Bende basladim bu yola :)

lovesmile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
146
2
0
- Yurtdışı
Merhaba kizlar :) Bende 2 gunluk internette arama sonucu ceyizlerimin resimlerini bulabildim sonundaa :) Daha ufukta hicbirsey yok sevgilim bile yok ama 20 yasindayim ve yavas yavas herseyi tamamlamak istiyorum zaten aile durumumuz hepsini birden kaldiramayacagi icin anca yavas yavas olacak benim cabamla olacak :)
Farkettimde hic farkinda olmadan sadece yatak odasi icin ceyiz alisverisi yapmisim bugune kadar :) simdi o olanlarida sizinle paylasiyorum umarim begenirsiniz :)))

$gelin-yatak-ortuleri2.webp $B1490-2.webp
$big_80519168z0c.webp $1477-2929-thickbox.webp
Eki Görüntüle 448350 $saten (1).webp
Eki Görüntüle 448352 $saten.webp
$d1dcbb3f494acd4c645fbaee3b38f9f7b917b464404de6724b6fb63f0c07a9e0.webp $Maranda-Kislik-pijama-takimi-2610__46711781_0.webp
$v257747combojs3.webp $POLAT-YILDIZ-299-BAYAN-ALT-UST-SORTLU-TAKIM__55454859_0.webp
$sutyen (1).webp $sutyen (2).webp
$citcit.webp $citcit (1).webp
$255524_402858549766633_192753301_n.webp $268392_w640_h640_332.webp
$gezer_kedili_terlik.webp $TWIGY-YENI-SEZON-EV-TERLIKLERI-COK-SIK__49359203_0.webp
$VICTORIAS-SECRET-FLANNEL-PiJAMA-ve-EV-TERLIGI__40961211_1.webp $VICTORIA-S-SECRET-SATEN-EV-TERLIGI-M-VE-S-BDN__42357959_0.webp
$erkek.webp $erkek (1).webp

tatlım hepsi çok güzel iyi günlerde kullan rabbim hayırlısıyla iyi yürekli helal süt emmiş bir insan çıkarır karşına :nazar:
herşey biranda olamayacağı içn şimdiden almakla en güzelini yapmışsın:40:

BEYAZ GECELİĞİNE BAYILDIM RESMEN YA ÇOK GÜZEL AYRICA PEMBE TERLİKLERİN ÇOK HOŞ CANIM GÜLE GÜLE MUTLU MUTLU KULLAN ÇEYİZLERİNİ:nazar:

hepsi çok güzel.. :nazar: Allah mutlulukla , huzurla kullanmayı nasip edecek iyi bir eş çıkarsın karşına inşallah.. :16:

ayyy kizlar cok iyisiniz cok cokkk sagolun guzel dilekleriniz icin amin insallah Rabbim cumlemizin karsina guzel insanlar cikarir
daha guzelleri sizin olsun insallah cok cokkk sagolun :54::54:

kız hep iç çamaşırına çalışmışsın :1::1:
şaka bir yana benden sana abla tavsiyesi yavaş yavaş al çeyizleri benimde ufukta birşey yoktu ansızın nişanlandım .iyiki zamanında aldığım şeyler var ona rağmen çok zorlanıyorum. sen en iyisini yapıyorsun canım. boyle şeylerin modası geçmez. birtek yemek takımımı aldığıma pişman oldum ben mesela

bencede çok iyi yapmışın yapmayada devam et canım keşke bende yapabilseydim çalışmıyorum ama ailemde yapabilseydi ilk sözlülüğümde almıştık bazı şeyler ama hala eksikler bitmiyor özellkle kampanyalardan elektronık eşyalarda al canımm sonradan çok zorluk çekılıor kendimden blıorm dahaa alamadm mesela elektronjk mutfak robotum dışında bunları kaçırma derim kampanyaları izle devamlı al kenara koy derim elektrk süpürgesi ütü,ütü masası,flan filan al dursun sonradan zorlk çekme derim tavsiyem nişanlı olark bu sana canım benim ailemnde durumu olmadğından ve bir anda nişanladığımızdan zorlukları çekıyorz maşaallah hazırlanmışın baya devam et özelkle elekronıkten yana sana tavsiyem
güle güle kullanmayı nasip etsin allah canım :):):=)

