bende aranıza geldim

meltemibar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
12
0
38
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.öncelikle herkese merhaba.bende dün hamile olduğumu öğrendim.kafam okadar karışık ki.yardımınıza ihtiyacım var.daha bir aylık evliyim ve bebeğimiz çok erken geldi.beklemiyorduk.ne düşüneceğimi bilemiyorumm.ama kendimi hazır hissetmiyorum...

canım hiç stres yapma bende dün öğrendim hamile oldumu çoook güzel bi duygu bence tadını çıkar ben 4 ay uğraşıp çokk stres yapmıştım bak allah seni uğraştırmamışşş bebişinle mutluluklar sana

tebrıkler canım.bende hıc bebış dusunmuodum esım ılk aydan berı cok ıstıyodu.ikıncı ayımızda evımızdekı balıklardan cok etkılendım ve bende ıstemege basladım bı anda degıstım cunku kesınlıkle karsıydım bebege.sımdı daha cok yenı olmasına ragmen canımdan bıle cok sevecegımı hatta sevdıgımı anladım.sen de sahıplenmeyı dene.aldırmayı dusunmuyosun demı?

simdi doktora gideceksin sonra bu gidisin ya da ikinci gidisinde kalp atislarini goreceksin Insallah. bir canda iki kalp attiginizi gorunce kendini bambaska bir insan hissedeceksin. Anne olacagini anlayacksin, sana emanet edilen O cani herseyden ve herkesten cok seviceksin, nasil koruyacagini bilemeyeceksin...
hic morelini bozma tum bu duygulari Yaradan icimize iselmis biz kadinlarin. evet programli degil diye saskinsin simdi bu da cok normal, bu sitede biraz dolas bebek sahibi olmak icin ugrasan kadinlarin hikayelerini oku, o zaman ne kadar sansli oldugunu hissedeceksin.
cok tebrik ederim Allah kucagina almayi da nasip etsin Insallah.

bence hiç üzülme çok güzel birşey erken diye düşünme insanlar yılarca evlat sahibi olmak için ugraşıyor kalp atışını duydugunda inan dünyalara degişmezsin onu...

arkadaşlar çok tşk ederm gerçekten büyük destek oldunuz.bende tabiki seviyorum bebeğimi ve seveceğimde.aldırmayı filanda kesinlikle düşünmüyorum.hepinize tşk ediyorum.allah isteyen herkese nasip etsin.

Tebrik ederim cnm
Sağ salim kucağına almak nasip olsun inş

www.bebekresimlerim.com.gif

X