim ama sonuç yine olumsuz ben anneyle babanın karşısında büyüklerin karşısında konuşamazmisim asiymisim hayirsizmisim yani bi suru laf
Söylemem ki bu zamana kadar ne zaman agizimi acsam Hayırsız asi dediler şimdi desem hepsi birbir laf eder bunlarla konuşulmaz hemen ana baba hakkında söz ediyorlar EE diom hic çocuk hakki yokmu konuşma didim kestirim atıyorlarBence soyleyin ben düşük yaptığımda hic bir ilgi alaka göremedim ve size kirildim diyin bence. Diyemedikleriniz birikiyor daha da kötü oluyor sonra