Bende ayrılanlar grubuna katıldım... 4 Sene sonra..

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Pişmanmıyım...(Hayır)
öncelikle nedenini bilmiyorum sevmiyormuyum seviyorum neden ayrılmak istedim sanırım tek cevabı uzun süreli ilişkilere alışkın değilim ben hep kendini yenileyen etrafını yenileyen bir insanım her zaman hayatımda birileri olsun demem zaten ilk ilişkimdi...
o sinoplu ben trakya bulgaristan göçmeniyim herşeyimiz o kadar farklı kii bizim tarafta kimse yanlış anlamasın lütfen karadenizliler pek sevilmez bazı şeylerden dolayı onlarda tarkyalıları pek sevmez çok rahat olduklarından dolayıı son zamanlarda çok kavgasını yapar olduk o orayı över ben memleketimi...
ve okulda aynı sınıfta olmamızdan olucak kii herşey bayalaştı benim için.. evlenmeden evliymişiz gbi hergün birlikteyiz sanırım buda önemli bir faktör..onlar için bir kızın evlilik yaşı 20 ideal hatta daha küçük yaşta evlenen akrabaları var benim babama göre ise bizim evlenme yaşımız en erken 25 hatta küçük bir olay (Babamın şekeri yükselmişti bu durum psikolojisini çok etkilemiş kii durup duruken kızlarımın okuduğunu göremedim demiş)buna çok tepki vermişti insan mürüvetini göremedim der dese bile demişti..
onlarda akraba evliliği normal karşılanıyo teyzesinin kızı erkek arkadaşıma aşıktı bir aralar
bana gelip sırf kıskanayım diye kuzeninin onu sevdiğini teyzesinin bildiğini hatta haberim var seni sevdiğini falan demiş teyzesi ve böyle bişey yokmuş aslında yani teyzesiyle böyle birşey konuşmamış ki bu kız şuan evlenicek 17 yaşındaa
Ya bir insan kuzeni hakkında böyle düşünürse yeni tanıştığı başka bir insan hakkında neler,neler düşünür...
Her bakımdan uymuyoruz birbirimize ben böyle düşünüyorum hala arıyor iyi düşün beni bırakma diyor ama ben biraz yalnız kalmak istiyorum üzülsemde ayrıldığımıza sevsemde hala...
Başka sorunlarımızda çok oldu saygı kalmadı nerdeyse kavga edince küfür edecek bana bunun gibi bir sürü şeyy iştee
Sizden birşey istiyorum ne yapmalıyım en hafif bir şekilde atlatmak için bu ayrılığı Beni sebepsiz bırakıyorsun diyor sizce bunlar bir sebep değil mi?? Beni oyun oynayıp hevesimi alınca bir kenara atan biri olarak değerlendirmeyin lütfen içimi dökmek istedim fikire ihtiyacım var..a.s.

Hakkında hayırlısı olsun canım,sen sorularının cevabını zaten kendin vermişsin.Olmayacağını düşündüğün bişeyi bugünden noktalamaklada en doğrusunu yapmışsın.Doğru veya yanlış,mühim olan senin doğrularına ters düşmesi bazı şeylerin.Umarım bundan sonra mutlu olursun.

çok özür dilerim ama o kadar akraba ismi kullanmışsınki......o kadar geniş kapsamlı bir ilişki olmuşki...bence ne hissediyorsan onu yaşamalısın
bak seviyorum demişsin
güzel güzel yaşayın sevginizi
başkaları insanin ilişkisinin önünde olmamalı bence
sonra birbirinizi unutamazsanız çok üzülürsünüz

ananemin bi lafı var 3 gün ağlamak ömür boyu ağlamaktan iidir
yazdıklarına göre sen herşeyin farkındasın zaten biraz sancılı olucak ama bence en az hasarla atlatırsın mantıklı düşünüyosun çünkii

çok özür dilerim ama o kadar akraba ismi kullanmışsınki......o kadar geniş kapsamlı bir ilişki olmuşki...bence ne hissediyorsan onu yaşamalısın
bak seviyorum demişsin
güzel güzel yaşayın sevginizi
başkaları insanin ilişkisinin önünde olmamalı bence
sonra birbirinizi unutamazsanız çok üzülürsünüz

Evlenelim istiyor hemen babama göre ama erken tabi öyle yetiştiğim için banada ee 25 daha çok var o zamana kadar zaten herşey daha da bayatlar evlenmenin ne önemi kalır kii
bazı şeyler bitti sanki bilmiyorumm
aynen çok kapsamli 4 senede akrabalarının hepsini çok iyi tanıdım bizim çok önemlidir hala dayı çocuğu olsun kuzenler olsun kardeştir bizde hepsi babam hep anlatır biz komşu kızına bile kardeş gözüyle bakardık diyee
onun kuzenini kıskanma konusu etmesi zaten benim canımı baya sıkmıştı..

