bende bebeğimi dusurdum ama annemler hic oralı olmadı

katipmerve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
400
136
34
Bugün annem aradı sabahleyin,ablanin düşük tehlikesi var kanaması olmuş hastanede yatıyor dedi ara sor dedi tamam dedim aradım konuştuk uzulmemesi gerektiği falan söyledim gelirim falan dedim sonra annemi aradı iyimis falan dedim annem de ablaniza bakin kız yatsın biraz dedi ilgilenen dedi tamam dedim ama çok canım sıkıldı bundan 1 sene önce aglaya aglaya düşük geçirdim bebeğim 5 haftalık falandi ablam beni atamıştı rahat bi şekilde sen tubayla konusmuyon diye böle oluyor dedi tubada ablam çok uzulmustum bu lafina ve ne annem geldi evime ne bi moral verdiler 3 günde bi aradilar. İkinci hamileyim de riskliydi Dr dinlenme Yatman gerek dedi onda bile eşim baktı gelmedi zaten bende cagirmadim onlardan bekledim evimim isini bile eşim yaptı simdi çok zoruma gidiyor bise de diyemedim ama çok üzüldüm sizlerle paylaşmak istedim

Kafana takma ayrıntılara takılma sen Bebeğini sağlıkla kucağına al dünyamın en mutlu insani sen olacaksın bir yerden sonra eşin daha önemli annelerin Can'ları sağ olsun yerinde olsunlar benim iki yavrum var her günün dolu dolu onlara baktıkça Allah'a binlerce kez şükür ediyorum annemler uzakta Yanımda değiller arada arıyorum o kadar üzülme hamilesin Allah sağlıklı bir Doğum Nasip etsin

İnşallah canm allahım inşallah sagsalim bebeğimi bana bağışlar ayni sehirlerdeyiz ailem allahtan eşim beni tutuyor her zaman arkamda ama cocuklumdan beri devamli oleler 1 ay önce annem ameliyat oldu eşime dedim gidelim annamde kalalim bakarım dedim tmm dedi kaldım yine yaranamadim hamile halimle isini yaptım bi saol kızım bile demedi hamile olunca da daha duygusal oldum

Kocaniza sarilin, bir tek ondan hayir var anlasilan. Sizin bebeginizde olacak yakinda, yeni aileniz onlar, digerlerinin hicte bir önemi yok eger sizi hamile halinizle yorup üzebiliyorlarsa, ve kaybettiginiz bebeginize hic saygilari yoksa..

Kocaniza sarilin, bir tek ondan hayir var anlasilan. Sizin bebeginizde olacak yakinda, yeni aileniz onlar, digerlerinin hicte bir önemi yok eger sizi hamile halinizle yorup üzebiliyorlarsa, ve kaybettiginiz bebeginize hic saygilari yoksa..
Aynen ole bilmiyorum benmi çok merhabetliyim yoksa salak miyim daha iyi olmaya çalışıyorum çok şükür maddi manevi arkamda kocam hep destek hatta yeni hamileyken annem le babamla konuşmuş uzmeyin falan istiyorum ki onlarda hayatımda olsun mutlu olayım olmuyor ama

O kırılcak su bu kırılcak sus derken arkadaşıım bir bakmışız ki paramparçayız içine ata ata şimdi ufak olan problemler ileride iyice büyür ve kendini yıpratırsın.Kırıldığın inciltiğin seni üzen şeyleri bu kim olursa olsun farketmez söyleki herkes ona göre davransın.Bu arada Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin yavrunu sağlıklı ömürlü olur inşallah bir avazda sağlıklı doğumlar dilerim.

Söylersem bile bise değişmez daha çok üstüme gelirler sen alanı kiskaniyon sen küçük konuşma hakkin yok bize bise deme derler yani ailem çok cahil insanlar annem de babamda bide bi zamana kadar alismislar beni hor görmeyi

Allah yardimcin olsun canim benim eminimki sen çocuğuna öyle yapmicaksin. Kalbini ferah tut eşine ve bebisine sımsıkı tutun

Saol inş sagsalim kucagima alırım ailemin böle yapmasının sebebi benim bi büyük ablam var 8 yildir evli esi uzman di asker yani bu en sanlandinda beri sürekli beni azarlar senin seviyenin düşük benim kocam uzman gibi şeyler solim beni ezikleme çalışır aklınca bende nisanlanlandim bu yine saçma şeyler söylerdi aradı tabi ben nisanlaninca esi bunun isfifa etti anca bi ev alabilirdi Lee r simdi de bi 900 TL ue geçiyorlar neyse benim nihahim olacaktı diğer anlamda doğum yapmış başka sehirdeydi annemde oda gitmek istedi ama benim bikahimida görmek istediği zoledi anlamda aman anne boşver altüst mervenn nihaki önemli biri olsa anlarim ne uzulun bunun ici n dedi benim de zoruma gitti kavga ettim iki yildir kpnusmuyoz onlarda konusmazsaniz gelmek gitmek diyolar

sizde izin vermeyin sizi hor görmelerine söyleyin kizin nazlanin...
hem ailenize veya hickimseye yaranmaya calismayin
biraz insanin kendisiyle alakali diye düsünüyorum böyle seylerin
kendine deger ver bak nasil pervane oluyor etrafinda herkes
böyle ezik büzük insanlara yaranayim derken tepene binerler

Yarışmayı demedim ablamla hic olalı olmuyor bende artik biraktim kendi cabalisin benden büyük diye hic sesimi çıkamadılar şimdide zorlarina gidiyor bi kız evlenince değişti diye

ablaniz mi bunu soyleyen sasirdim gercekten kiskaniyor heralde ya da bilemiyorum bunun baska bir aciklamasi olamaz heralde yaa tobe yarabbi

Doğru soluyosun canım ama biz beş kız kardeşiz en küçükleri benim annem zaten bana hamileyken aldilaracakmis ramazanlik günaha girmim diye vazgeçmiş benim co iklumdan beri böle önceden daha çok cekingendim Üniv gidince acikdim eşim çok iyi bana karşı o na bazen diyom ya sen niye bana iyi davraniyon niye hic kotu bise demiyon tuhaflık var sende diyom oda ya sacmalama sen karimsin herşeyin en iyisini haketyon nasıl uzum seni diyo

ablaniz mi bunu soyleyen sasirdim gercekten kiskaniyor heralde ya da bilemiyorum bunun baska bir aciklamasi olamaz heralde yaa tobe yarabbi
Evet kiskancligimdan beni önceden küçük görüyordu kendinden daha güzelim esim un mesleği iyi evimiz arabamiz var düğünün nisanm güzel oldu kısaca bana söyledi lafları yedi kendi eaide istifa edip durumları kotu olunca zaten sacmaliyodu daha beter oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…