Bende ayna stcker yaptm kslar

nefret

canım oğluşum kucagımda:)
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
1.016
4
44
bakın bakalım begenecekmısınız . bi internet sitesinden aldım sitedeki orjinal modeli biraz değiştirdim. parçaları kendi kafama gore yerlerştirdim.

resim007mlb.jpg

aslında kumaş stickere takmıştım kafayı ama sonra aynaları gordum aklıma avizeler geldi sizce uyumlu olmuşmu ? yoksa çokmu abartılı olmuşş ?

cok fazla bısey yok aslında koltuk takımı sehpa bıde tv unıtesı
resim009r.jpg

Son düzenleme:
ellerine emeğine sağlık çok güzel olmuşlar.. bişey sorcam.. aynayı çatlatmadan nasıl kestin..

canım hazır gelıo onlar sen parcaların arkasına yapıskanlı bandını takıp duvara yapıstırıyosun okadarcık
resım cok buyuk olmus bu arada ozur dılerım yaa ben kucultemıyorum
yardım lufen :kedi:

Canım çok güzel olmuş aynan, ben de çok istiyorum bunlardan ancak aynanın kalitesinden emin olamadım. Malum ana malzemesi cam olmadığı için mat olur diye düşündüm. Seninki nasıl? gerçek ayna gibi parlak ve net mi? bu arada tamamı görünmüyor ama evin güzelmiş. siyah koltuk benim de favorim. evim güzel evim bölümüne fotolarını koyarsan bakarız.

Canım çok güzel olmuş aynan, ben de çok istiyorum bunlardan ancak aynanın kalitesinden emin olamadım. Malum ana malzemesi cam olmadığı için mat olur diye düşündüm. Seninki nasıl? gerçek ayna gibi parlak ve net mi? bu arada tamamı görünmüyor ama evin güzelmiş. siyah koltuk benim de favorim. evim güzel evim bölümüne fotolarını koyarsan bakarız.

Teşekkür ederim cnm opuyorumnanaktan

mat değil bunlar bildiğin parlak ayna
bende korkmuştum kötü çıkıcak dıye
ucuzda deıl cunku 120 tl falandı sanırım
ben tum parcalarını kullanmadım kalanlara daha bısey dusunecek kadar evde kalmadıgım ıcın :kedi:
artikel isimli bi firmanın internet sitesinden aldım ben
link vermek yasakmıydı CADIARZU umarım ceza falan almam sositososito
Duvar stickeri, kumaş duvar stickeri, home decoration, duvar sticker, duvar stickeri, mirror, decoratif mirror, ayna, dekoratif ayna, duvar stickeri ayna, mirror wall sticker, Sticker, duvar, stiker, stickers, duvar etiket, wall, walls, sticker, deko ben burdan almıstım :lepi:
2 gunde elımde oldu

cnm çok hoş.ayrıca koltuklarında çok g,üzel gibime geldi...mahsuru yoksa evinin fotolarını evim güzel evime koysana.bizlerede fikir olur.salonu değiştirecemde ben.

Çok güzel olmuş canım. Benim salon takımımın konsolunun aynası yok. Ben de bunlardan yaptırmayı düşünüyorum.

tesekkur ederim cnm
benım yemek odam mutfakta oldugu ıcın konsol falan almadım
evım guzel evıme salonun fotosunu koydum arkadaslar sordugu ıcın
senınde cok gusel olur bence konsolun uzerıne cok deısık sekıller var cunku

X