bence sen zaten kafanda bitirmişsin, o aşkın isteğin bitmiş.. eskimiş aranızdaki duygular...
sorunlarda var diyorsan yaptığında haklısın, ilk ayrılan sen değilsin ya, daha 20 yaşındasın sanırım.. en güzeli olur hakkında umarım a.s. ...

mesela herzaman sen beni oyalıyorsun diyor nedeni ise evlilik yaşının 25 ve üstü olduğunu düşünmem duygularıma önem vermiyor ben alıngan, kırılgan bir insanım yengeç burcuyum bilen bilir tüm özelliklerini taşırım...
mesela bazen yengesi bişi der yada olabilir ben çok küçük bişyde olsa kırılırım ben haklı bile olsam gene ne oldu tepki bu hep ben yanlış anlarım bi kere haklısın demedi..Yengem cahil öyle söylemek istememiştir falan oldu akisni idda etmiyorum kii sadece kırıldım diyorum ama anlayana bazen özellikle ne diyeceğini,düşüneceğini öğrenmek için kırılmış gibi yaptım bazı şeylerden dolayı suçlu ben oldum :D
alıştım artıkk koymuyorr ben kırılganım napiim çok sevdiğim insanlar beni kırarsa çok üzülürüm ben çok ciddiym sınfa girerken elimi tutmasını istemem oda aksine yapışıp girmeyi seviyo en basiti....

Yaşına profilinden baktım da canım daha 19 muşsun... Bence de çok erken evlenmek için. Babana

katılıyorum bu konuda ,en erken 25 demiş ...Erkek arkadaşınla olan ilişkin bana da pek iç açıcı

gelmedi. Daha şimdiden saygının kalmadığını kendin yazmışsın. Saygı olmayan bir evliliği bırak bir ilişki

bile bitmeye mahkumdur bana göre..

Yaşına profilinden baktım da canım daha 19 muşsun... Bence de çok erken evlenmek için. Babana

katılıyorum bu konuda ,en erken 25 demiş ...Erkek arkadaşınla olan ilişkin bana da pek iç açıcı

gelmedi. Daha şimdiden saygının kalmadığını kendin yazmışsın. Saygı olmayan bir evliliği bırak bir ilişki

bile bitmeye mahkumdur bana göre..

Ona kalsa tam evlilik yaşı 19-20 çünkü o böyle görmüş kızmıyorum düşüncesine küçümsemiyorumm
Benim annem evlendiğinde 27 Babam 31 yaşındaymış buda bana gayet ideal geliyo ona ise geç babana bişey olsa size kim bakıcak mecburen evleniceksin size bi erkek lazım işyerini kız başına sen idare edemezsin falan filan nedir bu evlilik merakı anlamadım benim bildiğim erkekler evlenmeye pek meraklı olmaz ama...:1shok:

Ona kalsa tam evlilik yaşı 19-20 çünkü o böyle görmüş kızmıyorum düşüncesine küçümsemiyorumm
Benim annem evlendiğinde 27 Babam 31 yaşındaymış buda bana gayet ideal geliyo ona ise geç babana bişey olsa size kim bakıcak mecburen evleniceksin size bi erkek lazım işyerini kız başına sen idare edemezsin falan filan nedir bu evlilik merakı anlamadım benim bildiğim erkekler evlenmeye pek meraklı olmaz ama...:1shok:

Sizin iş yeriniz var anladığım kadarıyla , onun için olmasın ? Yani biraz şüpheci bir

yaklaşım oldu ama o da bir etken olabilir bu kadar seninle evlenmeye istekli oluşuna ?

yahu onuo bunu bırakın hayatı yasayınnn kac defa gecıcekk su yaslarımızz elımızee gıden omurden gıdıyorr bosverın hayat paylastıkca guselll eger anlasmıyosanız veya senınn yarını tammalamaedıgını dusunuyosannn salla gıtsınnnnn mıletınn derdıyle omur curutmekkde ne oluyorr yasa o guzel yasının gusel anlarını tadını cıkartt evlenıpte ne edecn ben erken evlendım ama evlenmez olaydımm her zamnda soyluyorumm ben yasmın gusellıklerını esımlee kavga ederk gecırdım asla kımseye tavsıye etmıyorum genc yasta evloenmeyııı

Bence sen henüz sevip sevmediğine kesin karar vermemişsin. O okumuyor mu peki? Baban çok doğru söylüyor. Erken yaşta evlenenlerin çoğu pişman. Okumayanların da çoğu pişman.
Ama illa ki seviyorum diyorsa, durma ara, barış onunla...
Olmazsa bi daha ayrılırsınkötükedihüso

Back