kız hep iç çamaşırına çalışmışsın :1::1:
şaka bir yana benden sana abla tavsiyesi yavaş yavaş al çeyizleri benimde ufukta birşey yoktu ansızın nişanlandım .iyiki zamanında aldığım şeyler var ona rağmen çok zorlanıyorum. sen en iyisini yapıyorsun canım. boyle şeylerin modası geçmez. birtek yemek takımımı aldığıma pişman oldum ben mesela

cok tesekkur ederim cnm bniiim evet oda var ansizin nisanlanmak evlilik, dusunemiyorum oyle birsey oldugunda nasil toparlariz :)
Bende modasi gecmeyecek seyler almaya bakiyorum, zaten cok pahali seyler icin once para biriktirmem gerek oda calismadan nasil olacak bilmem :)
bu aldiklarimida hep biriktirdigim paralarla aldim, akrabalarimin verdikleri bayramlardaki harcliklar falan filan, car cur etmektense boyle yavastan aliyim birseyler dedim:)
tekrar cok sagol cnm sanada kolay gelsin hem zevkli hem zor gercekten ama insan sonunda kendi evini kendisi duzdugunde eminim bambaska bir duygu olur bu :) :54:

bencede çok iyi yapmışın yapmayada devam et canım keşke bende yapabilseydim çalışmıyorum ama ailemde yapabilseydi ilk sözlülüğümde almıştık bazı şeyler ama hala eksikler bitmiyor özellkle kampanyalardan elektronık eşyalarda al canımm sonradan çok zorluk çekılıor kendimden blıorm dahaa alamadm mesela elektronjk mutfak robotum dışında bunları kaçırma derim kampanyaları izle devamlı al kenara koy derim elektrk süpürgesi ütü,ütü masası,flan filan al dursun sonradan zorlk çekme derim tavsiyem nişanlı olark bu sana canım benim ailemnde durumu olmadğından ve bir anda nişanladığımızdan zorlukları çekıyorz maşaallah hazırlanmışın baya devam et özelkle elekronıkten yana sana tavsiyem
güle güle kullanmayı nasip etsin allah canım :):):=)

Canim cok sagol gercekten boyle yorumlar beni cok mutlu ediyor:) tavsiyelere herzaman ihtiyacimiz var ve cok iyi geliyor bu gercekten cok sagol
evet maddi duruma cok bagli birden alamayacagimiz icin yavas yavas olmasi daha iyi ve daha kolay, elektronik esyalarada basliycam cnm dedigin gibi kampanyalari takip edip en iyisi en uygun fiyata almaya caliscaz artik :)
Tekrar cok sagol canim amin insallah sanada gule gule kullanmayi nasip etsin Yuce Rabbim insallah en sonunda ceyizimizin bitmis halinide ekleriz :1: :54:

Allah hayırlısını versin inşallah
Beyaz geceliğin markasını istiyorummm :)

Herşeyin çok güzel güle güle kullan.. daha babalara başlamamışssın :)) inş güzel günlerde kullanın

maaşallah canım hepsi birbirinden güzel ama ben en çok iç çamaşırlarını beğendim :1: rabbim güzel günlerde sevdiğinle kullanmayı nasip eder inşallah bende senin gibi yavaştan başladım aileme yük olmamak için taksite girdim maaş aldıkça ödüyorum borç olmadan bişey alınmıyo çoğu önemli ve büyük parçaları aldım sadece ufak tefek şeyler kaldı inşallah onlarda biter çünkü gerçekten bu çeyiz işi ham masraflı hemde çok zahmetli allah yardımcımız olsun

cok sagolun kizlar daha guzelleri sizin olsun insallah :))

Bende en çok yatak örtünü beğendim hangi marka gerçekten çok güzel duruyor.

hic bilmiyorum cnm, ben bu yatak ortusunu toptancidan aldim, hani carsilarda oluyor oyle bir arkadasimin dayisi toptanci onun yanina gittik beraber, normal fiyati 400iken ben 250ye aldim :) cok iyi bir indirim yapmisti adam sagolsun

cok sagolun kizlar daha guzelleri sizin olsun insallah :))

hic bilmiyorum cnm, ben bu yatak ortusunu toptancidan aldim, hani carsilarda oluyor oyle bir arkadasimin dayisi toptanci onun yanina gittik beraber, normal fiyati 400iken ben 250ye aldim :) cok iyi bir indirim yapmisti adam sagolsun

Bende internette görmüştüm bu yatak örtüsünü çok beğenmiştim ama markası ve nerde satıldığı yazmıyordu şimdi sende görünce sormak istedim güzel seçim

Back
X