- 10 Mayıs 2018
- 104
- 116
- 53
- 27
- Konu Sahibi misalimmmc
Hhdjjdnrjrn
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gece farkında olmadan uykuda kendimiz ilişki halinde bulduk. Sonra yine uyuduk
Dün parça geliyorsa sabah kalktığınızda gelen parça da aynısı olamaz mı?dün kahverengi kanama oldu kalıntı filan değildi geçtigi için hatta adetim fazla bile sürdü parça geliodu .
Uyurgezer gibi uyur ilişkilenir olmuş, şifalı suyun hikmeti olmasa gerek.Herkese hayırlı akşamlar ,
15 aylık evliyim, eşimle çocuk istiyoruz
Doktora göre herşeyimiz yapıldı
Sadece rahim filmi kaldı kızlar
Geçen ay adetim 13 gün test yaptım negatif neyse çok üzülmedim hayırlısı dedik.
Adetten hemen sonra 2 gün ilişkimiz oldu üstünden 9 gün geçti dün kahverengi kanama oldu kalıntı filan değildi geçtigi için hatta adetim fazla bile sürdü parça geliodu .
Dün yaşadığım şehirde karaali dye bi yer var hem sıcak su hemde şifalı su dye dün 1 çivarı ordaydk arkadaş eşlerle gittik 3 dört saat suda kaldım. Arkadaşım şifalı suya girdin bügünü degerlendir dedi ama çok yorgun olduğumz için ve başım agrıdıgı için uyuduk gece farkında olmadan uykuda kendimiz ilişki halinde bulduk. Sonra yine uyuduk sabah kalktımda ayagı hemen akıntı geldigi farkettm.
Lavaboda elime Bi parça geldi nedeni nedir nasıl oldu niye oldu yorum yaparmsnz
yorgun olduğumz için ve başım agrıdıgı için uyuduk gece farkında olmadan uykuda kendimiz ilişki halinde bulduk.